вода.wild_moon написа:холи, ти какво пиеш тази вечер, бе душко!?
не пия алкохол.
та кво казваш? нещо щеше да ми отговаряш, мъ пропусна
няма на какво да ти отговарям, въпросът зададох първо аз, при това беше риториченholi_day написа: вода.
не пия алкохол.
та кво казваш? нещо щеше да ми отговаряш, мъ пропусна
Не исках да отговориш на твоя въпрос, а на моя.wild_moon написа:няма на какво да ти отговарям, въпросът зададох първо аз, при това беше риторичен
колкото до подмятането ти за нестандартния секс, да тук в клуба могат да се наблюдават доста примери за нестандарнет секс, но не са ми интересни
хайде лека, утре пак ни чака нов ден, ново начало
Усамотявам се.wild_moon написа:каква е вашата рецепта?
Преди се мятах на колелото и карах бързо накъдето ми око види.wild_moon написа:.....или как си връщате баланса след неудачен и тежък ден.
Преди да отговоря, може ли да вметна нещо?:-)wild_moon написа:.....или как си връщате баланса след неудачен и тежък ден.
макар сутрин толкова усмихнато и оптимистично да си пожелаваме лек и приятен ден, не всички дни се оказват такива.
какъв е вашият лек срещу тежък ден, главоболие и неприятен вкус от деня?
медитирате под звуците на приятна музика и аромат на индийски пръчици?
изкарвате си го на домочадието, за да ви мине?
или пък потъвате в мълчание и голяма водка с портокалов сок?
лягате си в леглото с любима книжка и загърбвате горчилката от деня?
каква е вашата рецепта?
всъщност това е идиом и означава "успокоително" или хапче против депресия и няма нищо общо със щастието като таковаMarygold_vn написа: Преди да отговоря, може ли да вметна нещо?:-)
Щастието не е антипода на "неудачния и тежък ден":-)
колкото до това, че има опасност "да натовариш" любимия човек, аз го разбирам по съвсем друг начин. не става въпрос да прехвърляш лоша енергия на любимите си хора, а да ги използваш като опорна точка/причина и смисъл, за да обърнеш своето настроение. на мен това винаги ми помага - да си припомня истинския смисълMarygold_vn написа: .....би било липса на уважение да натовариш обичния си човек с отговорността да оправи "лошия" ти вкус от деня:-)
мдааам, познато ми звучи и аз ползвам подобна рецептаБаба Яга написа:Много често това ми помага, комбинирано с поглед вперен в хълма срещу терасата ни, щурците, цветовете на залеза, сенките на облаците гонещи се по земята, едни такива прозаични неща връщащи ме към корените ми.
типична женска магияwild_moon написа:мдааам, познато ми звучи и аз ползвам подобна рецептаБаба Яга написа:Много често това ми помага, комбинирано с поглед вперен в хълма срещу терасата ни, щурците, цветовете на залеза, сенките на облаците гонещи се по земята, едни такива прозаични неща връщащи ме към корените ми.
ако това е женският вариант, нещо да имаш да кажеш за мъжката магияQuid написа: типична женска магия
осъзната или не тва е точно тва
в горното си мнение не съм споменала за секс нищичко, де го виде тоя секс не разбрах!? не съм споменавала, че той може да е "опорна точка, регулатор на емоционалния и/или хормоналния баланс"Marygold_vn написа:Куид е прав, Луничке, няма лоша и добра енергия... А и не това имах предвид. А точно опорната точка - ако истински обичаш някого - не е уважително да го товариш с отговорността да ти е опорна точка...wild_moon написа:колкото до това, че има опасност "да натовариш" любимия човек, аз го разбирам по съвсем друг начин. не става въпрос да прехвърляш лоша енергия на любимите си хора, а да ги използваш като опорна точка/причина и смисъл, за да обърнеш своето настроение. на мен това винаги ми помага - да си припомня истинския смисъл
И отново за секса - отвращава ме мисълта за секса като опорна точка, регулатор на емоционалния и/или хормоналния баланс... Лично мнение:-)
може да умуваме само относно тваwild_moon написа:разни хора, разни гледни точкиQuid написа:ми да го беше споменала
щото тва си е точно така
нали затова умуваме по разни теми, за да чуем и чуждите, различни гледни точки.
куиде, кажи го по-простичко като за човек, който още се разсънва и си пие кафето, моля теQuid написа: може да умуваме само относно тва
дали пада ударението в/у тва или не но не и дали трябва да е фактор или не трябва да е фактор
окwild_moon написа:куиде, кажи го по-простичко като за човек, който още се разсънва и си пие кафето, моля теQuid написа: може да умуваме само относно тва
дали пада ударението в/у тва или не но не и дали трябва да е фактор или не трябва да е фактор
колкото човек е по грамотен то е и по извратен обаче братчедКапинчо написа:Аз само щото си готино момиче и не искам да ми напомняш на онези млади неграмотничета.wild_moon написа:е как ти ще се стърпиш, то ти иде от вътреКапинчо написа:
Не се стърпях.
п.п. мерси за поправката, не ми доглеждай, снощи съм спала и съм писала явно.
некакси много иносказателно май или нещо съвсем изместихме темата и я заляхме с кафе.Quid написа: ок
едни пият по 5-6 кафета на ден
други сутрин и след обяд
трети само сутрин
други не пият кафе изобщо
хора разни
така добре и ясно ли е?
Да бе, в наши дни, секса май само против ухапвания от насекоми не го препоръчват. Пфу!Marygold_vn написа:.....отново за секса - отвращава ме мисълта за секса като опорна точка, регулатор на емоционалния и/или хормоналния баланс... Лично мнение:-)
има кафе за 0.20 стwild_moon написа:некакси много иносказателно май или нещо съвсем изместихме темата и я заляхме с кафе.Quid написа: ок
едни пият по 5-6 кафета на ден
други сутрин и след обяд
трети само сутрин
други не пият кафе изобщо
хора разни
така добре и ясно ли е?
сега ще й поднесем и бисквитки и всичко ще е на 6
за любов м/у мъж и жена да чета кво е написал един педал ми се вижда малко ексцентричноКапинчо написа:Е, няма да го докарваме чак до Байрон.Quid написа:
колкото човек е по грамотен то е и по извратен обаче братчед
тва казва науката:rotfl24:
Дай дефиниция за курварлък:-)Капинчо написа:Бе все съм се чудил курварлъка (от двете страни) падение ли е или освободеност?Амаранта написа:...или освободеност?!:blum:Dark Angel написа:нда....Quid написа: колкото човек е по грамотен то е и по извратен обаче братчед
тва казва науката:rotfl24:
колкото повече разум, толкова повече извратеност се наблюдава