Намери ми нещо подобноQuid написа:e кой видял видял:blum:
кво искаш
баси и пияниците долни
да го махнат
щот ша лудна от любопитство
Яла да та цунам ангеле!Dark Angel написа:по една постъпка не може да съдиш човека
изобщо това с "Госпожите и господата съдебни заседатели е кофти болест ........"
познавам хора, които са правили бая лошави работи навремето
толкова лошави, че леко изтръпвам като се сетя
обаче сега са други
и ги харесвам и/или обичам
и не ме интересува какво са правили
коя съм аз да съдя....
сега са хора на 100 %
или поне делата им са такива
какво е в душите им....не зная
та аз Рейн не зная какво е правила
аз чета какво пише тук
и ми харесва това което виждам
Да, да! Много изпусна! Ефекта на Казимир от Ремиус. Значи като наближиш нещо, две неща де и те започват да се привличат. Не е гравитация, понеже нещата са се едно без маса. Не е налягане понеже да речем нещата са се едно във вакуум надалеч от всичко. Чудесии. Мантрата на Мнемозина. На Вяра детето как възприема смърта. За Рила три теми. За образованието и магистатурите от Гаспода. Също от него, че се гмуркахме за тапия. За гмуркане. А също(обаче тогава ти беше тука с макро мъките си иможе да си го видял) на Мнемозина интересния лаф: Многозначните приказки ми станаха по малко изморителни от празните. Изпуснал си! И една моя ненаписана тема за свършека на света на 10ти септември. Стой така и следи! Ще я пусна.Житената Питка написа:
Кво става, изпуснах ли нещо за последната седмица?
Очаквания резултат от смс-а... "Абе пичове, какво се занимавате с глупости ... Дайте да вдигнем едно наздраве и живота продължава. Всичко е минало, защитавате каузи с изтекла давност" ...Капинчо написа: Или "Аз ако знаех какво ще стане като му пуснах смс-, нямаше да го пускам". Ми детето е неподсъдно по всички правила.
Така е, Капине, наивна съм, никога не съм го крила, защото не ме е срам от това.Капинчо написа:Някой беше казал "Не търси зла умисъл там, където обикновената глупост е достатъчна." А може би за всичко е виновна точно любовта. Тя замъглява съзнанието. Това го знам от собствен опит.
Точно някой е, мъдростта е анонимна.Капинчо написа:...
Някой беше казал "Не търси зла умисъл там, където обикновената глупост е достатъчна." А може би за всичко е виновна точно любовта.
...
задължително еDark Angel написа:добре, а интересно ми е друго
обикновенна глупост възможно ли е да се употребява като понятие като става дума за влюбване?
м?
Споко.Rain написа:Така е, Капине, наивна съм, никога не съм го крила, защото не ме е срам от това.![]()
не, според мен, освен ако не си извън системата, но дори и тогава зависи от гледната точка и струните на душатаDark Angel написа:добре, а интересно ми е друго
обикновенна глупост възможно ли е да се употребява като понятие като става дума за влюбване?
м?
Dark Angel написа:не ми харесва такаSemiramis написа:
задължително е
трябва да е неземна, щото произтича от нещо прекрасно
мен ме интересуваКапинчо написа:Не. Двете са си отделни глупости. Обощаването изкривява картинката, пък и ме мързи да си доизкусуря изказа. Па и кой го интересува кво мисли Капинчо. Говорим си тука.Dark Angel написа:добре, а интересно ми е друго
м?

Хората са много мнителни, Сем. Все се чудя ... ако можехме да си четем мислите, дали нямаше да живеем по-добре?Semiramis написа: Споко.
Гледай за себе си да се изправяш като падаш, нас кучета ни яли. Учим се всички и постоянно.
знам че сериозно го казваш, ама ми стана смешно и нямам сили да дълбаяRain написа:Хората са много мнителни, Сем. Все се чудя ... ако можехме да си четем мислите, дали нямаше да живеем по-добре?Semiramis написа: Споко.
Гледай за себе си да се изправяш като падаш, нас кучета ни яли. Учим се всички и постоянно.
Щото човек, все си дава сметка някога що прави това и онова, а хората, както каза някой, си тълкуват нещата според тяхната си призма.
Капинчо написа:Ако си четяхме мислите кво ебане щеше да настане. Аз сигурно съм пропуснал поне двайсет жени дето ме е било страх да си поискам.Semiramis написа: аз понякога имам непристойни мисли
.
И сериозно, и несериозноSemiramis написа: знам че сериозно го казваш, ама ми стана смешно и нямам сили да дълбая
не, не смятам така
аз понякога имам непристойни мисли
пък правдата ми - леко наляво
може би затова всеки си има отделна глава, да си го тормози само него.
на мен ми минават непристойните мисли при такава навалица.Dark Angel написа:малейййййRain написа: Изгасих лампата. Да влизат четиримата!![]()
![]()
![]()
а някой друг сигурно чака да влезнат четирите
wild_moon написа:ако под Луната имаш пред вид онази дивата, нея я остави на страна. тя с Капинчо си има съвсем друга приказка....Semiramis написа:ти впечатли Луната и давай сега с лопатата!
:lol::lol:
не е това най-подходящата шега за вечертаRain написа:И аз викам да влизат, щото след малко като пусна пердетата (клепачите) и ще си останат с чаканетоМЪЖжжж написа: Е па да влизат!Кво се мотат още..