героите са уморени.
Пък идва и събота.
Нищо де, аз ще пусна за всеки случай една тема без съдържание, пък да видим какво ще стане.
няма нужда. най-вероятно впиянченият им баща или истеричната им майка го правят редовно.esti написа:
но толкова съм бясна, че съм готова и аз да им заблъскам главите на онези изродчета.
Pone zamislihte li se?Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
edna ot prichinite da ne stana veterinaren lekar e ,che mi e jal za jivotnite.esti написа:Сори, че с тази случка ти напълних темата, но толкова съм бясна, че съм готова и аз да им заблъскам главите на онези изродчета.
Мислех за това как се заражда жестокостта в хората.....мислех го, докато си представях как ще им откъсна вратленцата на ония.
мноу мразим да мислим... оти не моем...doktorka написа:Pone zamislihte li se?Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
Добро утро, Мнемо??????????????? написа:Pone zamislihte li se?Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
"nie sme beznadejden sluchai...Метаморф написа:мноу мразим да мислим... оти не моем...doktorka написа:Pone zamislihte li se?Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
я обясни, щот съм тъп... явно...
не съм завеян, просто гласовете, пардон бележките, с които те известяват за ЛИЧНИЯ ЖИВОТ на някои клубари не достигат до мен...doktorka написа:
p.s.Marvine ,mnogo si zaveqn.
da,da...Метаморф написа:не съм завеян, просто гласовете, пардон бележките, с които те известяват за ЛИЧНИЯ ЖИВОТ на някои клубари не достигат до мен...doktorka написа:
p.s.Marvine ,mnogo si zaveqn.
не, че ги и искам, ама поне за знам какво всъщност толкова е станало, или просто ти ревнуваш от едно младо момиче...
Точно за "Повелителят на мухите" се сетих.bead_ написа: няма нужда. най-вероятно впиянченият им баща или истеричната им майка го правят редовно.
все ми се иска да вярвам, че хората се раждат добри и после...
обаче в "повелителят на мухите" май за друго се говори. де да знам. аз си вярвам в моята теория.
Добро утро!Мнемозина написа:Пък идва и събота.
що, вие като минете океана и вече не сте българи ли?doktorka написа: p.s. dnes e Suedinenieto ( pishe v novinite) ti vmesto da mi se pravish na ostroumen i blagoroden-bez da ti razbira tikvata,vzemi i pusni edna tema.da ne q puskam az prez okeana vse pak.
А ти? И до какъв извод стигна?doktorka написа:Pone zamislihte li se?Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
вълците са в насbead_ написа:няма нужда. най-вероятно впиянченият им баща или истеричната им майка го правят редовно.
все ми се иска да вярвам, че хората се раждат добри и после...
обаче в "повелителят на мухите" май за друго се говори. де да знам. аз си вярвам в моята теория.
ъхъм. значи "повелителят на мухите" бие "оптимистичната теория" с 1:0.Remmivs написа:но е факт
Лейди Бийд, ние се раждаме с тестостерон. Факт. Новородените момчета се усмихват в пъти по-малко от новородените момичета. Не помня точните цифри, но изследването е показателно.bead_ написа:ъхъм. значи "повелителят на мухите" бие "оптимистичната теория" с 1:0.
момчетата, особено групата момчета, са ловна хайка. отвътре им идва някак си. към 6-8 години са същински хуни.
мдааам, много тъжна история....esti написа: Сори, че с тази случка ти напълних темата, но толкова съм бясна, че съм готова и аз да им заблъскам главите на онези изродчета.
Мислех за това как се заражда жестокостта в хората.....мислех го, докато си представях как ще им откъсна вратленцата на ония.
Ку трябва да сме точни - неделя идва.Мнемозина написа:Пък идва и събота.
Ми то ти докато се натуткаш...holi_day написа:Ку трябва да сме точни - неделя идва.Мнемозина написа:Пък идва и събота.
ся, тва не беше ли шабат на Иврит или както е там, саббат по ингелизкиholi_day написа:Ку трябва да сме точни - неделя идва.
Очи в очи ,Мнемо.Мнемозина написа:Давам ти последен шанс да покажеш, че можеш да спориш истински, нали разбра? Нали няма нужда да намигам?
натутках се аз... още в 5:35 станах, сънчовци такива:blum:Мнемозина написа:Ми то ти докато се натуткаш...holi_day написа:Ку трябва да сме точни - неделя идва.Мнемозина написа:Пък идва и събота.
не, моето момиче... нещо си объркАла май хората и мястото!!!doktorka написа:Очи в очи ,Мнемо.Мнемозина написа:Давам ти последен шанс да покажеш, че можеш да спориш истински, нали разбра? Нали няма нужда да намигам?
Нали ти казах?
При това напълно сериозно.
Тук не ОБЩ(о)увам.
е задължително.
п.с. Аз казах какво искам.Но си пропуснала.
Верче, да се направя, че не съм прочела ли...vyara написа:Защо всички вкупом скачате срещу докторка? Тя винаги е била каквато е сега, но изведнъж всички едновременно се подразнихте и все едно сте чакали един да скочи и всички да й кажете каквото не сте казали когато му е било времето (нещата трябва да се казват на място, а не да се трупат и изливат така, според мен). Не знам, не ми харесва когато много са срещу един. Тя е различна, всички сме различни. Харесва ми това, че има изградени позиции и принципи и много я уважавам за това.
Просто исках да го кажа, не знам защо. От това моето мнение към спорещите с нея съвсем не се е променило. Просто ми се иска да се приемаме едни други без излишни дребнавости.
Знаеш ли, Холи, кое е интересното? Че отстрани погледнато тя не казва нищо особено, не обижда, не е яростна. Но хората често са като ущипани. Като каже някой нещо двусмислено, защо трябва да предполагаме най-лошото?holi_day написа: Верче, да се направя, че не съм прочела ли...
Сички скачали? Брех!
Кво правим тогава? -
Вариант 1 - отговарям ти, че дразни не тя, а хихикането й, намиганията и цялата тая безпардонност.
Вариант 2 - вместо отговора по вар.1, оттук насетне се залепям след всяко твое мнение и ти отговарям с намигане и ехидност, които могат да надминат нейната, щом шъ се толерира това
Вариант 3 - чакаме да се наиграе, щото така й харесва, нищо че е некомфортно
И аз се чудех дали да се престоря, че не съм прочела твоя пост, ама нали самата ти твърдиш, че трябва човек овреме всичко да си казва.vyara написа:Защо всички вкупом скачате срещу докторка? Тя винаги е била каквато е сега, но изведнъж всички едновременно се подразнихте и все едно сте чакали един да скочи и всички да й кажете каквото не сте казали когато му е било времето (нещата трябва да се казват на място, а не да се трупат и изливат така, според мен). Не знам, не ми харесва когато много са срещу един. Тя е различна, всички сме различни. Харесва ми това, че има изградени позиции и принципи и много я уважавам за това.
Просто исках да го кажа, не знам защо. От това моето мнение към спорещите с нея съвсем не се е променило. Просто ми се иска да се приемаме едни други без излишни дребнавости.
каква позиция и принципи харесваш и уважаваш? - арогантността, саркастичното и снизходително отношение към хората, недомлъвките и интригите лиvyara написа:Защо всички вкупом скачате срещу докторка? Тя винаги е била каквато е сега, но изведнъж всички едновременно се подразнихте и все едно сте чакали един да скочи и всички да й кажете каквото не сте казали когато му е било времето (нещата трябва да се казват на място, а не да се трупат и изливат така, според мен). Не знам, не ми харесва когато много са срещу един. Тя е различна, всички сме различни. Харесва ми това, че има изградени позиции и принципи и много я уважавам за това.

Какво търпение ти се е изчерпало!? Тук си от 10 дни! Погледнах датата на регистрация.wild_moon написа:
И аз се чудех дали да се престоря, че не съм прочела твоя пост, ама нали самата ти твърдиш, че трябва човек овреме всичко да си казва.
неслучайно го пиша към теб, а не към нея, щото знам, че няма смисъл да е иначе.
ето казвам ти - просто ни се изчерпа търпението спрямо тази интригантка и раздухванията й,
...
сноу, има план да се изпълнява хаха така точно се пише повечеsnowprincess написа:
Наиш ли, Верче, кое е най-неинтересното за мен в случая? - това кой я защитава и кой не, както и това дали сички били срещу някого, както го написа в предния си пост. Изобщо не ми пука кой срещу кого е и във всеки лагер по колко човека са. Ако някой ми е симпатичен, мъ прекалява - няма нищо да ме спре да му го кажа... Нито пъ шъ хукна да защитавам някого, поради това къф симпатяга бил по спомени отпреди 3г.vyara написа:Знаеш ли, Холи, кое е интересното? Че отстрани погледнато тя не казва нищо особено, не обижда, не е яростна. Но хората често са като ущипани. Като каже някой нещо двусмислено, защо трябва да предполагаме най-лошото?
Тя може да си го позволи (макар и да не са това точните определения, освен снизходителна, може би). Всеки може да си позволи сам различни неща. Тя може да понесе последиците от това, което си позволява, без това да я засегне. Дори няма нужда някой да я защитава, но аз го правя, защото винаги съм я харесвала. Докторка е невероятно силна жена, дали от професията й не знам, но такова усещане имам за нея. Пак казвам, това си е моето субективно усещане.snowprincess написа: каква позиция и принципи харесваш и уважаваш? - арогантността, саркастичното и снизходително отношение към хората, недомлъвките и интригите ли
Верче, това, че някой може да те извади от нерви за 5 минути, не означава, че преценката за ситуацията ти е грешна и че трябва да изчакаш да те извади извън нерви още 5-6 пъти, не е ли така? и не е въпроса в самата докторка. всеки с подобно поведение би ме подразнил.vyara написа:Какво търпение ти се е изчерпало!? Тук си от 10 дни! Погледнах датата на регистрация.wild_moon написа:
И аз се чудех дали да се престоря, че не съм прочела твоя пост, ама нали самата ти твърдиш, че трябва човек овреме всичко да си казва.
ето казвам ти - просто ни се изчерпа търпението спрямо тази интригантка и раздухванията й,
...
от 10 дни, мъ глей как се приобщиvyara написа:Какво търпение ти се е изчерпало!? Тук си от 10 дни! Погледнах датата на регистрация.wild_moon написа:
...