I'm here
Ежедневната ви песен другарки!
Ежедневната ви песен другарки!
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Ежедневната ви песен другарки!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Меките китки са в друг ресор знаешfrisky lioness написа:тук си е направо
арми оф лавърс
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Меки, твърдиSet написа:Меките китки са в друг ресор знаешfrisky lioness написа:тук си е направо
арми оф лавърс
Тук друго освен *бачи в последните дни не виждам....
при толкова потенЦИЯ вероятността някой да остане незадоволен клони към 0

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Правя каквото мога!frisky lioness написа:
Меки, твърди
Тук друго освен *бачи в последните дни не виждам....
при толкова потенЦИЯ вероятността някой да остане незадоволен клони към 0
Memento mori.
Сете, много си се сдухал, бе, братче! Едно време не беше такъв!
Че си решил да се забавляваш, като ни показваш какво блато е тук и колко сме тъпи и нищожни, това всички го разбрахме вече.
Ама той Зеленичкия, да ме прощаваш, беше в пъти по-изобретателен и гъвкав в опитите да дразни.
Недей така двуизмерно, не заради друго, заради собственото си самоуважение недей... Покажи малко шик най-после...
От вчера насам все чакам нещо по-различно, пък то... все едно че чета две докторки.
Че си решил да се забавляваш, като ни показваш какво блато е тук и колко сме тъпи и нищожни, това всички го разбрахме вече.
Ама той Зеленичкия, да ме прощаваш, беше в пъти по-изобретателен и гъвкав в опитите да дразни.
Недей така двуизмерно, не заради друго, заради собственото си самоуважение недей... Покажи малко шик най-после...
От вчера насам все чакам нещо по-различно, пък то... все едно че чета две докторки.
Panta rhei...
Виж ся, аз съм прост. Като всички мъже:rotfl24:Мнемозина написа:Сете, много си се сдухал, бе, братче! Едно време не беше такъв!
Ама ти си знаеш
Memento mori.
- Dark Angel
- Dark Angel
Знаеш ли, вчера писах някъде за онова лошото, дребнавото Женско. Сега си взимам думите назад.Dark Angel написа:това звучи малко като Сет да е минал от другата странаМнемозина написа:
в лявата лента на макс
Не е само женско.
Каквото - такова. Въпрос на търпение е.
Panta rhei...
Всичко е едно другарки!Мнемозина написа:Знаеш ли, вчера писах някъде за онова лошото, дребнавото Женско. Сега си взимам думите назад.Dark Angel написа:това звучи малко като Сет да е минал от другата странаМнемозина написа:
в лявата лента на макс
Не е само женско.
Каквото - такова. Въпрос на търпение е.
Memento mori.
В тази връзка...Мнемозина написа:Сете, много си се сдухал, бе, братче! Едно време не беше такъв!
Ако се толерира мятането на бележки с клюки и интриги и ако раздаваме целувки и усмивки на хората, които го правят само и само, за да си стоим в измислена и куха приятелска и възвишена среда, то и аз ще кажа, че тук е блато.
Всичко започна от бележките на Рейн, но сега нали се прави на мила и добра жертвичка, всичко е ОК.
Малка, ама хитра излезе - успя да измести фокуса.
Евала!
Такива пердета, като нея далече стигат.
За съжаление.
И ако ще говорим за самоуважение къде ли е нейното....
А нашето?
Всичко започна от реакциите на Докторката към нещо, което е научила от Рейн или от Сет или не знам откогоesti написа:В тази връзка...Мнемозина написа:Сете, много си се сдухал, бе, братче! Едно време не беше такъв!
Ако се толерира мятането на бележки с клюки и интриги и ако раздаваме целувки и усмивки на хората, които го правят само и само, за да си стоим в измислена и куха приятелска и възвишена среда, то и аз ще кажа, че тук е блато.
Всичко започна от бележките на Рейн, но сега нали се прави на мила и добра жертвичка, всичко е ОК.
Евала!
За съжаление.
А нашето?
които така или иначе са лични
всеки който ги получи отговори индивидуално на Рейн.
и никой, оттогава насам, не ги вади и не разнася историята
Последно промяна от Semiramis на 04.09.08, 12:56, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
това е в пъти по-готино http://www.youtube.com/watch?v=p2tVh52uV74Set написа:http://www.youtube.com/watch?v=VlzRQZTciTA
турбото рулира простоzmeu написа:това е в пъти по-готино http://www.youtube.com/watch?v=p2tVh52uV74
невероятна песен е, наистина
наздраве!
Моето е тук. Самоуважението, де.esti написа:В тази връзка...Мнемозина написа:Сете, много си се сдухал, бе, братче! Едно време не беше такъв!
Евала!
За съжаление.
А нашето?
Ести, аз май съм от тия(ако въобще ги има), които мислят че измислена и куха приятелска и възвишена среда е истинската и вярната. В духа на последните(Хъм предпоследните. В последните се коментира друго) приказки бих махнал думата "приятелска", но майната му и приятелска нека да е.
Последно промяна от Жълто на 04.09.08, 13:02, променено общо 1 път.
След което се появиха доста хора, които казаха, "и аз имах бележки...и аз....и аз..."Semiramis написа:
Всичко започна от реакциите на Докторката към бележки на Рейн
Няма лошо човек да е влюбен.
Няма лошо и да го сподели с приятел/ка.(друг въпрос е, че повече осведомени с бележки си нямаха хал хабер от госпожицата, кво остава да си и приятели)
Но, когато се окаже, че половината форум е в течение с любовните мъки на горката жертва тогава става егати батака грозен.
сега трябва да пия заради тебеRemmivs написа:наздраве!
- Dark Angel
това е убиецzmeu написа: това е в пъти по-готино http://www.youtube.com/watch?v=p2tVh52uV74
яко
после ще си го пусна пак и пак и пак

точно така.esti написа:След което се появиха доста хора, които казаха, "и аз имах бележки...и аз....и аз..."Semiramis написа:
Няма лошо и да го сподели с приятел/ка.(друг въпрос е, че повече осведомени с бележки си нямаха хал хабер от госпожицата, кво остава да си и приятели)
Но, когато се окаже, че половината форум е в течение с любовните мъки на горката жертва тогава става егати батака грозен.
След което Сет каза Аз съм онзи. Не го "издаде" никой дотогава.
След което каза Благородството си има цена и отивам да подритвам Рейн.
След известно време си тръгна.
Ок, Рейн остана и не се оплаква, пише неутрално и получава отговори.
До преди 3 дни.
Когато вече е забърсала не просто Сет, а още трима/четирима.
Което каза Докторката.
Но тя клюки не започва.
Клюките спират при нея.
И сега ще се изядем едни други понеже някой пак си извади бельото.
Ок, нашето достойноство е в блатото.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
ох, ести кой освен док е казвал, че знае нещо, всички гледахме като телета, това, което знам или не знам е само от написаното тук, предполагам че така и за повече от другитеesti написа:След което се появиха доста хора, които казаха, "и аз имах бележки...и аз....и аз..."Semiramis написа:
какво толкова против имате госпожицата, аз като жертва не я разглеждам, за мен е луда, която 4 години се мъкне след някакъв; но това не значи че ще търпя док да я съди, ако ще й всички мъже да забърше, тяхна си работа
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Преди много време имах отношения с един мъж - доста бурни бяха.Remmivs написа:
всеки има себе си
само
достойнството си
само
ако го иска
само
100 пъти си тръгвах и 100 пъти се връщах, защото все гледах да се извися над глупостите и да съхраня това, което имаме.
Не успях, но така или иначе когато минаха бурите успяхме да запазим цивилизовани отношения, без омраза, без злоба....
Говорехме си понякога, споделяхме си, като стари приятели и веднъж по повод една друга негова връзка той ми каза :
"Не, няма да стане тя е много горда" - това по повод моя реплика, че тя може да се върне при него.
Излезе, че аз, която се връщах 100 пъти при него нямах гордост и затова съм го правила.
Та, толкова за гордостта и достойнството - в различните очи е различно.
Да, Сет го каза, защото вероятно тук е имал приятели и хора на които държи и съвсем не му е било все едно, какво се говори за него зад гърба му.Semiramis написа:
точно така.
След което Сет каза Аз съм онзи. Не го "издаде" никой дотогава.
След което каза Благородството си има цена и отивам да подритвам Рейн.
След известно време си тръгна.
Ок, Рейн остана и не се оплаква, пише неутрално и получава отговори.
До преди 3 дни.
Когато вече е забърсала не просто Сет, а още трима/четирима.
Което каза Докторката.
Но тя клюки не започва.
Клюките спират при нея.
И сега ще се изядем едни други понеже някой пак си извади бельото.
Ок, нашето достойноство е в блатото.
Ако твоите приятели получават бележки с клюки по твой адрес няма да ти е приятно предполагам.
Още повече ако са толкова лични.
Семи, тук аз не контактува с много хора извън ефир, но колкото и да се ограничам има такива, които знаят за мен много лични неща.
Повярвай ми ако тези хора започнат да "споделят" наляво и надясно не знам как ще реагирам....
И много ще ме заболи.
Ести, знаеш, че за мен въпросът беше принципен.esti написа:След което се появиха доста хора, които казаха, "и аз имах бележки...и аз....и аз..."Semiramis написа:
Ако го фиксираш върху Рейн, опошляваш нещата.
За мен нямаше значение дали е Рейн. Дъвкана преди това си била и ти, и Сноу - за вас си спомням със сигурност.
Дъвкани след Рейн бяхме Холи, Семирамис и аз. Това - от старите, нали, новичките са си гризани по подразбиране.
Просто при Рейн всичко това взе някакви размери, които в онзи момент ми изглеждаха необясними и неоправдани. Чак после, пак тук, разбрах къде бил проблемът.
Можеш ли да кажеш, че във всичките случаи е било еднакво? Причините със сигурност не, но дъвкането - да.
Знаеш, че заради последното реагирах.
Причините няма как да бъдат наш проблем. Особено когато не са тук в клуба. Нито можем да четем морал някому, нито да му даваме тон в живота. Смешно би било.
А пък сега някой да идва и да си го изкарва на клуба заради личните си истории, ми се вижда неелегантно някак, но това също си е негов проблем.
Та така със самоуважението.
Panta rhei...
Жена ми смята че аз съм горд, тогава когато аз само чакам, мисля и се опитвам да изведа някакви изводи полезни и за двамата. Права си за различните е различно. Аз не защитавам приниципи, не се боря, не се отказвам от нещо, нищо бе, никаква гордост, само чакане и чудене. Интересно когато се боря и драпам за нещо, дали го разбира като гордост. Не, едва ли, когато се боря, само аз разбирам, че се боря, щото нали- шубе ме е от нещо, ама скачам в дълбокото. Кой да го разбере?esti написа:Преди много време имах отношения с един мъж - доста бурни бяха.Remmivs написа:
всеки има себе си
само
достойнството си
само
ако го иска
само
100 пъти си тръгвах и 100 пъти се връщах, защото все гледах да се извися над глупостите и да съхраня това, което имаме.
Не успях, но така или иначе когато минаха бурите успяхме да запазим цивилизовани отношения, без омраза, без злоба....
Говорехме си понякога, споделяхме си, като стари приятели и веднъж по повод една друга негова връзка той ми каза :
"Не, няма да стане тя е много горда" - това по повод моя реплика, че тя може да се върне при него.
Излезе, че аз, която се връщах 100 пъти при него нямах гордост и затова съм го правила.
Та, толкова за гордостта и достойнството - в различните очи е различно.
Като Тодор Живков съм. Боря се! Знамена напред, бяскайте мечове. Горд и неустрашим! Но никой не знае.
Последно промяна от Жълто на 04.09.08, 13:18, променено общо 1 път.
- Dark Angel
аха
и щото Сет нещо се обидил за тогава сега е седнал да плете интриги с докторка
аха, била съм му в списъка....
и Семирамида била в списъка
Латревю чака за есента
чудно просто
и се кефят с докторка
отвратително грозно държание на паднали някъде в нисокото.....
публична тайна е че фемилито ми чете тук
не че ще хванат вяра......
но....
нямам думи
грозна работа......
и щото Сет нещо се обидил за тогава сега е седнал да плете интриги с докторка
аха, била съм му в списъка....
и Семирамида била в списъка
Латревю чака за есента
чудно просто
и се кефят с докторка
отвратително грозно държание на паднали някъде в нисокото.....
публична тайна е че фемилито ми чете тук
не че ще хванат вяра......
но....
нямам думи
грозна работа......

Аз също знам само това, което се изписа тук.latrevw написа:
ох, ести кой освен док е казвал, че знае нещо, всички гледахме като телета, това, което знам или не знам е само от написаното тук, предполагам че така и за повече от другите
какво толкова против имате госпожицата, аз като жертва не я разглеждам, за мен е луда, която 4 години се мъкне след някакъв; но това не значи че ще търпя док да я съди, ако ще й всички мъже да забърше, тяхна си работа
Но прекрасно помня как Рейн сама си призна, че е писала бележки - а и много хора го потвърдиха.
Дразни ме това, че в един момент ако започнеш да се държиш миличко, добричко, любезно и невинно, то това е достатъчно да ти се опростят долните интриги.
Не искам да контактувам с такива хора и това е.
направо ще ме умориш, аз контактувам с 2-3 по кю и скайп, рядко, много рядко и по принцип не си говорим за клубаesti написа: Семи, тук аз не контактува с много хора извън ефир, но колкото и да се ограничам има такива, които знаят за мен много лични неща.
Повярвай ми ако тези хора започнат да "споделят" наляво и надясно не знам как ще реагирам....
И много ще ме заболи.
аз личните си истории както знаеш не ги крия и въпреки това не мога да си представя, че някой знае за мен нещо, което толкова ще ме нарани, ако го каже и другаде
проблема е, че много "тайни" неща си споделяте, после ревете; който не иска да го разнасят, не се разнася първо сам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
аз разбирамЖълто написа:......когато се боря, само аз разбирам, че се боря, щото нали- шубе ме е от нещо, ама скачам в дълбокото. Кой да го разбере?
Като Тодор Живков съм. Боря се! Знамена напред, бяскайте мечове. Горд и неустрашим! Но никой не знае.
аз знам
не съм мъж верно, жена съм
в някои дни по хиляда пъти умирам от страх
и рискувам, и скачам в тъмното море
и ме е страх
и направо се вцепенявам от ужас
и пак скачам
и още повече се страхувам, и мисля бързо, като сякаш ще изгоря
и сякаш ...не знам
никой не знае....
не и като ме погледне човек......

Ами да беше го обяснил човешки.esti написа: Да, Сет го каза, защото вероятно тук е имал приятели и хора на които държи и съвсем не му е било все едно, какво се говори за него зад гърба му.
Ако твоите приятели получават бележки с клюки по твой адрес няма да ти е приятно предполагам.
Още повече ако са толкова лични.
Семи, тук аз не контактува с много хора извън ефир, но колкото и да се ограничам има такива, които знаят за мен много лични неща.
И много ще ме заболи.
А и ако човек е сигурен в приятелите си, няма да се притеснява от клюките, които им изпращат.
Panta rhei...