Три крави
- Житената Питка
- BOFH
Три крави
Открийте разликите

Това са трите грации бе, скодоумец. Пак навика момичетата.
PS
Всъщност скодоумец или скудоумец?
PS
Всъщност скодоумец или скудоумец?
Последно промяна от Remmivs на 05.12.06, 16:15, променено общо 1 път.
Re: Три крави
Това да не са трите мойри?
- Житената Питка
- BOFH
Тъй де - Бритни, Парис и третата не я разпознавам ама прилича на една колежка... 
EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Линдзи Лохан било тва:
http://www.laineygossip.com/pics/lindsa ... 20copy.jpg
EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Линдзи Лохан било тва:
Последно промяна от Житената Питка на 05.12.06, 16:24, променено общо 1 път.
Ти се едно каза "непременно виж адреса на картинката"Remmivs написа:По-добре не гледай адреса на картинката, че там им пише имената, а наскоро ги обсъждахме. И ти май се възмути от нашето отношение. Е тук има още някаква, която, признавам си, пак не знам коя е.Mila написа:Леле, че грозна рисунка...![]()
Кои са тия?
Ма е и дебел. Юджийн се е изрусил, вЕрвай ми!Mila написа:По- ми е лесно Азис да разпозная - поне е рус.maggot написа:Може да са предишните крави + Евгени Минчев?Mila написа:Леле, че грозна рисунка...![]()
Кои са тия?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Тц, няма да го гледам. Изглежда ми прекалено. Явно не схващам този вид хумор.vyara написа:Ти се едно каза "непременно виж адреса на картинката"Remmivs написа:По-добре не гледай адреса на картинката, че там им пише имената, а наскоро ги обсъждахме. И ти май се възмути от нашето отношение. Е тук има още някаква, която, признавам си, пак не знам коя е.Mila написа:Леле, че грозна рисунка...![]()
Кои са тия?
Скандал на ISP-то, предлагам азpocti_bezobidna написа:Пък аз ги помислих за Мойри...
И никакъв адрес не виждам!!!!:mad:
Абе, какви са тия сайтове дето при вас работят, а при мене - не!
То не е tube не е чудо!
Руските - половината не се отварят!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Re: Три крави
Житената Питка написа:Открийте разликите
Разлики:
Мое Ляво - оперирана по повод остър апендицит наскоро от левичар дето не знае за линиите на цепливост на Керли, рана супорирала, превързвала сама, плюла и пикала върху рана и затва голям белег/ко беше само плюла, щеш да мре - плюнката е мизерно нещо/
Средна - целулит по ..хм..филейните места или седяла с гъз у мравуняк един футболен /български/ мач време или ени президентси избори. Пак нашенските.
Мое дясно - с Кондиломи около онова место дето се намира между ...хм...палци на крака да речем...Е, като Кондилома Райс /ма оная има по лицето, знам ли де дълдисвала
/
Последно промяна от Kent на 05.12.06, 16:34, променено общо 2 пъти.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: три грации, четири грации
Мдааа, и аз предпочитам Ботичели..vyara написа:
- Глас в пустиня
Предполагам, вид борба против хамериканизацията. И като казах това се сетих за "борбата" на чешките рекламни труженици против образа на Дядо Коледа, борба пржтив американизацията на чешката коледа - знаеш ли нещо и имали такъв почин почва у нас?:-)Mila написа:Тц, няма да го гледам. Изглежда ми прекалено. Явно не схващам този вид хумор.vyara написа:Ти се едно каза "непременно виж адреса на картинката"Remmivs написа:По-добре не гледай адреса на картинката, че там им пише имената, а наскоро ги обсъждахме. И ти май се възмути от нашето отношение. Е тук има още някаква, която, признавам си, пак не знам коя е.Mila написа:Леле, че грозна рисунка...![]()
Кои са тия?
Аз.Remmivs написа:Ти ли беше с Макака?wishes написа:Скандал на ISP-то, предлагам азpocti_bezobidna написа:Пък аз ги помислих за Мойри...
И никакъв адрес не виждам!!!!:mad:
Абе, какви са тия сайтове дето при вас работят, а при мене - не!
То не е tube не е чудо!
Руските - половината не се отварят!
И не му държ такъв тон!
Найш къф ми е добричък!:blink::-)
- Житената Питка
- BOFH
vyara написа:...

Абе на Ботичели не бяха ли по-облечени. Или има и по-хард версия?4avdar4e написа:Мдааа, и аз предпочитам Ботичели..vyara написа:
Не само те, в Австрия забранили излагането, продажбата и рекламирането на всякакви дядо-коледовци тип "кока-кола":lol: Чувам неккви подобни напеви и по нашите ТВ-та..БоЕВ написа: Предполагам, вид борба против хамериканизацията. И като казах това се сетих за "борбата" на чешките рекламни труженици против образа на Дядо Коледа, борба пржтив американизацията на чешката коледа - знаеш ли нещо и имали такъв почин почва у нас?:-)
Някой знае ли коя е тази Линдзи Незнамкаква си?Житената Питка написа: Линдзи Лохан било тва:
Толко ли съм на "вие" с тенденциите в хамериканското озвездяване?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Махни го това бе, бабуин. Падна ми телевизора от стойката.Житената Питка написа:vyara написа:...
Житената Питка написа:vyara написа:...
Ах...
- Глас в пустиня
Аха, това ще е яко да се види. Снощи спорих с едни яки глави от по-старото поколение, подкрепят инициативата - не на Дадо Коледа - да на Дядо Мраз4avdar4e написа: Не само те, в Австрия забранили излагането, продажбата и рекламирането на всякакви дядо-коледовци тип "кока-кола":lol: Чувам неккви подобни напеви и по нашите ТВ-та..
Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:
пак повтарям: ....
Кви са тия гърли дето можем единствено и само да завиждаме? А?

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Хе, съня на Ънноуна май беше това.maggot написа:Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:
maggot написа:Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:
Верно. Момъкът не е за завиждане.
Този сън го излъчват на мъжките алфа вълни.vyara написа:Хе, съня на Ънноуна май беше това.