няма да я махна, няма, ня-маlatrevw написа: п.п. мани я таз икона, че ...
За Фриски
- Света вода ненапита
вярно, бъркат го понякога по улиците, мислят го за мъничък...latrevw написа:ооо, страхотен е, даже така е по-сладък, другите много големи добичета бе, а този все едно е на 6 месеца, пускай по-често снимкиTerE написа: а нашия доколкото знам, са били много кученца, и той - изтърсак... бе, ние си го обичаме... вече 9 години
аз по кучетата съм като фриски по котките
така исках да взема едно от кучетата, дето Мнемото предлагаше, ама получих забрана, без право на обжалване
за снимките - ще, с удоволствие
аз обичам и котки, и кучета... ама следващите (да са ми живи и здрави тези, де) - в къща с двор, това е
- Света вода ненапита
рекламна пауза
и малко за релаксиране
том и джери хип хоп:rotfl24:
http://www.vbox7.com/play:7f3bc295

и малко за релаксиране
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
абе искам да ти покажа моята любимата онази с пръстите на ръцете, ма ме предупредиха (а така интрижка), че много съм се излага в клуба, та затуй ще ти отвърна, "без да слизам на твоето ниво"Метаморф написа:няма да я махна, няма, ня-маlatrevw написа: п.п. мани я таз икона, че ...![]()
![]()
п.п. гореописаното представлява чувството ми за хумор, моля да не се търси друг смисъл
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
е аре деlatrevw написа:абе искам да ти покажа моята любимата онази с пръстите на ръцете, ма ме предупредиха (а така интрижка), че много съм се излага в клуба, та затуй ще ти отвърна, "без да слизам на твоето ниво"Метаморф написа:няма да я махна, няма, ня-маlatrevw написа: п.п. мани я таз икона, че ...![]()
![]()
п.п. гореописаното представлява чувството ми за хумор, моля да не се търси друг смисъл
аре че том и джери свърши отдавна
да не го възприеха клубарите като Сънчо тва филмче, всички нещо се умълчаха?Quid написа:рекламна пауза
и малко за релаксиране
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
пенсионериwild_moon написа:да не го възприеха клубарите като Сънчо тва филмче, всички нещо се умълчаха?Quid написа:рекламна пауза
и малко за релаксиране
кво искаш
я погледни прогнозата за времето на караибитеwild_moon написа:е кво друго да искам освен едно ферари и вила на карибите?Quid написа: пенсионери
кво искаш
ти не искаш ли?
густав па тая па оная
ще ти ебне вилата и ще се набуташ с кинтите
- Stranniche
- Обратна връзка:
е да де, то никога не се знае. може и метеорит да падне и да сложи край на живота на земата (даже жълтия разправя, че тия дни щело да стане), но живеем си живота чак докато умрем и тва е!Quid написа:
я погледни прогнозата за времето на караибите
густав па тая па оная
по-добре човек да се гътне на карибите с коктейл в ръка, отколкото ей тъй с отворени очи и замечтан поглед до езерото в Дружба, примерно, при тва след като му е свършила бирата
ти кво общо имаш с езерото у дружба примерно а?wild_moon написа:е да де, то никога не се знае. може и метеорит да падне и да сложи край на живота на земата (даже жълтия разправя, че тия дни щело да стане), но живеем си живота чак докато умрем и тва е!Quid написа:
я погледни прогнозата за времето на караибите
густав па тая па оная
по-добре човек да се гътне на карибите с коктейл в ръка, отколкото ей тъй с отворени очи и замечтан поглед до езерото в Дружба, примерно, при тва след като му е свършила бирата
щото аз там съм се давил мнооо пъти
морски клуб ли беше или некво друго
нищо общо нямам с езерото в Дружба, освен че живеех близо до него преди доооооста години и ей тъй изплува от спомените ми без да ща.Quid написа:
ти кво общо имаш с езерото у дружба примерно а?
щото аз там съм се давил мнооо пъти
морски клуб ли беше или некво друго
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не е майтап. На мъжа ми брат му наистина имаше къща на Карибско море.Quid написа:я погледни прогнозата за времето на караибитеwild_moon написа:е кво друго да искам освен едно ферари и вила на карибите?Quid написа: пенсионери
кво искаш
ти не искаш ли?
густав па тая па оная
Преди години при едно природно бедствие близката планина се свлече и затрупа селището. Виждала съм опустошенията от самолет.
Не ви трябват такива работи!
Гледайте си фераритата!
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: За Фриски
Такова е. Само дебне кого да захапе.(^_^) написа: Изглежда много любопитно това коте!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: За Фриски
Значи няма равенство!Rain написа:Такова е. Само дебне кого да захапе.(^_^) написа: Изглежда много любопитно това коте!Ако беше човек, да съм му отвъртяла доста шамари досега.
В работата на баща ми имаше една жена, която хранеше ок. 10-тина котки със салами. По това време май нямаше специална храна за животни и тя купуваше от месарския магазин. Веднъж баща ми чул голям скандал. Жената спипала мъжа си да си хапва от мръвките за котките.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
хахахааааааааааааааааааааа
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Честито! Много се радвам за теб!Капинчо написа: Сутринта си купих мястото за къщата. Официално - нотариуси, адвокати и т.н.
После се надумках като попско чедо на задушница с боб (първо място в моята ккласация на манджите) и после, естествено, яка дрямка. Ама ме събудиха да ходя да взема щерката от рейса, щото тя вчера имаше работа с конете и не пътува с нас.
Вие, гледам сте като на трети тек - няма страст, няма плам, само машинални движения.
Аз съм резервиран към новите запознаства, ама все повече ми харесваш.
ами как няма да е вяло настроението, като те няма теб, малко да ни разведриш!
Капинчо написа:Кво значи "зулне"?frisky lioness написа:И какво сегаSet написа:Rain написа: ....
Аз ти казах едно време ... да ти имам приятели!
Сега са само твои
Другари и другарки, от клуба, тази реплика чаках. За това се върнах.
Благодаря за вниманието
Кажи като за блондинка
Искала е да ти зулне френдовете ли?
Щот ако е така и е успяла
значи не си имал френдове или не са били тези, които трябва да са:winkw:
ку ме разбра
Нагонът често е по силен от приятелските чувства.
нищо лошо не виждам като някой си разкаже за приятелите
както е последния хит тук
пародия
ПП
Честито за имота!
-
Дядо Капинчо
присъединявам се(^_^) написа:Честито място!Капинчо написа: Сутринта си купих мястото за къщата. Официално - нотариуси, адвокати и т.н.
Да построиш къщата, за която си мечтаеш,
и много да й се радваш!
и благородно ти завиждам... не, радвам се за теб - страхотно е да си на път да реализираш нещо мечтано, пожелавам ти да стане както искаш и без излишни главоболия
п.п. мойте уважения за боба - много тача таз манджа и аз
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
забърсвамКапинчо написа:Мерси! И кво значи "зулне"?Semiramis написа:
Честито за имота!
-
Дядо Капинчо
Капинчо, нали вече ще направиш новите скици на къщата и ще ни ги покажеш!
нямам търпение, да знаеш!:-)
много интересно ми стана, както го описваше
аз съм най-щастлива тогава, когато имам "нов проект" в живота си.
идея за нещо, която така те грабва, че си вървиш по улицата и се усмихваш просто ей така...
голямо удоволствие е да видиш как се осъществява мечта!
нямам търпение, да знаеш!:-)
много интересно ми стана, както го описваше
аз съм най-щастлива тогава, когато имам "нов проект" в живота си.
идея за нещо, която така те грабва, че си вървиш по улицата и се усмихваш просто ей така...
голямо удоволствие е да видиш как се осъществява мечта!
-
Дядо Капинчо