Харесва ли ви сегашното 3o4o
- Dark Angel
не знам... не съм и светила на Рейн с кого, как и къде
не мога да съдя по приказки и инфо от първа ръка
не мога
много гадост се лее
мислех си, че ще остана в страни
обаче сега не смея да продумам за клуба пред фемилито
също мисля да забравим сбирката в Пловдив на 22-ри
мъж ми вече ме поглежда едно такова особено като ме види да чета/пиша вечер тук и аз съответно не отварям като сме заедно
нда....
грозни работи някакви
които сами си правим като че ли.....
не мога да съдя по приказки и инфо от първа ръка
не мога
много гадост се лее
мислех си, че ще остана в страни
обаче сега не смея да продумам за клуба пред фемилито
също мисля да забравим сбирката в Пловдив на 22-ри
мъж ми вече ме поглежда едно такова особено като ме види да чета/пиша вечер тук и аз съответно не отварям като сме заедно
нда....
грозни работи някакви
които сами си правим като че ли.....
Re: Харесва ли ви сегашното 3o4o
Права си, да.Амаранта написа:Извинявай, не съм много наясно,vyara написа:
Не. Но няма да й простя, че заради нейните недомислия някои клубари ще останат наранени.
обаче човек прави грешки, понякога от глупост,
много често не са грешки - просто толкова си може - ако няма зла умисъл, какъв е проблема?!
Не е ли работа на по-умния да прецени с кого докъде и как?!
Ама аз много ясно казах, кога и кои са се държали тролски.Мнемозина написа:
Хм.
И сега какво каза? Че Докторка и Сет винаги са се държали само по този начин и по никакъв друг начин, пък на нас чак сега ни светва.
Къде видя да казвам винаги?
А за докторката къде съм писала?
Тук, като цяло не е нито блато, нито чисто и кристално езерце - тези определения се дават според моментните ситуации, които винаги са различни независимо кой за какво се напъва.Изобщо не е трудно да се види как някой се опитва да докаже, че тук е едно блато. И понеже всъщност не е такова, много старателно и упорито се опитва да го направи такова - за да докаже, че е прав.
Динамика си е тук, променя се ту така, ту онака......като навсякъде другаде.
Така, че който се опитва да докаже, че тук е блато, или другата крайност - райска градина е обречен на неуспех.
vyara написа:Да си пишеш с женен мъж, дори и жена му директно да ти каже, че не й е приятно и ти да смяташ себе си за права, не е ли безочие и дебелокожие, според теб? Малко уважение и себеуважение нямаш ли?
Верче, не виждам защо защитаваш каузи, с които не си запозната?
Въпросната тая жена, след куп общи приказки с мъжа и, ми написа, че щяла да ми го прати с деца
Извинявай, но интернет е създаден, за да си говорят хората. Тая жена да беше изчела мемотата и щеше да види кое как е.
Аз си говоря с всички, които проявяват желание да си говорят с мен.
Ама да ходя да се моля като кученце - обърни ми внимание в нета, е нема да стане и не става, от доста време съм в интернет, за да си позволя лукса да ми пука само за хората, които съм виждала и с които имам реални отношения - приятелство, познанство, колегиалност или други.
Последно промяна от Rain на 09.09.08, 10:09, променено общо 1 път.
Да. Рейн ще ме разбере като дойде на мойта. Сега аз преценявам по-добре. Но такова дебелкокожие, все пак... никога не съм била дебелокожа, да ме наритват в прав текст и аз да точа лиги...Тц, не и това.snowprincess написа:и си права, и не сиvyara написа: Рейн. Нейните интриги, бележки, лични драми и тръшкания. Ексхибиционизма и дебелокожието й.
преди да ми отговориш, си затвори очите и се върни във времето, когато си била на 19, 20, 21, 22, 23 години...
радини вълнения не си ли имала?
грешки и глупости не си ли правила?
пред рейн (а и пред другите малки) е времето да се ожени, да ражда деца, но преди това между много мъже ще избира, на някои ще завърти главата и ще ги остави, други ще я наритат... такъв е живота и тя няма как да прескочи тия периоди и да се учи само от чуждия опит, сама трябва да го натрупа
ти какво предлагаш, на всяка да и удряме предварително по един шамар, за да се освести, че е навлязла в забранена територия? да изгоним рейн и другите малки? а каква е гаранцията (след като имаме вече един пример), че на наборките ни не им минават такива мисли през главата?
проблемът е най-вече в това - да не се пуска лична информация, не трябва да се разнасят слухове или да изпращат злонамерени съобщения, защото това дава възможност за тормоз
- Dark Angel
смешно ли ти е?Rain написа:![]()
![]()
Въпросната тая жена, след куп общи приказки с мъжа и, ми написа, че щяла да ми го прати с деца
Извинявай, но интернет е създаден, за да си говорят хората. Тая жена да беше изчела мемотата и щеше да види кое как е.
м?
много ли ти е смешно?
знаеш ли, на тоя свят има и луди хора
тотално откачени
като решиш да си приказваш така с някой иди и запали свешичка, да се помолиш в аванс, да не налетиш на някое диво безумие което ще те усмърти....
и не се смей
щото тия неща не са смешни
Какво ти казах тогава, Рейн, помниш ли (за уважаемите клубари да кажа, че лично от нея го знам, без да съм я питала), помолих те да я уважаваш, защото аз самата много ги уважавам. Нали така. Жалко, че си трия бележките. И съжалявам, че не разбираш колко това, което правиш може да дразни женени хора. Приеми го.Rain написа:vyara написа:Да си пишеш с женен мъж, дори и жена му директно да ти каже, че не й е приятно и ти да смяташ себе си за права, не е ли безочие и дебелокожие, според теб? Малко уважение и себеуважение нямаш ли?![]()
![]()
Аз си говоря с всички, които проявяват желание да си говорят с мен.
Ама да ходя да се моля като кученце - обърни ми внимание в нета, е нема да стане и не става, от доста време съм в интернет, за да си позволя лукса да ми пука само за хората, които съм виждала и с които имам реални отношения - приятелство, познанство, колегиалност или други.
Смешно ми е, защото никой не е прочел мемотата на разговорите, които се водиха с този човек, а всеки, запознат със ситуацията, е решил, че някой сваля другия и примерно - аз свалям въпросния човек.Dark Angel написа: смешно ли ти е?
м?
много ли ти е смешно?
знаеш ли, на тоя свят има и луди хора
тотално откачени
като решиш да си приказваш така с някой иди и запали свешичка, да се помолиш в аванс, да не налетиш на някое диво безумие което ще те усмърти....
и не се смей
щото тия неща не са смешни
Не ми е смешна ситуацията, смешни са ми методите, по които се правят крайните заключения.
Това не е 3о4о.
Повръща ми се от това, което се случва в един застинал момент от вечността на мимолетното съществуване на тук и сега.
Но явно хората се забавляват. Явно идват заради това специално даже.
Нека.
Представа си нямате колко по-интересни неща има от тази блудкава, лепкава слуз, която опръсква всички, които се доближат до нея, независимо от желанието им и намеренията им.
60 000 К
Това е температурата, която 10 километрова скала ще предизвика при навлизане в атмосферата. 10 пъти повече от повърхността на Слънцето. Всичко по фронта на тази пещ от сгъстен въздух ще бъде моментално изпарено и сублимирано. И може да дойде изневиделица. Просто ей така. 1.5 милиарда мъртви до края на първите 24 часа. И тези ще са щастливците.
Живеем и действаме така, сякаш сме вечни. Колко жалки и дребни са всички тези безсмислени и смехотворни напъни.
Нагоре. Там е 3о4о. И винаги ще бъде. И който иска - също.
Повръща ми се от това, което се случва в един застинал момент от вечността на мимолетното съществуване на тук и сега.
Но явно хората се забавляват. Явно идват заради това специално даже.
Нека.
Представа си нямате колко по-интересни неща има от тази блудкава, лепкава слуз, която опръсква всички, които се доближат до нея, независимо от желанието им и намеренията им.
60 000 К
Това е температурата, която 10 километрова скала ще предизвика при навлизане в атмосферата. 10 пъти повече от повърхността на Слънцето. Всичко по фронта на тази пещ от сгъстен въздух ще бъде моментално изпарено и сублимирано. И може да дойде изневиделица. Просто ей така. 1.5 милиарда мъртви до края на първите 24 часа. И тези ще са щастливците.
Живеем и действаме така, сякаш сме вечни. Колко жалки и дребни са всички тези безсмислени и смехотворни напъни.
Нагоре. Там е 3о4о. И винаги ще бъде. И който иска - също.
Не, не разбирам колко може да дразни това женени хора, надявам се и никога да не разбера.
Мда, от мен го знаеш, като бяха почнали да ме ядат тук за щяло и не щяло .. само че в по-лек вариант.
Казах ти - защитаваш каузи, които първо: не са твоите каузи, второ - после ме обвиняваш, че съм казала нещо по въпроса. Последно да мълча или да ти отговарям на въпросите?
Жалко, че не си пазиш бележките. Тогава щеше да се види и повода да ти кажа защо е станало така. Сигурно е имало някакъв.
Досега да се е напълнило с лична информация тук, ако бях интригантка.
Мда, от мен го знаеш, като бяха почнали да ме ядат тук за щяло и не щяло .. само че в по-лек вариант.
Казах ти - защитаваш каузи, които първо: не са твоите каузи, второ - после ме обвиняваш, че съм казала нещо по въпроса. Последно да мълча или да ти отговарям на въпросите?
Жалко, че не си пазиш бележките. Тогава щеше да се види и повода да ти кажа защо е станало така. Сигурно е имало някакъв.
- Dark Angel
ооо, майтап за тебRain написа: Смешно ми е, защото никой не е прочел мемотата на разговорите, които се водиха с този човек, а всеки, запознат със ситуацията, е решил, че някой сваля другия и примерно - аз свалям въпросния човек.
Не ми е смешна ситуацията, смешни са ми методите, по които се правят крайните заключения.
я ми кажи за какво толкова си приказва млада девойка с мъж който почти може да и е татко?
м?
щом като двама човека говорят или правят нещо то те тва са го искали. имали желание ,имали са нужда и потребност от него.
искали в даден момент време и място.
и толкоз.
от тук нататък всеки сам да си пази заключенията и мъдростите за себе си.
искали в даден момент време и място.
и толкоз.
от тук нататък всеки сам да си пази заключенията и мъдростите за себе си.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Dark Angel написа:ооо, майтап за теб
я ми кажи за какво толкова си приказва млада девойка с мъж който почти може да и е татко?
м?
Пускахме си линкове към музики в нета.
Тогава и за телефони говорихме, тъкмо бях почнала работа в тоя бизнес.
Ако ти ги пазиш, цитирай, имаш карт бланш. Винаги ти си ми писала, не само на мен. Никога не съм те заговаряла аз. И никога не съм те питала за нещата, които сама си решила да казваш на бележки и то не само на мен. Уморителна си, Рейн. И досадна.Rain написа:Не, не разбирам колко може да дразни това женени хора, надявам се и никога да не разбера.
И ти намекнах, че с твои връстници ще ти е по-добре. Толкова ли няма неженени мъже, свършиха ли вече?Rain написа:Dark Angel написа:ооо, майтап за теб
м?
Пускахме си линкове към музики в нета.Питаше ме защо съм във форума, като съм толкова по-малка, аз обяснявах, че винаги съм общувала с по-големи хора и ми е приятно и интересно, с моето поколение по не намирам какво да си кажа - не ходя по дискотеки, не слушам масовата музика, не се интересувам от жълти списания и вестници ...
е като няма да спратКент написа:няма да спрътQuid написа:предлагам ви следното
или да се спре да се коментира тва
или да се изясни докрай
най добре е според мен първото
нямат спирачки
особено във вторник
особено преди обяд
ще ги спреме
ти откъде знаеш на кой с кво му е добре?vyara написа:И ти намекнах, че с твои връстници ще ти е по-добре. Толкова ли няма неженени мъже, свършиха ли вече?Rain написа:Dark Angel написа:ооо, майтап за теб
м?
Пускахме си линкове към музики в нета.Питаше ме защо съм във форума, като съм толкова по-малка, аз обяснявах, че винаги съм общувала с по-големи хора и ми е приятно и интересно, с моето поколение по не намирам какво да си кажа - не ходя по дискотеки, не слушам масовата музика, не се интересувам от жълти списания и вестници ...
и че с връстниците е па най добре?!
не не
я кажи откъде го знаеш па тва
Не, не би ме излушал, по- точно- не би ме прочел, защото нямаш очи, за да прозреш. Ако имаше, щеше да напишеш нещо подобно и след това мнение, но аз там, твой коментар не виждам...Green Light написа:
Е така да викаш червей и мръсен и курва, няма никакъв ефект. Кажи каквото имаш да казваш. Аз бих те изслушал.
П.П. И едно малко уточнение- курва не съм казвал на ниого.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ти влезе с идеята да риташ задници, не аз. Даже мислех днес да не пиша.vyara написа: Уморителна си, Рейн. И досадна.
Последно промяна от Rain на 09.09.08, 10:28, променено общо 1 път.
сериите мойте аз сам си ги правяvyara написа:Добре, нека шоуто продължи. Ще имаш твоята 2364 серия. Безплатно!Quid написа: ти откъде знаеш на кой с кво му е добре?
и че с връстниците е па най добре?!
не не
я кажи откъде го знаеш па тва
а тва че тук се прави театро и то нескопосано почва да става проблем
Здрасти, Ънноун! Радвам се да те видя:-). Само ако може, мини на друга вълна, това не ми е интересно.[unknown] написа:Не, не би ме излушал, по- точно- не би ме прочел, защото нямаш очи, за да прозреш. Ако имаше, щеше да напишеш нещо подобно и след това мнение, но аз там, твой коментар не виждам...Green Light написа:
Е така да викаш червей и мръсен и курва, няма никакъв ефект. Кажи каквото имаш да казваш. Аз бих те изслушал.
П.П. И едно малко уточнение- курва не съм казвал на ниого.
Вълната трябва да се разбие в брега. Това е пътят и...Амаранта написа:
Здрасти, Ънноун! Радвам се да те видя:-). Само ако може, мини на друга вълна, това не ми е интересно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ролята ти е дрисняна, липсва ти въображение и финесRain написа:Не, не разбирам колко може да дразни това женени хора, надявам се и никога да не разбера.
- Dark Angel
- Dark Angel
- snowprincess
здравей[unknown] написа: Вълната трябва да се разбие в брега. Това е пътят и...
не изчезвай отново

- Dark Angel
да не сме у камбоджанско бреDark Angel написа:вместо успокоителни с една тояга по главата и ще настане тишинаКент написа: нещо като режисирания кеч:rotfl24:
е да ама от хомо интернетис
до успокоителните е само крачка
та с тоягата у черепухата:blum:
чел ли сиКент написа:нещо като режисирания кеч:rotfl24:тия с кинти не се задоволяват
искат кръв и мозък у нета
е да ама от хомо интернетис
до успокоителните е само крачка
лоената топка
от мопасан а