БоЕВ,
БоЕВ,
ей, това е националист.
tkfiles.storage.msn.com/y1pMxwjk48ed1FGZcf9yn88339YHSG15ZLZq94yZhxzwB6-j4Vxd7s3fs8sx2ZbK2VSDYsRGd9mzZo
tkfiles.storage.msn.com/y1pMxwjk48ed1FGZcf9yn88339YHSG15ZLZq94yZhxzwB6-j4Vxd7s3fs8sx2ZbK2VSDYsRGd9mzZo
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
Re: БоЕВ,
малко въздуха под налягане май му е в повече...holi_day написа:ей, това е националист.
Виж подводницата!
шъ трябва и теб да тъ уважа със специална тема, мъ нямам идея какваМетаморф написа:малко въздуха под налягане май му е в повече...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
ти, в която и тема да пишеш ми е достатъчно...holi_day написа:шъ трябва и теб да тъ уважа със специална тема, мъ нямам идея какваМетаморф написа:малко въздуха под налягане май му е в повече...
Виж подводницата!
чакай да се включа и аз по темата, че после да не ми се сърдиш пак, че изоставам с матриалаholi_day написа:перфораторът си го бива. тоя ще да е някъф документ-алист:lol:
не е документалист, фаталист или пианист, а е меломан!
не видя ли какви слушалки е изтипосал върху скенера!?
а може и да е радиолюбител и да се свързва в малките часове с кораби, изпаднали в беда в Тихия океан!?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
дай да я видим голата истина, те мнозина се навъртат наоколо тези дни само с тая цел - да видят некой оголен задникholi_day написа:Бях се загледала в една хммм... гола картинка. Да ти я пусна ли?wild_moon написа:не видя ли какви слушалки е изтипосал върху скенера!?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Те тук гледайте какво става

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
поръчах си един стикер за колатаwild_moon написа::rotfl24::rotfl24:
холи, виждам, че и на теб ти е много петъчно настроението и ич не ти съ ръботи
чавето дали шъ иска и тя такъв?img.photobucket.com/albums/v724/t_ruseva/blog/2008_Astana_Women_Driving_Shoe2-1.jpg?t=1212044497
Ф.Песоа
Ф.Песоа
хубаво... интересно, мъ не е петъчно това, направо си е неделноfrisky lioness написа:Те тук гледайте какво става
мерси
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А видя ли горе в дясно майкинг офholi_day написа:хубаво... интересно, мъ не е петъчно това, направо си е неделноfrisky lioness написа:Те тук гледайте какво става
мерси
Мен ме кефи яко

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Я да чуяvyara написа:Много готина музичка, някой да знае откъде е?frisky lioness написа:Те тук гледайте какво става
не обичам сайтове с музика...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Подобна слушам от тукvyara написа:Много готина музичка, някой да знае откъде е?frisky lioness написа:Те тук гледайте какво става
http://www.sky.fm/
Раздел solo piano

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами отстрани на картинките, дето се редят в колонка. Всяка станция си има картинка.vyara написа:Къде да цъкам, нищо не става.frisky lioness написа: Не. Избираш си музика. Цткаш на някой от бутоните и слушаш
Избираш си например "Love Music" , което е първото. Под този надпис има
три плейъра с по две копченца всеки за скоростта, с която искаш да слушаш/сваляш.
Избираш си например "winamp" и цъкаш копченцето 96К
и баш в момента е това
Currently Playing:
Jam & Spoon Feat Plavka - Kaleidoscope Skies
Read & post comments about this track (0)
Recent Playlist History

вдясно, като се кликне на триъгълника с удивителната (extras) и после второто отгоре надолу - About the music, има информация за музиката - негова е, май... "Patagonie (Km0)"vyara написа:Много готина музичка, някой да знае откъде е?frisky lioness написа:Те тук гледайте какво става
само че не можах да я намеря никъде
а снимките са впечатляващи... някои стряскащи
хареса ми тази с футболистчетата
и други, де...
снимката е на чорчик снимана от мен. публиката не се вижда просто щото ми е от дясно, а тия седящите, са си там по случайност, а не заради концертаfrisky lioness написа:Публиката що така е с гръб към иЗкиСтвото
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка: