Нещо от конзолата
Нещо от конзолата
Най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво
да правиш, когато са малцина ония хора, които да разбират, че тая
добродетел естествено е основана на друга - любовта към ближния?
-- Христо Ботев
Честитит празник на всички!
-- Христо Ботев
Re: Нещо от конзолата
честито на всички. най-стойностният празник е този.Remmivs написа:Най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво
-- Христо Ботев
just perfect
За мен най-истински българският празник е 24 май, признавам си, но това е, защото си имам съответните деформации.bead_ написа:честито на всички. най-стойностният празник е този.Remmivs написа:Най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво
-- Христо Ботев
От политическите дати обаче и за мен тази е най светлата.
Честит празник!
Panta rhei...
честит празник на всички!
моят поздрав към вас естествено е родопски, защото родопското чедо все натам си го тегли сърцето!
Родопски гайди
моят поздрав към вас естествено е родопски, защото родопското чедо все натам си го тегли сърцето!
Родопски гайди
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Глас в пустиня
wild_moon написа:честит празник на всички!
Родопски гайди
ставаме две
изключително ми е приятно!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Гайди? Или как?Semiramis написа:виж ти!
ставаме две
Remmivs написа:Гайди? Или как?Semiramis написа:виж ти!
ставаме две
звезди
какви звезди има там ...
така лиии? колко малък тоя свет...Semiramis написа:
виж ти!
ставаме две
всичко ще си признаеш ти!
и аз също, но не в ефира, разбира се
аааааSemiramis написа:звезди
какви звезди има там ...
да бе, ферно
къф сам прозт
ела на форумния купон
този в Пловдив ли? едва ли... имам други ангажименти...Semiramis написа:
ела на форумния купон
може би на някой следващ
- Green Light
Ууу! Страшно хубава мисъл! Браво, много благодаря! Ще я потърся и ще потърся подробности за нея! Бяхме до леденика миналата събота и неделя с децата и като минавахме отклонението къйм Околица попитах големия дали зане кой е Христо Ботев. Не знаеше. Дълго време е докато децата разберат пред какво се покланят бащите им.Remmivs написа:Най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво
-- Христо Ботев
Благодаря и за поздравленията за празника!
Тръгнах да правя разни неща и унищожих паролата на Жълто. Така му било писано. Унищожих кво ли не, впрочем
Ма нищо бе, Йелоу лайт не е зает още.Green Light написа: Тръгнах да правя разни неща и унищожих паролата на Жълто. Така му било писано. Унищожих кво ли не, впрочем
И аз ти се зарадвах, хем и преди си беше същия, ама така си по... зелен.
Някак по-добре си е така. Нали трудно възприемам промени аз.Green Light написа:Тръгнах да правя разни неща и унищожих паролата на Жълто. Така му било писано.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
Какво точно значи "ближен"?Remmivs написа:Най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво
-- Христо Ботев
Благодаря.
виж, това е малко сложна тема(^_^) написа:
Какво точно значи "ближен"?![]()
Благодаря.
според ингилизкия това е съседа ти, но според други трактовки всички съседи са достойни за презрение, така че остава открит тоя въпрос
- Stranniche
- Обратна връзка:
wild_moon написа:виж, това е малко сложна тема(^_^) написа:
Благодаря.
според ингилизкия това е съседа ти, но според други трактовки всички съседи са достойни за презрение, така че остава открит тоя въпрос
- Green Light
за унищожената парола, с тебе двамата може да изиграем сценка от виц. От оня виц за вената дето се обажда на мъжа си, че има вода в карбуратора, помниш ли? Понеже паркирала в басейна. Значи репликите са следните:Remmivs написа:велкъм бек, братко, ужасно се радвам да те видя отново
Аз: Ремиус, унищожих си паролата и не мога да я намеря в линукса
Ти: Хахаха! Ти па кво разбираш от линукс, та да търсиш пароли и да вадиш заключения унищожени ли са или не?
Аз: Ми просто успях да прецакам целия линукс
Та с две думи, брадър - хелп!
А! Една дума било. Другата дума- другия път
- Green Light
holi_day написа:
Някак по-добре си е така. Нали трудно възприемам промени аз.
Стария ник, малко като стари обувки, нали? Няма нищо по- удобно от тях. С Гринлайт ще си седя.vyara написа: Ма нищо бе, Йелоу лайт не е зает още.
И аз ти се зарадвах, хем и преди си беше същия, ама така си по... зелен.:winkw:
Green Light написа:Стария ник, малко като стари обувки, нали? Няма нищо по- удобно от тях. С Гринлайт ще си седя.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Не съм съгласен. Много хубаво го е казал Ботев! Ближен във всякакъв смисъл. Любим, сънародник, мой етнос, моя класа, обществена прослойка, моя "кръвна група", човек. Библейския смисъл може би да е най- правилния, но е размит и може би без допълнително разясняване ни идва малко мъгляв. Не мога да обичам педофила или садиста, нъл тъй, значи ще работя за това тия хора да бъдат далеч от жертвите, колкото по надалеч толкова по- добре. Иначе останалите са ми ближни, техните желания са и мои. Нали помниш тоя виц(кво ми става, бе) за белия, индиеца и негъра дето хванали златната рибка. Желанието на негъра било всички черни да се върнат в майка Африка за да просперира най- после тази изстрадала земя. Индиеца поискал същото за Азия. Белия ги погледнал, помислил малко и рекал. -Ми за мене тогава една кока кола. За всички добре- и за мене добре. Енде гут- алес гут. Не тва беше другоwild_moon написа:виж, това е малко сложна тема(^_^) написа:
Благодаря.
по въпроса за старите и новите никове не мога да се произнеса, но под какъвто и ник да се появяваш все ми е любопитно да чета какво си написал!
а и green light е далеч по-положително като настройка. не си ли се замислял, че може би затриването на другия ник ти подсказва нещо
а и green light е далеч по-положително като настройка. не си ли се замислял, че може би затриването на другия ник ти подсказва нещо
wild_moon написа: виж, това е малко сложна тема
хубаво си го е казал човека, а горното ми обяснение беше шега, която вървеше паралелно с темата за коктейлите вчера, та носеше съвсум друг смисъл, но сигурно извадено от контекст не се разбира съвсем така ...Green Light написа:
Не съм съгласен. Много хубаво го е казал Ботев! Ближен във всякакъв смисъл. Любим, сънародник, мой етнос, моя класа, обществена прослойка, моя "кръвна група", човек. Библейския смисъл може би да е най- правилния, но е размит и може би без допълнително разясняване ни идва малко мъгляв. Не мога да обичам педофила или садиста, нъл тъй, значи ще работя за това тия хора да бъдат далеч от жертвите, колкото по надалеч толкова по- добре. Иначе останалите са ми ближни, техните желания са и мои. Нали помниш тоя виц(кво ми става, бе) за белия, индиеца и негъра дето хванали златната рибка. Желанието на негъра било всички черни да се върнат в майка Африка за да просперира най- после тази изстрадала земя. Индиеца поискал същото за Азия. Белия ги погледнал, помислил малко и рекал. -Ми за мене тогава една кока кола. За всички добре- и за мене добре. Енде гут- алес гут. Не тва беше друго
- Green Light
Бе, като те видя и изпадам в откровения. Такова време беше дошло при мене- повишена бойна готовност. То и още си е де. И не се чувствам никак като зелен светофар.holi_day написа:Green Light написа:Стария ник, малко като стари обувки, нали? Няма нищо по- удобно от тях. С Гринлайт ще си седя.Ми какво пък? - харесва ми. Има ли мода в никовете?
Такива ми ти работи, Холидей. Ама сигурно и ти не си неизменно в празник, нали? Пък на- седиш си все холидейна, щото си, нали- идейна.
бляк! аз па съм един поет кат кво беше в кацата със мед
- Green Light
Да, да! Аз съм суеверен, замислих се, да. За шегата ти- разбрах и без да съм чел темата за коктейлите. Аз се ровя и разсъждавам, понеже ме интересува що е патриот? Аз не се смйятам за такъв, според мен това е вредно, губещо и разкрива комплекси. Но почти невъзможно е да обясня какво имам предвид, защото патриотизма се смята за висша мъжка(в смисъл на мъжкарско честно поведение, и за мъже и за жени) добродетел и върви ръка за ръка с другите. Ако отрека патриотизма, значи отричам любовта към семейството, честността, храбростта, е такива работиwild_moon написа:по въпроса за старите и новите никове не мога да се произнеса, но под какъвто и ник да се появяваш все ми е любопитно да чета какво си написал!
уелкъм бек, грийни, и никога повече не пожълтявайGreen Light написа: Тръгнах да правя разни неща и унищожих паролата на Жълто. Така му било писано. Унищожих кво ли не, впрочем
just perfect
- Green Light
bead_ написа:уелкъм бек, грийни, и никога повече не пожълтявайGreen Light написа: Тръгнах да правя разни неща и унищожих паролата на Жълто. Така му било писано. Унищожих кво ли не, впрочем
Кажи ми ти прочете ли някой ред от батко ти Вили, както ти препоръчах или изобщо даже въобще не си видял онова мое мнение?Green Light написа:бляк! аз па съм един поет кат кво беше в кацата със мед
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Аз изпълнявам всичко, което ми кажат. В това се крие тайната на моя успех(десетките ми милиарди, яхти с екипаж от голи манекенки, една с черни, една с бели и една с жълти и двата боинга).holi_day написа:Кажи ми ти прочете ли някой ред от батко ти Вили, както ти препоръчах или изобщо даже въобще не си видял онова мое мнение?Green Light написа:бляк! аз па съм един поет кат кво беше в кацата със мед(така се пита ученик, дали е чел от списъка за лятото и се гледа строго)
Обаче Вили съм го пропуснал. Кой Вили?
Е, точно така правят учениците в последния час преди ваканцията - забравят си най-случайно списъка за лятото:twisted:Green Light написа:Аз изпълнявам всичко, което ми кажат. В това се крие тайната на моя успех(десетките ми милиарди, яхти с екипаж от голи манекенки, една с черни, една с бели и една с жълти и двата боинга).
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=178588#178588
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Пропуснал съм тва мнение. Писала си го в петък. Петък едва оцелях, гаден петък беше. Гаден август беше, гадна първа седмица на септември, дано да свърши вече, мамка му, че не се търпи! Мерси и за Вили, мерси и за всичко, Холи, ще го прочета, слушкам аз, нали ти казвам. Ще го намеряholi_day написа:Е, точно така правят учениците в последния час преди ваканцията - забравят си най-случайно списъка за лятото:twisted:Green Light написа:Аз изпълнявам всичко, което ми кажат. В това се крие тайната на моя успех(десетките ми милиарди, яхти с екипаж от голи манекенки, една с черни, една с бели и една с жълти и двата боинга).
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=178588#178588
Ку не го намериш, най-натрапчиво шъ ти го пратя:twisted:Green Light написа:Ще го намеря
Ф.Песоа
Ф.Песоа