е дано поне натрапчивите мисли да са приятни, а не като кошмарите от онази темаКапинчо написа: Както обича да казва Латревото - нещо си ми се набила в главата.
След всички
-
Дядо Капинчо
нищо подобно, тя ако женичката се зачете, веднага ще разбере, че симпатиите ми към теб са напълно платоничниКапинчо написа: Ти кво сега, искаш женичката да ми спре нета ли?
направо ми вземи от нея едно разрешително да ти се радвам, без това да разклаща семейното равновесие и стига вече сме обръщали толкова внимание на всяка моя реплика към теб.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
-
Дядо Капинчо
Re: След всички
Някой да внесе яснота за какви лагери иде реч плс?Semiramis написа: И защото сега ще има два лагера
За втори или трети път чета за лагери, та...
Наистина ли някой си въобразява, че има толкова силно влияние върху форума, че може да го дели и събира?
Я ми го дайте насам....
Това е само началото.Мнемозина написа:пунически войни, нищене на световно-мирови и лично-индивидуални проблеми,
героите са уморени.
Пък идва и събота.
Нищо де, аз ще пусна за всеки случай една тема без съдържание, пък да видим какво ще стане.
Аз не воювам а само се забавлявам.
Memento mori.
Липсвам и на номер 5esti написа:Някой да внесе яснота за какви лагери иде реч плс?Semiramis написа: И защото сега ще има два лагера
За втори или трети път чета за лагери, та...
Наистина ли някой си въобразява, че има толкова силно влияние върху форума, че може да го дели и събира?
Я ми го дайте насам....
От понеделник няма шега
Memento mori.
Добре дошла. Все си мислех да питам къде си, липсваше. Радвам се, че си липсвала заради по-приятни неща.Амаранта написа:Е аз още навлизам в материята,Капинчо написа: Като те няма да помагаш. Квото можахме, направихме.
ама гледам, че луничката и тя е на морска тема, като две сестрички си приличаме.
ПП Поне ми се напълниха очите с море вече.