Шефьори
Шефьори
а бе я кажете, се ми свирят отсреща като карам. На градско и извън. Ама цивилни коли ми свирят, а не режимни. Аз карам на фарове. На дълги. Да не е забранено да се кара на фарове бе:shocked: А преди няколко дена едно кученце ми пресече пътя, аз в града внивавам много щото както и преди съм писъл се очаквам някоя гадория от колегите... Та го заобиколих внимателно, без опасност и за околните. И намалих преди това. А тоя след мене го удари и май го уби:shocked:Кучето скимтя дълго, накрая скимтенето остана някъде назад:crying: Ъ че гадно ми стана:mad: Убягнало ми беше, че освен пешеходци и животни стават жертви мамака му. Гадна работа.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Шефьори
Да не караш в насрешното?Кент написа:а бе я кажете, се ми свирят отсреща като карам. На градско и извън. Ама цивилни коли ми свирят, а не режимни. .

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
е неКент написа:ема мога ли да ги заслепявам и през деня бе:shocked:Quid написа:ти са на печурка ли се праиш а:blum:
ми може
най ги мразя тия с подсилените крушки
щото разлика м/у дълги и къси прии тях е минимална
и пускам всички фарове и аз за тях:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Marygold_vn
Не карай на дълги - дори и през деня - това е адски неприятно за насрещнодвижещите се - особено ако са с диоптърни очила - казвала съм ти го.Кент написа:а бе я кажете, се ми свирят отсреща като карам. На градско и извън. Ама цивилни коли ми свирят, а не режимни. Аз карам на фарове. На дълги. Да не е забранено да се кара на фарове бе:shocked: А преди няколко дена едно кученце ми пресече пътя, аз в града внивавам много щото както и преди съм писъл се очаквам някоя гадория от колегите... Та го заобиколих внимателно, без опасност и за околните. И намалих преди това. А тоя след мене го удари и май го уби:shocked:Кучето скимтя дълго, накрая скимтенето остана някъде назад:crying: Ъ че гадно ми стана:mad: Убягнало ми беше, че освен пешеходци и животни стават жертви мамака му. Гадна работа.
Ето и други го потвърдиха:evil:
Silence must be heard...
мойте са неподсилениQuid написа:е неКент написа:ема мога ли да ги заслепявам и през деня бе:shocked:Quid написа:ти са на печурка ли се праиш а:blum:
ми може
най ги мразя тия с подсилените крушки
щото разлика м/у дълги и къси прии тях е минимална
и пускам всички фарове и аз за тях:blum:
аз си мислех, че те си мислят
че съм ги забравил
и да ме подсетят
да не се изтощят ламбите
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно ли си решила да караш курс:winkw:4avdar4e написа:Кенте, да не караш прекалено бавно, бе, а???
Бъзикам се аз, ама кви ли неволи ме чакат зимъска:shy:
Мен така са ми свирили, че карам бавно....
Да не съм на рали, мамицата им...
Има си ограничения в града
и аз ги спазвам

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
най-учтиво те моля да напишеш в клуба графика на градското ти каране по време на шофьрските курсове... ако може с приблизителни маршрути...4avdar4e написа:Чи как, даже си и платих първата вноска, ама хаfrisky lioness написа: Верно ли си решила да караш курс:winkw:
П.П. Голяма тръпка, хем ме е шубе, хем много ми се иска (моля, никой да не тълкува думите ми превратно:rotfl24:)
щото нали... да не се засичаме... или поне да минаваме от там мнооого внимателно...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще се справиш4avdar4e написа:Чи как, даже си и платих първата вноска, ама хаfrisky lioness написа: Верно ли си решила да караш курс:winkw:
П.П. Голяма тръпка, хем ме е шубе, хем много ми се иска (моля, никой да не тълкува думите ми превратно:rotfl24:)
Знам за какво говориш
и какво изпитваш
Ще има яко адреналин

-
Дядо Капинчо
Чакай първо да дойде 15, после 1 октомври, после ... Абе, има време. Пък дотогава я хамилата, я хамиларяМетаморф написа: най-учтиво те моля да напишеш в клуба графика на градското ти каране по време на шофьрските курсове... ако може с приблизителни маршрути...
щото нали... да не се засичаме... или поне да минаваме от там мнооого внимателно...
- Dark Angel
Кенте, като те чета и изпитвам желание да ти тегля еднаКент написа:а бе я кажете, се ми свирят отсреща като карам. На градско и извън. Ама цивилни коли ми свирят, а не режимни. Аз карам на фарове. На дълги. Да не е забранено да се кара на фарове бе:shocked: А преди няколко дена едно кученце ми пресече пътя, аз в града внивавам много щото както и преди съм писъл се очаквам някоя гадория от колегите... Та го заобиколих внимателно, без опасност и за околните. И намалих преди това. А тоя след мене го удари и май го уби:shocked:Кучето скимтя дълго, накрая скимтенето остана някъде назад:crying: Ъ че гадно ми стана:mad: Убягнало ми беше, че освен пешеходци и животни стават жертви мамака му. Гадна работа.
как на дългииии бе човек?
кви дълги имам, не е истина просто
оная вечер едно говедо се силеше да ме изпревари и ми светна с дългите, е, набих спирачки щото за миг нищо не виждах
оубаче, после, зад него и на дълги
и той бяга ма не може да избяга
като намали и аз намалявам
побесняла бях.....
да можех да го извадя от колата......
каква точно такава, че да си помисля по въпросаКенте, като те чета и изпитвам желание да ти тегля една
сигурно....сопа:rotfl24:
аз забелязъх че през деня за мене не е проблем
отсреща някой да е на дълги
пък мойте дълги едни дълги астрата е не от най модерните де
ама може да не ми пречат щото карам с тъмни очила само денем
в търново като влазях в тунела до устето
и никъв уй не се вижда - само осевата
и ирена вика
ми сложи си още по тъмни цайси и съвсем ше прогледнеш:rotfl24:
- Dark Angel
Кенте, ми такава "тираджийската" 
днес една мама с количка се метна да пресича на червено
набих спирачки а
тя "Ама овцооооо.... не виждаш ли?"
аз "като те прасна с тая бутилка по главата може и да прогледнеш за червения цвят"
тя "курвааааааа, колко свирки направи за тая кола ма........"
красота....
и изящество....
направо да си паднеш
набих спирачки а
аз "като те прасна с тая бутилка по главата може и да прогледнеш за червения цвят"
красота....
и изящество....
направо да си паднеш
- Green Light
Бе не ми е смешно, понеже малко нервно свърши тоя ден- е сега пуснах офертата, дето трябваше да е до 4ч. най- късно, ама да ти кажа, че имам такъв подобен разговор от вчера. Бе не е подобен ама... чакай да ти го кажа. Начи откак си взех авенсиса и един съсед иска "да се бегаме". На мен, време малко ми трябваше, за да светна, какво ми приказва и само му се хиля, като тиква, кимам такъв и го заобикалям. Пък то било да се състезаваме. Има едно старо ДЕУ, тунинговано, с разни там водородни ли бяха джаджи, като от бързи и яростни, цялата му кола в лепенки... състезател. И начи вчера след поредния аре да се бегаме ми приказва за да ми разЯсни какъв е як и колата му ква е и въобще. Сгащи ме в беседката и аз ни напред, ни назад- капан. -В неделята- вика- се връщам по магисталата от Пазарджик и кво да видя? Някакъв с няква нова X6-ца ми светка отзад, да му дам път. И аз наш кво направих? Аз му казах, че не знам. Дадох му- вика. И като го почнах отзад, светкам, светкам, светкам. Той със 170 и аз със 170, той 200 и аз 200, той- 240 и аз 240, по-бър-ках го! И на караулката го минах и му показах среден пръст и той направо искаше да си изхвърли колата в някоя канавка. Той дал 200 бона за тая X6ца, рабираш ли хахаха, па аз го минах с ДЕУ.Dark Angel написа:Кенте, ми такава "тираджийската"
набих спирачки а
красота....
и изящество....
направо да си паднеш
Пък аз мислих мислих и не можах да се сетя ква е тая X6ca и му викам - Бъркаш бе- Х5ца да не е. Та той взе да ми обяснява че тва е новия модел и кво и що. И после помълчахме, помълчахме и накрая му викам. 100% я е изхвърлил в някоя канавка, няма начин, закво му е кола дет да я минават деута. И той ми се обиди. Не мога да ги разбера някои хора
- Marygold_vn
Уф, това е сндром някакъв - да си хванеш детето и да решиш, че след като си с него - значи си недосегаем... Чак лошо ми става - оня ден и аз имах подобна преживелица с един татко с момиченце за ръката. Изкуших се и му свирнах, после два часа ми беше съвестно, че може да съм стреснала детето - а онова говедо даже ме напсува за това, че му дадох път на червено...Dark Angel написа:Кенте, ми такава "тираджийската"
набих спирачки а
красота....
и изящество....
направо да си паднеш
Silence must be heard...
-
Дядо Капинчо
И ти какво - каза ли й колко,Dark Angel написа:Кенте, ми такава "тираджийската"
набих спирачки а
....
или я остави да го разбере от собствен опит?:rotfl24:
- Света вода ненапита
- Dark Angel
е, ама ако кара с 240?!?!?!?!!! наеш как ше спре - никак.Капинчо написа:Присветкващите отзад ги игнорирам. Карам със 130-140 по магистралата и изпреварвам, тези, които карат по-бавно от мен. Това, че някой кара със 170-190 и очаква да набия спирачки и да се завра в камиона отпред, за да мине той, не ме интересува.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, те така стават търкалите по пътищатаGreen Light написа:Бе не ми е смешно, понеже малко нервно свърши тоя ден- е сега пуснах офертата, дето трябваше да е до 4ч. най- късно, ама да ти кажа, че имам такъв подобен разговор от вчера. Бе не е подобен ама... чакай да ти го кажа. Начи откак си взех авенсиса и един съсед иска "да се бегаме". На мен, време малко ми трябваше, за да светна, какво ми приказва и само му се хиля, като тиква, кимам такъв и го заобикалям. Пък то било да се състезаваме. Има едно старо ДЕУ, тунинговано, с разни там водородни ли бяха джаджи, като от бързи и яростни, цялата му кола в лепенки... състезател. И начи вчера след поредния аре да се бегаме ми приказва за да ми разЯсни какъв е як и колата му ква е и въобще. Сгащи ме в беседката и аз ни напред, ни назад- капан. -В неделята- вика- се връщам по магисталата от Пазарджик и кво да видя? Някакъв с няква нова X6-ца ми светка отзад, да му дам път. И аз наш кво направих? Аз му казах, че не знам. Дадох му- вика. И като го почнах отзад, светкам, светкам, светкам. Той със 170 и аз със 170, той 200 и аз 200, той- 240 и аз 240, по-бър-ках го! И на караулката го минах и му показах среден пръст и той направо искаше да си изхвърли колата в някоя канавка. Той дал 200 бона за тая X6ца, рабираш ли хахаха, па аз го минах с ДЕУ.Dark Angel написа:Кенте, ми такава "тираджийската"
набих спирачки а
красота....
и изящество....
направо да си паднеш
Пък аз мислих мислих и не можах да се сетя ква е тая X6ca и му викам - Бъркаш бе- Х5ца да не е. Та той взе да ми обяснява че тва е новия модел и кво и що. И после помълчахме, помълчахме и накрая му викам. 100% я е изхвърлил в някоя канавка, няма начин, закво му е кола дет да я минават деута. И той ми се обиди. Не мога да ги разбера някои хора
и верижните катастрофи
и....
Изобщо не е нужно човек да е пиян
ама изобще
Достатъчно е да е глупав
и безотговорен
и адреналинът да му изтича от ушите.....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Онзи ден видях една кола с лепенка на задното стъкло, караше я мацка, "тати ми я купи"Dark Angel написа:тц, казах и че ми е напреки и направо не смогвамАмаранта написа: И ти какво - каза ли й колко,
или я остави да го разбере от собствен опит?:rotfl24:
не помня обаче кво беше возилото:shy:

-
Дядо Капинчо
спира се и с 240:rotfl24:bead_ написа:е, ама ако кара с 240?!?!?!?!!! наеш как ше спре - никак.Капинчо написа:Присветкващите отзад ги игнорирам. Карам със 130-140 по магистралата и изпреварвам, тези, които карат по-бавно от мен. Това, че някой кара със 170-190 и очаква да набия спирачки и да се завра в камиона отпред, за да мине той, не ме интересува.
са няма кат и да ме гонят и да праиме циркове
а е му светнете е на те тоя:rotfl24:
http://www.vbox7.com/play:8d0bef40
- Dark Angel
- Green Light
Тя е на една година вече. Мерси, много си я обичам.Dark Angel написа:Грийне, честита да ти еGreen Light написа:.......
лека, безаварийна и сладващата още по-голяма красавица
или още по-мощна красавица.....\тук малко сумо боркиня изникна като образ....ма се надам да разбираш идеята
Грийне, радвам се
кога ще се бегаме а?
Мощна ми се иска, да. Една импреса, а? 250 кончета примерно(има и по 400) Няма нито место за багаж, нито е за 40г чичко, Нито е широка, въобще няма да ми отива, ама така пък да ми лежи на сърцето тая кола.
За бегането- догодина ще се бегаме. От Беговица към ъъъ х.Яне Сандански ли е следващата? Семейно ви върляме ръкавица
- Dark Angel
лелеееееееееееGreen Light написа: Тя е на една година вече. Мерси, много си я обичам.
Мощна ми се иска, да. Една импреса, а? 250 кончета примерно(има и по 400) Няма нито место за багаж, нито е за 40г чичко, Нито е широка, въобще няма да ми отива, ама така пък да ми лежи на сърцето тая кола.
За бегането- догодина ще се бегаме. От Беговица към ъъъ х.Яне Сандански ли е следващата? Семейно ви върляме ръкавица
какво написа ти човече :eek:
Импрезата на плакат ми виси до леглото
откачила съм
и тест драйв съм и правила
лелеееееееееее
това не е кола
това е звяр
наеш ли колко малко ни пука на нас че сме леля
семейно ни фърляте ръкавица казваш?
изпитвам огромно доволство и от името на фемилито фърляме ръкавица в отговор
щом ще се дърпатеDark Angel написа:лелеееееееееееGreen Light написа: Тя е на една година вече. Мерси, много си я обичам.
какво написа ти човече :eek:
Импрезата на плакат ми виси до леглото
откачила съм
и тест драйв съм и правила
лелеееееееееее
това не е кола
това е звяр
наеш ли колко малко ни пука на нас че сме леляи чичо
![]()
семейно ни фърляте ръкавица казваш?
изпитвам огромно доволство и от името на фемилито фърляме ръкавица в отговор
приемам залагания