А на мен на вкус и миризма ми заприлича на вишновка!
Ами така е, пълна невежа съм.
Затова пускам тема за вината:-).
Който знае, да пише.
Наздраве!
аз не съм познавачка. ма хич. обаче пъ мога да пиша.(^_^) написа:Който знае, да пише.
![]()
Наздраве!
Събирам бенефициенти за друга тема - за домашната ракия.Мнемозина написа:Това е точно тема като за РД на Елби...
Абсолютен спам.holi_day написа:Събирам бенефициенти за друга тема - за домашната ракия.Мнемозина написа:Това е точно тема като за РД на Елби...
Наиш ли как руснаците си дават знак, че са се събрали двама и търсят трети, за да си купят общо шише с водка? - това спам ли е за тая тема?
лелееее, кви неща научавам аз тука. ценни!Мнемозина написа:Да - с конфигурация от три пръста, само че крайните два от трите са изпънати.![]()
bead_ написа:лелееее, кви неща научавам аз тука. ценни!
добре, че досега не са ме канили за тройка руснаци. щях бая да се оцъкля, ако ми бяха завирали некви странни пръстови конфигурации в мутрата. и щях да си умра от жажда, ей
Порто ако се не лъжа е мнооооооого сладко вино - нашия аналог е Кадарка. Моето лично мнение е крайно негативно - не мога да пия нищо сладко...(^_^) написа:Тази сутрин /СУТРИН!/ ми поднесоха 10-годишно порто. От Португалия. От една черна бутилка, поставена в специална дървена кутия с печати, сертификати и всякакви екстри.
А на мен на вкус и миризма ми заприлича на вишновка!Нищо не съм разбирала от вина.
Който знае, да пише.
![]()
Наздраве!
Да, сладко е. И аз не обичам сладки питиета. Но не си казаx да не разочаровам човекаMarygold_vn написа: Порто ако се не лъжа е мнооооооого сладко вино - нашия аналог е Кадарка. Моето лично мнение е крайно негативно - не мога да пия нищо сладко...
това си е типично за порто-то! Значи е хубаво!(^_^) написа:Тази сутрин /СУТРИН!/ ми поднесоха 10-годишно порто. От Португалия. От една черна бутилка, поставена в специална дървена кутия с печати, сертификати и всякакви екстри.
А на мен на вкус и миризма ми заприлича на вишновка!Нищо не съм разбирала от вина.
Който знае, да пише.
![]()
Наздраве!
и двете са десертни вина,както правилно отбеляза.ELBI написа:това си е типично за порто-то! Значи е хубаво!(^_^) написа:Тази сутрин /СУТРИН!/ ми поднесоха 10-годишно порто. От Португалия. От една черна бутилка, поставена в специална дървена кутия с печати, сертификати и всякакви екстри.
Който знае, да пише.
![]()
Наздраве!
Обожавах го ... накрая на вечерята, след сиренцата (освен сини и разни надупчени, или "гадните" стилтън) - заедно с грозде и плодове... ммм... прекрасно. Може и шери, вместо порт!