[unknown] написа:Green Light написа:
Е така да викаш червей и мръсен и курва, няма никакъв ефект. Кажи каквото имаш да казваш. Аз бих те изслушал.
Не, не би ме излушал, по- точно- не би ме прочел, защото нямаш очи, за да прозреш. Ако имаше, щеше да напишеш нещо подобно и след
това мнение, но аз там, твой коментар не виждам...
П.П. И едно малко уточнение- курва не съм казвал на ниого.
Значи така:
[unknown] написа:Житената Питка написа:[unknown] написа:Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...
Нещо малко ми писна от теб.
Ти кой си да ме съдиш? С какво допринесе ти за този форум повече от мен, демократе? - Искам отговор, не да ми се свреш пак в увъртания! Ти с какво допринесе повече от мен, или Магот за да бъде този форум, че да ни съдиш?
Или просто още ти е криво дето се разпозна в някаква интрига преди седмица за която и идея си нямах... дребен си, мижитурка... на тия им викат лузъри.
Знаеш ли, аз за разлика от теб съм прекарал последните си две години заедно с Звеневия и Чавдарче - почти всеки ден - да, на мен ми пука какво им се случва за разлика от теб... очевидно. Щото аз им знам и проблемите, и мъките... и не мастурбирам пред чуждата мъка. Супер яко е да си борец за свобода на чужд гръб, нали? Супер яко е да гледаш чуждия сеир, нали?
Винаги съм бил за нормалните отношения, но ти явно имаш сериозни проблеми щом не можеш да различиш демокрация от демагогия.
Ама как ми е писнало от дребни сеирджии, ама как ми е писнало само...

Абе, гнусен червей, точно ти ли ще ми пускаш такива теми, бе?!!
ЗоЧо ще се оправи когато успее да се изчисти от жалки лекета като теб! На 90% от хората тук им е ясно това. Само ти, жена ти и още няколко лицемера плувате в неведение. Баси и боклука миризлив! Дали му малко власт и той се изживява като Господ! То бива, бива, ама твоята наглост- граници няма! На модераторче ще ми се прави. Утайка...
По това горното ли да се изкажа? Виждам как ти предизвикваш Питката, как той ти отговаря и спора дали да няма модератор или да има по повод на семейните проблеми на чавдарчето и звеневия, без никакво основание минава в обсъждане на личните ви качества. Какво да ти напиша? Дали си лузер ли? Или дали Питката е червей? Аз откъде да знам, бе човек? Беше пуснал снимки от модерен, хубав кабинет, изглежда като че ли не си. За Питката същата работа - виждал съм го два - три пъти, страшен образ, остър език и ги плесва такива дето после може да се хилиш три дена. От друга страна може да е сериен убиец и да бие Магот с колан или да забива клечки под ноктите на децата всеки ден. Не знам, идея си нямам. И двамата изглеждате свестни, но ако дойдат от МВР да ме питат, ще кажа хора не питате когото трябва, изобщо не ги знам.
Тва по- горе ми изглежа като че ли ти си търсеше повод да се обидиш, намери го и се обиди.
Отговори ми! Казах ти интересува ме, имам очи, не си прав, поне ще се опитам да разбера. Но ти не формулираш никаква позиция досега, колкото и да искам да разбера, разбирам само това което предлага Житената Питка. Той го казва много ясно. Казва и защо, когато го попитам. Интересното е че засега аз съм против постоянен модератор. Тоест би трябвало да мисля като теб, а ти си този, който ме обвиняваш в нерзбиране.