Харесва ли ви сегашното 3o4o
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз не съм човек идеалист, но понякога и ние земните ставаме фърчащи и вярваме в разни идеали.Green Light написа: Много ме нервирате. Ще млъкна да не би да съм сбъркала форума. Какво означава това? Изобщо не го разбирам, как така да си сбъркала форума? www.3o4o.net тва е форума, ако си мислеше че си в сайта на Луфтханза- не си, ти си в един форум дето в него пишеш от 5 години. Сбъркала, дрън дрън. Ти си там, компютъра ти е там, и клавиатурата ти също, използвай ги, понеже единственото важно е това което е в теб и е за споделяне. А не това което е в някой друг.
Един такъв идеал беше за мен зочо, но във вида му без мод.
И хората в него, които винаги са гледали с насмешка на чичковците и лелките модове, които водят за ръчичка пишещите и им бършат сополите.
Та затова малко се обърках къде съм попаднала.
Луфтханза викаш?
4avdar4e написа: Мдам .. Толкова е гнусно всичко, че чак е смешно. И жалко. Чак пуканки не ми се ядат... Ни ми е смешно, ни ми е интересно, НИЩО.... Тъпня. Детска радост шарени бонбонки.. А после някои сме били паднали толкова ниЗко
Ох, аре, продължавайте, щом ви харесва, аз си пазя силите за един готин филм довечера на новия лаптоп
П.П. Сете, ако ти требе питбул, свиркайАма на лични брато, нали знаеш
Казах, че това е само началото
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къф мод, ма, женоesti написа:Аз не съм човек идеалист, но понякога и ние земните ставаме фърчащи и вярваме в разни идеали.Green Light написа: Много ме нервирате. Ще млъкна да не би да съм сбъркала форума. Какво означава това? Изобщо не го разбирам, как така да си сбъркала форума? www.3o4o.net тва е форума, ако си мислеше че си в сайта на Луфтханза- не си, ти си в един форум дето в него пишеш от 5 години. Сбъркала, дрън дрън. Ти си там, компютъра ти е там, и клавиатурата ти също, използвай ги, понеже единственото важно е това което е в теб и е за споделяне. А не това което е в някой друг.
И хората в него, които винаги са гледали с насмешка на чичковците и лелките модове, които водят за ръчичка пишещите и им бършат сополите.
Луфтханза викаш?
Че не мога да изчета всичкото мъдрост, дет се е изляла...
Детенце добре ли е?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Не го взимам насериозно тоя форум, не ви взимам насериозно вас, изобщо не ме интересува какво ще се случи. Модератор или не, с вас или без вас ще идвам тука да позяпам и да си изпия кафето и после ще си ходя. Никаква кауза не ми е, въоще не ми дреме. По- ми е интересно или ми е по- безинтересно това е всичко.esti написа:Аз не съм човек идеалист, но понякога и ние земните ставаме фърчащи и вярваме в разни идеали.Green Light написа: Много ме нервирате. Ще млъкна да не би да съм сбъркала форума. Какво означава това? Изобщо не го разбирам, как така да си сбъркала форума? www.3o4o.net тва е форума, ако си мислеше че си в сайта на Луфтханза- не си, ти си в един форум дето в него пишеш от 5 години. Сбъркала, дрън дрън. Ти си там, компютъра ти е там, и клавиатурата ти също, използвай ги, понеже единственото важно е това което е в теб и е за споделяне. А не това което е в някой друг.
Луфтханза викаш?
сори че за теб се захващам...4avdar4e написа:Мдам .. Толкова е гнусно всичко, че чак е смешно. И жалко. Чак пуканки не ми се ядат... Ни ми е смешно, ни ми е интересно, НИЩО.... Тъпня. Детска радост шарени бонбонки.. А после някои сме били паднали толкова ниЗкоdoktorka написа: ах как ви познаваааам....
иначе аз съм ви крива.
ubi pus ibi evacua..
обаче путридното девойче си стои ,защото чувства че има"приятели"...
радвайте и се...
аз се забавлявам от сърцеееее.....
обясних вече ,че в началото ми дожаля за нея.
искрено.
но реакция на всички тези ,които "слушаха без да са питали",изпари това добро чувство у мен..
Ох, аре, продължавайте, щом ви харесва, аз си пазя силите за един готин филм довечера на новия лаптоп
но според учЕнте на това му се вика гротеска...
дам....
- Green Light
Ако Рейн си тръгне, ще спреш ли?Set написа:4avdar4e написа: Мдам .. Толкова е гнусно всичко, че чак е смешно. И жалко. Чак пуканки не ми се ядат... Ни ми е смешно, ни ми е интересно, НИЩО.... Тъпня. Детска радост шарени бонбонки.. А после някои сме били паднали толкова ниЗко
Казах, че това е само началото
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Ако Рейн си тръгне, ще спреш ли?doktorka написа: ах как ви познаваааам....
иначе аз съм ви крива.
ubi pus ibi evacua..
обаче путридното девойче си стои ,защото чувства че има"приятели"...
радвайте и се...
аз се забавлявам от сърцеееее.....
обясних вече ,че в началото ми дожаля за нея.
искрено.
но реакция на всички тези ,които "слушаха без да са питали",изпари това добро чувство у мен..
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Един приятел на този въпрос отговаря:"Прекрасно. Като в женски ръце."esti написа:
Да, добре е.
Ти как си?
В моя случай няма да е съвсем подходящо това...ама ти си го нагласа някак,така, че да ти хареса на теб:winkw:
Кво да се оплаквам...
Важно е децата ни да са здрави
Радвам се за младежа:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не ти вярвамGreen Light написа:Не го взимам насериозно тоя форум, не ви взимам насериозно вас, изобщо не ме интересува какво ще се случи. Модератор или не, с вас или без вас ще идвам тука да позяпам и да си изпия кафето и после ще си ходя. Никаква кауза не ми е, въоще не ми дреме. По- ми е интересно или ми е по- безинтересно това е всичко.esti написа:Аз не съм човек идеалист, но понякога и ние земните ставаме фърчащи и вярваме в разни идеали.Green Light написа: Много ме нервирате. Ще млъкна да не би да съм сбъркала форума. Какво означава това? Изобщо не го разбирам, как така да си сбъркала форума? www.3o4o.net тва е форума, ако си мислеше че си в сайта на Луфтханза- не си, ти си в един форум дето в него пишеш от 5 години. Сбъркала, дрън дрън. Ти си там, компютъра ти е там, и клавиатурата ти също, използвай ги, понеже единственото важно е това което е в теб и е за споделяне. А не това което е в някой друг.
Луфтханза викаш?

- Глас в пустиня
Верке, с докторка от една книжка ли четете? А, като гледам, май имате и един източник на информация.vyara написа:И ти ли ревнуваш, Куиде, и търсиш под вола теле?Quid написа: ми то никой не раздава ритници е те така само заради спорта
Ще ви оправям всичките наесен.
Жалко.
В тая смръдлива тема Куида каза най-мъдрите слова, но на никого не му се чува.
Боев, кой е тоя източник на информация?БоЕВ написа:Верке, с докторка от една книжка ли четете? А, като гледам, май имате и един източник на информация.vyara написа:И ти ли ревнуваш, Куиде, и търсиш под вола теле?Quid написа: ми то никой не раздава ритници е те така само заради спорта
Жалко.
Memento mori.
- Глас в пустиня
ахъм, и аз това се провикнах по обяд, че много ми хареса какво е написалБоЕВ написа:
иначе на всеки му избиват.. Вяра и тя човек, бе, Боев:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
използвам смрадливата тема да ти кажа здрасти:-)БоЕВ написа:Верке, с докторка от една книжка ли четете? А, като гледам, май имате и един източник на информация.vyara написа:И ти ли ревнуваш, Куиде, и търсиш под вола теле?Quid написа: ми то никой не раздава ритници е те така само заради спорта
Жалко.
че нещо зачезна, то не че има много увлекателни теми напоследък де
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
От личен опит съдя само. И далеч не съм казала всичко, Боев, далеч не съм. Ти си преценявай от твоята гледна точка и ако ти е по силите, си вярвай. Само защото не харесваш докторка ли защитаваш Рейн?БоЕВ написа: Верке, с докторка от една книжка ли четете? А, като гледам, май имате и един източник на информация.
Жалко.
виж ся, аз тебе си те обичам, ама това горното е точно в стила на док, аз знам, тинтири-минтири, затова и Боев тъй ти речеvyara написа: И далеч не съм казала всичко, Боев, далеч не съм.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- Житената Питка
- BOFH
Капинчо - президент!Капинчо написа:Това "Иби пусито и съ евакуирай" ли значи, щот го няма Рема да го питам?doktorka написа:
ubi pus ibi evacua..
Оправи ми настроението, ей!
Ето заради тия моменти не съм спрял да влизам изобщо в 3о4о.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Държа да увековеча.doktorka написа:не.БоЕВ написа:Не!
рейна нека си седи
виновни са тези ,които са чели , слушали , помагали и закриляли слабите...
вкл и ти Боев.
сега само ни остава да се забавляваме.
ако девойчето пише-това очаквайте от мен.в теми ,където пише тя.
а аз обичам да пиша във всички теми...
други въпроси
Целта не е да въздадем морал, нали? Друга е.
Какво искаш, Док?
Panta rhei...
значи, че и ти си изтърва нервите, само това, аз не знам кой е прав, няма прави тука въобщеvyara написа:Какво значи и аз съм човек?!latrevw написа: иначе на всеки му избиват.. Вяра и тя човек, бе, Боев:-)Аз съм толкова права в случая, че не може и да бъде.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз нищо не знамlatrevw написа:кво знам аз???:blink:doktorka написа: ама тя знае!
и ТИ също
аз тоже ....
нищо не знам, ама това не ми пречи да се обаждам, нищо, че ми скрихте шапката
Никой нищо не ми казва
никой не ми пуска бИлеШки:(:crying::mad::evil:
Моля, някой да направи списък на тези, които нищо не знаят
Ти, почти безобидната и аз
Други?

Спри. Изчакай да видим финала. Щото с риск да се повторя - аз го знамБоЕВ написа:Нямам представа друже!Set написа:
Боев, кой е тоя източник на информация?
Не искам и да знам.
Но определено поведение от сорта: "Пък ти не знаеш, аз какво знам - нье-нье-ньенеееее." е определено дразнещо.
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е второтоesti написа:Кво ще кажете да обобщим?
От цялата ...айде няма да дам определение....се налагат два извода:
- защитават се принципи и позиции.
ИЛИ
- използва се ситуацията, за да се натресе мод.
Ще съм безкрайно благодарна на този, който недвусмислено и в прав текст ми отговори, кой извод е верен.
Благодаря.
Сигурна съм
Интуицията ми така казва:winkw:
Вервай ми