Ха-ха:-)Rain написа:

Моето бе, оня дребосък, дето бях пуснала снимки преди време и беше колкото шепата миfrisky lioness написа:Ха-ха:-)Rain написа:
Мерси:-)
Това твойто коте ли е?
Симпатяга...
Ама що е такова кльощавичко:winkw:
ехаааааБаба Яга написа:Да допълня само....![]()
Ме де да знамRain написа:
Моето бе, оня дребосък, дето бях пуснала снимки преди време и беше колкото шепата миТя не е малка, де, ама все пак
Кльощаво ли?
Тъпче се като идиот по цял ден. Коремчето му се влачи по земята, нещо даже отказва да яде от няколко дни насам. Ни риба, ни пиле, нищичко не хапва.

Чакай бе, може ли да се е разгонило толкова мънинко?frisky lioness написа: Ме де да знам
Такова ми се стори
Сигурно заради шопара в къщи:lol::lol:
Да не се е разгонила?!
Как можа да го пропуснеш това:lol::lol::lol:vyara написа:Трябваше да снимам вчера нашата. Как беше накичена с гердани, с глава върху възглавницата и завита да не й е студено.
Вяра като почне да си играе с нея и това коте седи, чак да се чудиш.

Всяка сутрин по 5 такива стоят в шпалир пред блока и гледат в една посока

Снимай ги
Няма такива миризми. Това не са кучета.Set написа:Абе как се борите с миризмата на урина в къщи?:shy:
Аз лично ще ги избеся до крак тез добичета ако ги има околовръст.

Където не трябва.Set написа:Да пикае?vyara написа:Ми да де, моята нали е женска, ама след операцията спря.Set написа:Те женските и те пикаят.vyara написа:Кастрация.Set написа:Абе как се борите с миризмата на урина в къщи?:shy:
Кой ще ти се занимава да ги снима, бе....Баба Яга написа:
Снимай ги, много ги харесвам, особено когато позата е естесвена.Има някаква невероятна грация в тези животни.

Какво да раздувам...Rain написа:Чакай бе, може ли да се е разгонило толкова мънинко?frisky lioness написа: Ме де да знам
Такова ми се стори
Сигурно заради шопара в къщи:lol::lol:
Да не се е разгонила?!
Виси му края на коремчето, към опашката. Стори ми се, че е така от една среща с кучето. После навън срещна голяма котка и пак си пролича колко виси, сякаш две топчици са виснали ...
Я, раздуй, раздуй малко. Иначе къхка .... все ми изглежда малко, не знам ...

Мирише отвратително бе.frisky lioness написа:Няма такива миризми. Това не са кучета.Set написа:Абе как се борите с миризмата на урина в къщи?:shy:
Аз лично ще ги избеся до крак тез добичета ако ги има околовръст.
Възможно е да мирише единствено и само ако пикаят наляво-надясно. Тези, които си ползват тоалетните за тази цел нямат никакъв проблем
Осавен това самата котка не мирише за разлика от кучето. Можеш да си навреш лицето в корема и(ако ти позволи) и еиднственото, което ще усетиш е гъдел .... Никаква миризма
Прекрасни розови ушенцаvyara написа:И на мен това коте ми изглежда болнавичко.
Ето я нашата - Маца-Кими-Нюню, така й вика Вяра, хем тя я кръсти Кити.

И аз съм тази, която само чисти и храни, ама котката се маха само след като умраvyara написа: Има моменти, когато и на мен ми писва, щото аз само й чистя, ама като казах да я махнем, трима човека ми крякнаха насреща.

Лигоч.Rain написа:У нас не мирише на урина, не знам как е при другите. Като се сменя пясъка всеки ден, всичко е наред.
То така или иначе котарака не иска да пиша втори ден в един и същ пясък.

Щом казвашSet написа:
Мирише отвратително бе.
Навсякъде където има котка.
Или поне аз го усещам.
Аз съм по кучетата на войната

Съжалявам за кучето ти..Rain написа:Фриски, моето е момченце бе, не ми се гледат поколения ...
Имах женско куче, което умря скоро. Единствения път, когато имаше кученца, с много мъка се разделих и с трите. То няма такова животно, друго, като кучето. Обичам си котката, голям сладур е, но кучето е съвсем друга бира.

Ами нашия тръгва на втория ден да се занимава със саксиите на майка ми, ако не се занимая с неговия пясък преди това.frisky lioness написа: Лигоч.
Моят е голяма душинка в това отношение...
Стоически чака, додет на мен ми направи впечатление и се усетя, че трябва да го почистя..
Затова обичам онези бели силиконови гранули, които са за по месец:winkw:
Мина, к'вото беше. Май месец вкъщи всяка година става нещо такова - някой умира.frisky lioness написа: Съжалявам за кучето ти..
Ако котаракът е игрив и жив, нямаш повод за притеснение.
И моят понякога отказва да яде
Верче ма, кастрацията не влияе на неправомерното ходене по нужда.vyara написа: Ми да де, моята нали е женска, ама след операцията спря.