Давид и Голиат
Давид и Голиат
Всеки има любима теория относно изчезването на динозаврите, но има една нова насока в книга, която ни кара да се замислим дали пък това не са били насекоми пренасящи болести. Поради продължителността на тяхното бавно изчезване (К-Т границата) се счита, че това може по-скоро да се припише на разпространението на болести и еволюирането на паразитни насекоми от рода на хапещите мухи и кърлежите. Дали нашите имунни системи са еденствената причина да оцелеем?
Re: Давид и Голиат
Наистина звучи по-логично да е нещо такова - или пък поне да са комплексни причините.Remmivs написа:Всеки има любима теория относно изчезването на динозаврите, но има една нова насока в книга, която ни кара да се замислим дали пък това не са били насекоми пренасящи болести. Поради продължителността на тяхното бавно изчезване (К-Т границата) се счита, че това може по-скоро да се припише на разпространението на болести и еволюирането на паразитни насекоми от рода на хапещите мухи и кърлежите. Дали нашите имунни системи са еденствената причина да оцелеем?
Ами то ние още не сме оцелели толкова дълго, колкото динозаврите май.
Или?
Не си спомням вече.
Panta rhei...
Ти па логично!Мнемозина написа:Наистина звучи по-логично да е нещо такова - или пък поне да са комплексни причините.Remmivs написа:Всеки има любима теория относно изчезването на динозаврите, но има една нова насока в книга, която ни кара да се замислим дали пък това не са били насекоми пренасящи болести. Поради продължителността на тяхното бавно изчезване (К-Т границата) се счита, че това може по-скоро да се припише на разпространението на болести и еволюирането на паразитни насекоми от рода на хапещите мухи и кърлежите. Дали нашите имунни системи са еденствената причина да оцелеем?
Или?
Не си спомням вече.
Бълха ги охапала!:rotfl24:
Кажи една добра дума за Давид или поне за голият
Memento mori.
Всяка гад си има ахилесова пета.Set написа:Ти па логично!Мнемозина написа:
Наистина звучи по-логично да е нещо такова - или пък поне да са комплексни причините.
Или?
Не си спомням вече.
Бълха ги охапала!:rotfl24:
Кажи една добра дума за Давид или поне за голият
Panta rhei...
Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
Всяка гад си има ахилесова пета.
Или ахилесова БЪЛХА!Мнемозина написа:
Memento mori.
ести, ще ме изгонят от работа, зарад теб!esti написа:Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
колегите ще решат, че нещо ми се е отковала некоя дъска, щом така спонтанно избухвам в смях и не мога да спра!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
едно не разбирамSet написа:Дошъл съм за нещо сухо!Quid написа:бялата мечка мноооо разгонена нещо
порода извратеняк:rotfl24:
то ти е на устата
ама кво толкова ти е неудобно да го кажеш ами го усукваш
бъди мъж
у прав текст
по смело де
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Свободата Санчо!Quid написа:едно не разбирамSet написа:Дошъл съм за нещо сухо!Quid написа:бялата мечка мноооо разгонена нещо
порода извратеняк:rotfl24:
то ти е на устата
ама кво толкова ти е неудобно да го кажеш ами го усукваш
бъди мъж
у прав текст
по смело де
Салама!
Свободата!
Салама!
Memento mori.
не ми вменявай чувство за вина сега.wild_moon написа:
ести, ще ме изгонят от работа, зарад теб!:rotfl24::rotfl24:
колегите ще решат, че нещо ми се е отковала некоя дъска, щом така спонтанно избухвам в смях и не мога да спра!:rotfl24::rotfl24:
Още повече трябва да помним, че Христос дошъл да изчисти вината, като прости на онези, които се покаят (вж. Алма 24:10). Той дошъл да даде мир на разтревожената душа. „Мир ви оставям,” казва Той. “Моя мир ви давам: Аз не ви давам както светът дава. Да не се смущава сърцето ви, нито да се бои” (Иоана 14:27). Чрез чудотворното Единение Той ни подканва, „вземете Моето иго върху си… и ще намерите покой на душите си” (Матея 11:29).
не е въпроса във вината, а в мезетатаesti написа: не ми вменявай чувство за вина сега.
оцелели сме поради секса...Remmivs написа:Всеки има любима теория относно изчезването на динозаврите, но има една нова насока в книга, която ни кара да се замислим дали пък това не са били насекоми пренасящи болести. Поради продължителността на тяхното бавно изчезване (К-Т границата) се счита, че това може по-скоро да се припише на разпространението на болести и еволюирането на паразитни насекоми от рода на хапещите мухи и кърлежите. Дали нашите имунни системи са еденствената причина да оцелеем?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Дойдохме си на думата брат!ELBI написа:
оцелели сме поради секса...
Ще та черпа вовеки веков!
Къде са луните!
Memento mori.
ЧВ и СС - класика!wild_moon написа:не е въпроса във вината, а в мезетатаesti написа: не ми вменявай чувство за вина сега.
е, може и малко бадемки за разнообразие.... ммм, размечтах се...esti написа:
не е въпроса във вината, а в мезетата :winkw
ЧВ и СС - класика!
Ама с прашка ли?esti написа:Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
Panta rhei...
- Света вода ненапита
с балистична междуконтинентална ракета...Мнемозина написа:Ама с прашка ли?esti написа:Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
Виж подводницата!
Е никога не ми оставаш длъжна.Мнемозина написа:Ама с прашка ли?esti написа:Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
Пусни малко аванта де....
Уф, бе...esti написа:Е никога не ми оставаш длъжна.Мнемозина написа:Ама с прашка ли?esti написа: Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.
Нямах това предвид, наистина.
Исках да върна към Давид и Голиат.
Но сладко се е получило...
Panta rhei...
Няма връщане назаааааад.Мнемозина написа:
Уф, бе...
Елби да е жив!
Memento mori.
Има, има.Set написа:Няма връщане назаааааад.Мнемозина написа:
Уф, бе...
Елби да е жив!
Някои си ходят където си искат.
А пък динозаврите са измрели от срам.
Panta rhei...
баси, колко дълго време има да правих секс (няма само на черпене да я караме), начи....Set написа:Дойдохме си на думата брат!ELBI написа:
оцелели сме поради секса...
Ще та черпа вовеки веков!
Къде са луните!
кви луни, кви 5 лева - не знам как е секс на луната - там може би трудно ... влиза ...с това различно притегляне... бе ще е интересно да се пробва и там...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
дай Боже. И не само той. Сексът да е жив - това си е живот...Set написа:Няма връщане назаааааад.Мнемозина написа:
Уф, бе...
Елби да е жив!
съвършената ести ... просто не мога да не отбележа нейните 6-ци...esti написа:ЧВ и СС - класика!wild_moon написа:не е въпроса във вината, а в мезетатаesti написа: не ми вменявай чувство за вина сега.
вие двете само една на друга ли си пускате?esti написа:Е никога не ми оставаш длъжна.Мнемозина написа:Ама с прашка ли?esti написа: Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.
Не бе!ELBI написа: баси, колко дълго време има да правих секс (няма само на черпене да я караме), начи....
кви луни, кви 5 лева - не знам как е секс на луната - там може би трудно ... влиза ...с това различно притегляне... бе ще е интересно да се пробва и там...
Една звезда правила нещо с луната *
* - не по Чарлс Дикенс ами по Ъ-псурт
Memento mori.
добре, че не е по Нети...или може и да е?Set написа:Не бе!ELBI написа: баси, колко дълго време има да правих секс (няма само на черпене да я караме), начи....
Една звезда правила нещо с луната *
* - не по Чарлс Дикенс ами по Ъ-псурт
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Ама с прашка ли?esti написа:Аз така трепя бълхите на Кета - целя в петите им.Мнемозина написа:
А аз се чудех за какво служат ония "гащи" в магазина!