Клубната болест
Клубната болест
Не е важно какво се казва, а чии думи са това.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Кога съм пренебрегвала смислена реплика към мен, та сега да го правя.Капинчо написа:Ако репликата на Дарки беше подадена примерно от Мнемо, същият ли щеше да бъде отговора ти? Не ми отговаряй, отговори на себе си.
Не ме е страх от тия отговори, Къпин.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не споря.Амаранта написа:Хм, общуването все се изкривява от нещо - някои са по-красиви и чаровни, други пък пишат красиво и Ентелегентно - винаги има нещо,holi_day написа: Така или иначе, нетът изкривява общуването. Предполагам, заради това...
дето да ти хвърли прах в очите, и да няма истинско общуване.:lol:
Да доуточним, че всичкото това може да се случва непреднамерено от страните.
пъ някой, че сам си мята шепи прах в очи и си причинява астигматизъм е още по-често срещано явление..
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Астигматизмът не се причинява от прах в очите.holi_day написа:Не споря.Амаранта написа:Хм, общуването все се изкривява от нещо - някои са по-красиви и чаровни, други пък пишат красиво и Ентелегентно - винаги има нещо,holi_day написа: Така или иначе, нетът изкривява общуването. Предполагам, заради това...
дето да ти хвърли прах в очите, и да няма истинско общуване.:lol:
Да доуточним, че всичкото това може да се случва непреднамерено от страните.![]()
пъ някой, че сам си мята шепи прах в очи и си причинява астигматизъм е още по-често срещано явление..
генетично заложен е.
а да!
и очила можеш да си "турнеш" ,за да го опрайш!
такова де,да сме точни...
"doctor! doctor! doctor! ..........aaaaaaaand doctor!"Set написа:Ако има болен - доктора сам ще се появи *
* - ЗОРРО
"spies like us"
eto
Четеш буквално. Пречи ти, за да възприемеш написаното.doktorka написа:Астигматизмът не се причинява от прах в очите.
генетично заложен е.
а да!
В контекста на горното - със собственоръчното мятане на прах си причинява ефектите на астигматизма, свързани с "размазването" на образа и разкривяването на фокуса.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
ма недей така...holi_day написа:Четеш буквално. Пречи ти, за да възприемеш написаното.doktorka написа:Астигматизмът не се причинява от прах в очите.
генетично заложен е.
а да!
В контекста на горното - със собственоръчното мятане на прах си причинява ефектите на астигматизма, свързани с "размазването" на образа и разкривяването на фокуса.
най-много се размазва образа от късогледството...
вервай ми.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Клубната болест
Което си е вярно, вярно си е.holi_day написа:Не е важно какво се казва, а чии думи са това.
Да си призная, престанах да чета някои хора тук. Ако ще да напишат умни неща /в което дълбоко се съмнявам/, няма и да разбера.
Старала съм се да го постигна това, мъ не мога. Радвам се, когато някой надскочи себе си и дяволчетата в себе си.(^_^) написа:Което си е вярно, вярно си е.
Да си призная, престанах да чета някои хора тук. Ако ще да напишат умни неща /в което дълбоко се съмнявам/, няма и да разбера.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
кво казали некви пиянициholi_day написа:Не е важно какво се казва, а чии думи са това.
голема па работа
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
кво казали големи пиянициQuid написа:кво казали некви пияници
голема па работа
нищо и никаква работа
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
Няма нужда да надскачаш себе си и дяволчетата.holi_day написа:Старала съм се да го постигна това, мъ не мога. Радвам се, когато някой надскочи себе си и дяволчетата в себе си.(^_^) написа:Което си е вярно, вярно си е.
Трябва само да ти е писнало достатъчно
Неам нерви за такива работи