Е па четох, четох кво сте изписАле и друга простотия не ми хрумна.
Тинки, навита ли си?
Бе не е мой тип.Капинчо написа: Кви са тез глезотии?
Е затова се оплакват хората. От вас /със съветите/ човек дори и на шега не мое да се свали, та камоли не на шега...Капинчо написа: Е кво са закачаш тогаз?
Сет-я не е мой тип.Капинчо написа:Виж чуйте се там със Сетя на бележки....
Ма чекай па ти дамата да се съгласи първо де! Ся виж Къпинчо как ме разочарова он мен си...несериозен съм бил алибали, прани гащи...Rain написа: Мътя ти ...:lol::lol: Кат' се обичат хората, да се земат, аре
:lol:
е, ча сега стана скандала и въргала!!МЪЖжжж написа:в ефир!Наужким де...
Е па четох, четох кво сте изписАле и друга простотия не ми хрумна.
Тинки, навита ли си?
Е аз заради тебе го сложих това "наужким" беееМетаморф написа: значи мен ме пренебрегваш, заради някаква си, така ли????
МЪЖжжж написа:Е аз заради тебе го сложих това "наужким" беееМетаморф написа: значи мен ме пренебрегваш, заради някаква си, така ли????
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда.Tinkerbell написа:аз те питах - пара имаш ли
иначе не ставам романтична
Еййй...меркантилна моя Тинки...Tinkerbell написа:Никакви картички , в кеша е истината :)
Хммм...Tinkerbell написа:http://www.vbox7.com/play:7c4afdfe
такава съм си !!!! практично момиче !!!!МЪЖжжж написа:Аз си ги харесвам. Може би защото ги свързвам с един период...доста минал...Tinkerbell написа:те имат 5 песни и 3 от тях са хубави
Дано понаправят още песни...в същото съотношение.
Ти верно ли си такъв меркантил или само се правиш?
Да не стигаме до крайности ( която и да е било ) още в първата тема , в която ме сваляшМЪЖжжж написа:За да мразиш някого, първо трябва да си го обичал. Не ли?Tinkerbell написа:ей ма на , за всички трябва да има графа:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Е чакай ся..Tinkerbell написа:Да не стигаме до крайности ( която и да е било ) още в първата тема , в която ме сваляш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Този поручик не го познавам , само за бенц съм чувала и то от училище ...МЪЖжжж написа:Е чакай ся..Tinkerbell написа:Да не стигаме до крайности ( която и да е било ) още в първата тема , в която ме сваляш:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ти още не си се съгласила. Аз кат попитах учтиво /нали съм от културно семейство фабриканти/ "може ли да си позволя да те посвалям" и на дамите не налитам без тяхно разрешение..
Т`ва поручик Ржевски си е само у трактовката на вицовете..
Ааааа, не!Tinkerbell написа: Може ли , не може ли - почвай да сваляш , ще рарзбереш какво ми е отношението .
ахахах е на тва му викам кавалер ... при пъвата пречка и хуква подирр дрруга ....МЪЖжжж написа:Ааааа, не!Tinkerbell написа: Може ли , не може ли - почвай да сваляш , ще рарзбереш какво ми е отношението .
Те затова изчезнаха кавалерите, щото вие мацките почнахте да ходите с кубинки и да си бутате сами вратите да си ги отваряте... Знам, че можете и сами, но не е ли по-приятно някой да ви изкаже уважение с някакъв дребен жест? Па после..що мъжета така, па онака...
Бе я направо викай Фло у темата. Ш`смена и заглавието...