пази си силитеSet написа: За тебе ангелче и без мезе!
не са разпилявай в безмислени усилия
Боже, докторке, какви канали гледаш:blink::shocked:doktorka написа:mmmm...Капинчо написа:Чувал съм, ма то се прави в школските години. Всъщност то тука си е май точно на място.frisky lioness написа:Ти за петинг щот не знам как се пишеКапинчо написа:Абе вие ша се ебете ли или само ша са лигавите?
не си ли чувал:blum::winkw:
spored HBO
tochno tova sega e naj-moderno.
sybirat se i si pravqt petting party...
obiknoveno na sredna vuzrast ,uspeli v jivota hora...
gledash, pipash...
dammmm...
znaqt te!

togava znachi edna zmiq e za predpochitane pred edna lyvica...frisky lioness написа: Исках да кажа, че вероятността да си мъртъв когато те "налапат" е много голяма
т.е. няма да усетиш не ухапването, а налапването
и ще ти е все тая
..и не самоdoktorka написа:
da piem za zmiite!

Щом е за тебе ангелче ще ги пазя около 15 мин.Dark Angel написа:пази си силитеSet написа: За тебе ангелче и без мезе!
не са разпилявай в безмислени усилия
i za gushterite?frisky lioness написа:..и не самоdoktorka написа:
da piem za zmiite!
кой кого еМетаморф написа:нали знаеш: щом има търсене и предлагане, значи пазара е готов...Quid написа:неква масова ебан е настала тук
алтава работа
САМО ЦСКА!Quid написа:кой кого еМетаморф написа:нали знаеш: щом има търсене и предлагане, значи пазара е готов...Quid написа:неква масова ебан е настала тук
алтава работа
кой кого не го е
и кой кого щял.........
чикиджииски истории
нета ги дръвчи и по едно време се облекчат
лайнарщина
една дума няма с кой човек да си каже за зг, бербо, неква сгодна историика, джантоци некви , некво поркане тарикатско..........
баси и изкуството
му се еба майката:rotfl24:
карал съм кореански и японски гумиzmeu написа:настана тъпняQuid написа: една дума няма с кой човек да си каже за зг, бербо, неква сгодна историика, джантоци некви , некво поркане тарикатско..........
баси и изкуството
му се еба майката:rotfl24:
я кажи какви гуми летни да взема
че тия им се протриха подметките
за тойо /май така бяха/ съм чул добри нещаzmeu написа:при мен азиатки има всякаквиQuid написа:знам ли кви има при теб?!
та казвай
у интерес на истината ако ти ги пратя /въпреки че ще летят/ мое и да сме на далавера:rotfl24:zmeu написа:тя зимата свършиQuid написа: ти продам едни зимни ако искаш
ама ако са на далавера ги прати
и акумулатор за трактор ако ти се намира
Долни спамери!Quid написа:у интерес на истината ако ти ги пратя /въпреки че ще летят/ мое и да сме на далавера:rotfl24:zmeu написа:тя зимата свършиQuid написа: ти продам едни зимни ако искаш
ама ако са на далавера ги прати
и акумулатор за трактор ако ти се намира
акумулатор - само варта
тва е акумулатора