И коментарите под снимките са много смешни.holi_day написа:deni4ero.wordpress.com/2008/04/04/smiah-i-salzi/
"Сютюени и аз съм виждала да се продават - точно го гаштите и белиото."
И коментарите под снимките са много смешни.holi_day написа:deni4ero.wordpress.com/2008/04/04/smiah-i-salzi/
Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
пп "Светът не свършва с България, но започва с нея."
Бях написала, па го трийнах, пък пак шъ го напиша:lol:БоЕВ написа:В момента гледам фестивала от Сандански и ми е кеф на душата.

Мерси, шъ предамБоЕВ написа:Това е моята музика Холи, а момичето има глас.holi_day написа: БоЕВ, стискай палци на приятелката ми - Росица Пейчева - вчера четвърта в класирането.
Стискам!
Да я поздравиш от мен.
Благодаря за линковете...за всичко!
мдаааwild_moon написа:и на мен тоя четириглас страшно ми легна на сърце.....holi_day написа:Сега например, тоя четириглас нейн страшно ми допада...
много хубав глас има таз девойка, да е жива и здрава!
holi_day написа:Бях написала, па го трийнах, пък пак шъ го напиша:lol:БоЕВ написа:В момента гледам фестивала от Сандански и ми е кеф на душата.
БоЕВ, стискай палци на приятелката ми - Росица Пейчева - вчера четвърта в класирането. Довечера ще представи авторска песен по текст на Свобода Бъчварова. 16-та поред ще пее. Дано ти хареса.
Не се бели маре мори - миналата година с нея - пак 4-то място на Сандански
www.vbox7.com/play:150f0eb1
сигурна съм, че е страхотна, но внимавай като я рекламираш.holi_day написа: мдааа
а къф човек е ку знаеш
ку намекваш, че е за нашия клуб - за тук еwild_moon написа:сигурна съм, че е страхотна, но внимавай като я рекламираш.![]()
като я гледам каква е хубавица, клубарите с високи нива на тестостерон ще я схрускат на закуска, а може после да искат и допълнително
искаш да се запишеш ли? ааааа, ако искате да ви водя под ред и списък, ще ви взимам и такса за координациятаБоЕВ написа: Е сега се засегнах!
Поименно моля.
леко с майтапите на чужд гръб, че съм чувствителнаwild_moon написа:искаш да се запишеш ли? ааааа, ако искате да ви водя под ред и списък, ще ви взимам и такса за координацията
пък и недай си Божке да се объркат тоя списък с Оня списък и тагава голем въргал ше стане
беше съвсем доброжелателно и безобидно, така че споко, човече!holi_day написа:леко с майтапите на чужд гръб, че съм чувствителнакви са тия редици за хора, дет не познавате
ку за вас нещо шъ обсъждаме, готова съм
спокойна съмwild_moon написа:беше съвсем доброжелателно и безобидно, така че споко, човече!
просто не вървеше някакси да направя комплимент колко е красива и гласовита и прочее от мое име, щот докато съ усетя и тръгнала приказката
ееее, как ми се скара сега.... отивам в ъгъла на бобчетата да постоя докато ми дойде акъла...holi_day написа: спокойна съм
и достатъчно тактично реагирам на тая неадекватна шега, но гледам и да е навреме, щото не ми се ще да опошлява темата.
виж сега, как бих искала след подобни закачки някога пак да споделя други лични неща тук?wild_moon написа:ееее, как ми се скара сега.... отивам в ъгъла на бобчетата да постоя докато ми дойде акъла...
п.п. не че има надежда...
разбрах те, миличка, още първия път. съжалявам, просто нали знаеш как е със спонтанните реакции... докато се усетиш и вече си пуснал поста...holi_day написа:виж сега, как бих искала след подобни закачки някога пак да споделя други лични неща тук?
исках да е разбираемо за теб защо първия път изтрих репликата си към БоЕВ, в която оставих линковете...
не ти се карам, едва ли някога ще ме видиш и чуеш да се карам...
не приемай директността за кавга.
а сега шъ съ настанъ пред ТВ-то
тинки, ти няма и как да рзбереш какво и как, просто над твоя интелектуален капацитет е, недей да се напъваш ще ти избие пот на челото!Tinkerbell написа:Луничке , ти винаги ли така се примиряваш , като реши някой да те слага в ъгъла . А поводът е направо смешен !
каквото повикало, такова се обадило!Tinkerbell написа:добри маниери показваш , а аз така човешки ти обръщам внимание над поведението и ми стана мъчно и жал , че се примиряваш