радвам се
Грийн, ти отново си Грийн :-)))))
- Dark Angel
Грийн, ти отново си Грийн :-)))))
радвам се
Даркиии,
Ти се върна бе! 
Добре дошла!
Липсваше ми, не остана с кой да си говоря тук
Добре дошла!
Липсваше ми, не остана с кой да си говоря тук
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Re: Даркиии,
време е някой да почне да следи правописните грешки и препинателните знациКапинчо написа:
"С кого", казва се "с кого".
така де, няма да се разхайтваме я
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Re: Грийн, ти отново си Грийн :-)))))
Ама той друг ли е бил?:shocked:Dark Angel написа:
радвам се
А още някой променен има ли, да не станат грешки...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.12.08, 16:36, променено общо 1 път.
Ако съм искала - да съм се научилаКапинчо написа: Щях да ти подскажа кой може да те научи да целуваш ама ...
Ти как би се почувствала, ако беше получила от твоя приятел комплект гедоре.
Не мисля, че тенджерите и цветята са съпоставими ... Цветята са си красиви създания на природата, защо само жени да могат да ги получават? Напротив, струва ми се, че малко полско букетче си е в синхрон с някои настроения, които подхождат и на мъже и на жени, както е в синхрон и с добър интериор, това си е красота отвсякъде.
Тенджерите ... освен, че не са ми красиви, да не казвам колко още настроения ми носят
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Dark Angel написа:
радвам се
- Green Light
И мен ме кефи Грийн. Не че щях да бойкотирам Йелоу, но ... зелена светлина, напред, живот, свежест ... някак си е гот...Dark Angel написа:
радвам се
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Green Light написа:Не съм очаквал, че ще имате отношение, честно. Гринлайт- второто ми аз.Голям майтап. И аз взех да си го харесвам, покрай вас. Мерси, голям комплимент! За Гринлайт. Гадинката мръсна, играе ги разни мелодрами жълто, тва онова, обира овациите, а аз тука се блъскам...
зеленото - успокояващо
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ми то аз за Грийн - както и да е, ама на кларинетните клапи много им се радвам, че се върнаха.Green Light написа:Не съм очаквал, че ще имате отношение, честно. Гринлайт- второто ми аз.Голям майтап. И аз взех да си го харесвам, покрай вас. Мерси, голям комплимент! За Гринлайт. Гадинката мръсна, играе ги разни мелодрами жълто, тва онова, обира овациите, а аз тука се блъскам...
Panta rhei...