За да проверим това, изрових от дебрите на компютъра си едни стари снимки:Капинчо написа:ПП То на тебе няма начин нещо да не ти изглежда като мяуfrisky lioness написа:
Нейното ми се вижда да е "мяуу"

Какво ще кажеш, Фриски?
За да проверим това, изрових от дебрите на компютъра си едни стари снимки:Капинчо написа:ПП То на тебе няма начин нещо да не ти изглежда като мяуfrisky lioness написа:
Нейното ми се вижда да е "мяуу"

Тъкмо да ти отговоря и ти го изтри.frisky lioness написа:Забравих да кажа:shy:
Благодаря ти
Тая първата ми разтегна устата от ухо до ухо - страшна e.(^_^) написа:...
Такава беше целтаЖитената Питка написа:Тая първата ми разтегна устата от ухо до ухо - страшна e.(^_^) написа:...

Не си(^_^) написа:
Моят бивш - заспал, може и да съм ви го показвала.

Е че ти розов слон със зелени уши не си ли виждала!Semiramis написа:Странниче, това слон ли е, розовото?
не мога да се изкажа по интригата
гледам им обкръжението за сега
(^_^) написа:
Е че ти розов слон със зелени уши не си ли виждала!
Кучето си ми прилича на бау(^_^) написа:
/Само дето ако Къпинчо е прав, може и то да ти заприлича на мяу!/

Добре тогава.frisky lioness написа: Кучето си ми прилича на бау
Ти сега да не се опитваш да ме изкараш извратена нещо, а:blum::winkw:
Не сме имали един и същ.
Аз моят го видях и си го взех като бебче. Помня и майка ми, и братята му и сестрите. Бяха 5 котенца:-)

Хех! Моята котана (досущ капо първата на снимките) много внимава, като влезе някой в кухнята. И като се приближи до хладилника, едно тихичко и жално "Мяууу"? Винаги успява да си изпроси я бонбон, я парченце кранвирш, я сиренце.Мнемозина написа:Чудни са!
Пък моята котка от вчера забелязах, че докато действам в кухнята, сяда и ме наблюдава като една професор Макгонагол съща.
Сладки зайчета(^_^) написа:Добре тогава.frisky lioness написа: Кучето си ми прилича на бау
Ти сега да не се опитваш да ме изкараш извратена нещо, а:blum::winkw:
Не сме имали един и същ.
Аз моят го видях и си го взех като бебче. Помня и майка ми, и братята му и сестрите. Бяха 5 котенца:-)
Просто някои хора, пардон, котараци, много си приличат и могат да бъдат объркани:winkw: .
/А на мен и това куче ми заприлича на мяу!:shy: /
Пращам два заека на мира.
![]()

Упс!frisky lioness написа: Сладки зайчета
ама това пред мУцУнките им акита ли са или храна:blink::?
слънчице той(^_^) написа:
Моят бивш - заспал, може и да съм ви го показвала.