един вид всичко е едно
и някак ми дава сила
усещам погледите как се плъзгат по мен и сякаш не могат да ме докоснат
мислех си, колко е важно облеклото, ритуала
освен физическа, създава и психическа броня
Това не го ли каза някой тук наскоро, във връзка с траурния цвят, че отблъсквал негативната енергия.... Като тийнейджърка имах черен период.Dark Angel написа:носи в себе си всички останали
един вид всичко е едно
и някак ми дава сила
усещам погледите как се плъзгат по мен и сякаш не могат да ме докоснат
мислех си, колко е важно облеклото, ритуала
освен физическа, създава и психическа броня
Да, бе?! Не е верно!vyara написа:...човек се държи различно с различни дрехи.
Верно е.Green Light написа:Да, бе?! Не е верно!vyara написа:...човек се държи различно с различни дрехи.
не знаяvyara написа: Това не го ли каза някой тук наскоро, във връзка с траурния цвят, че отблъсквал негативната енергия.... Като тийнейджърка имах черен период.
Наскоро пък четох, че е хубаво човек да се облича понякога така, както не е обичайно за него. За броня не знам, но човек се държи различно с различни дрехи.
Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?vyara написа:Верно е.Green Light написа:Да, бе?! Не е верно!vyara написа:...човек се държи различно с различни дрехи.Като съм с пола сядам по различен начин!
Сякаш съм с бански.Green Light написа: Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?
Ще ти давам по 12 лева надница да ми седиш ей така по бански!vyara написа:Сякаш съм с бански.Green Light написа: Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?
Начи три вида държание. Не ви е лесно, никак.vyara написа:Сякаш съм с бански.Green Light написа: Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?
Ами... не са само три.Green Light написа:Начи три вида държание. Не ви е лесно, никак.vyara написа:Сякаш съм с бански.Green Light написа: Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?
Set написа:Ще ти давам по 12 лева надница да ми седиш ей така по бански!vyara написа:Сякаш съм с бански.Green Light написа: Не се брои, но да използвам случая и да питам. Като си с бански на плажа, как сядаш? Сякаш си с пола или сякаш си с панталон?*
* - РБМ
Отивам на риба и цял ден - нищо. Таман си тръгвам и опа, нещо се закачи на въдицата. Дърпам и изваждам някаква жаба.Set написа:... Не случайно, униформата на малолетните улични е в черен цвят.
...
теста на люшер е нещо което се използва за психодиагностика(^_^) написа:Много интересна тема!
Има нещо вярно в това, че цветът на дрехите е свързан с психическото състояние на човека.
Забелязала съм, че почна ли да налитам на червени дрехи, значи излизам от дълго... недобро настроение. Червеното като че ли излъчва енергия, желание за действие...
нямам линковеvyara написа:Някое линкче под ръка да имаш? Че ровя, ровя, ама не намирам.Quid написа: теста на люшер е нещо което се използва за психодиагностика
цветови тест
питай ги психолозите за тва
заповядай, верчеvyara написа:Някое линкче под ръка да имаш? Че ровя, ровя, ама не намирам.
е а такова и на трактора а:blum:Set написа:Аз съм по синия цвят.Dark Angel написа:падаш си струва ми сеSet написа: Говори ми АНГЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
привлечен така да се каже
Мерси!wild_moon написа:заповядай, верчеvyara написа:Някое линкче под ръка да имаш? Че ровя, ровя, ама не намирам.
Luscher Color Test
тва да не е неква реклама за левскариDark Angel написа:онова хубаво наситено синьо с което тестват памперси за непропускливост вероятноSet написа: Аз съм по синия цвят.
моля:-)vyara написа:
Мерси!
На плажа се ляга, не се сяда - уточнявам само...Green Light написа: Като си с бански на плажа, как сядаш?