Кой искаше да участва в групов секс
Кой искаше да участва в групов секс
с Б(ългарска)Т(елекомуникационна) К(омпания)?
Нали до 100 лева щяха да си траят?! Да налагат лихвена част и услугата да е на линия...?
Преди малко ма настроиха пак ***иво!
Вече било 80 лв.
И ...
Ходи после, разправяй... Че си доволен потребител.
Нали до 100 лева щяха да си траят?! Да налагат лихвена част и услугата да е на линия...?
Вече било 80 лв.
И ...
Re: Кой искаше да участва в групов секс
Ами който не слуша внимателно рекламите .... Хората си казват - БТК заД тебе е....Звеневия написа:с Б(ългарска)Т(елекомуникационна) К(омпания)?
Вече било 80 лв.
И ...
Сигур е тъйvyara написа:Ъ! И аз се засилих да му кажа, че темите за секса са го побъркали, пък то!wishes написа:Тамън отворих темата с интерес... пък то БТК![]()
Обаче найш кво, той само използва бтк за повод.
Глей ся как тъъъничко ще измести темата
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Re: Кой искаше да участва в групов секс
И също казват Бе ТаКа...lilly написа:Ами който не слуша внимателно рекламите .... Хората си казват - БТК заД тебе е....Звеневия написа:с Б(ългарска)Т(елекомуникационна) К(омпания)?
Вече било 80 лв.
И ...
Ми като стана дума аз марихуана -
в магазина до нас продават тестове. Има и за морфин.
Много странно, начи:shy:
Много странно, начи:shy:
нямам мерак за морфин всъщностpocti_bezobidna написа: Не ме разбра.
Не продават морфин, а тестове за морфин.
Еее, мераци!
а тестовете за морфин какво правят
светва надпис junkie ли?
и каква друга връзка с бтк на морфина ако не за успокоение, ъ-ъ или направо викаш праскаш една ударна дозка и отиваш на заукопоение
СбъркАх темата...Remmivs написа:нямам мерак за морфин всъщностpocti_bezobidna написа: Не ме разбра.
Не продават морфин, а тестове за морфин.
Еее, мераци!
а тестовете за морфин какво правят
светва надпис junkie ли?
и каква друга връзка с бтк на морфина ако не за успокоение, ъ-ъ или направо викаш праскаш една ударна дозка и отиваш на заукопоение
Но някой говореше за марихуана със сигурност.
Както и да е - вече ще могат да тестват тийновете.
Може би ще купя един да видя как работи.
Ти решаваш. Аз ти предлагах да направиш БТК от противник партньор. Щото найш къф кабел, че ти требе. И колко кентавъра ще запрепускат по него.Звеневия написа:ААААААААААААААААААААА, не.Remmivs написа:Глупости. Подкаст, роу видео стийм и си у
бизнесо.
Това е само за колекционери!
Некви виртуални чекиджии Шми зяпат родата??:shy:
Нещо ШГИ ухапе по уропроводната инсталация, да ми стават съдружници!Remmivs написа:Ти решаваш. Аз ти предлагах да направиш БТК от противник партньор. Щото найш къф кабел, че ти требе. И колко кентавъра ще запрепускат по него.Звеневия написа:ААААААААААААААААААААА, не.Remmivs написа:Глупости. Подкаст, роу видео стийм и си у
бизнесо.
Това е само за колекционери!
Некви виртуални чекиджии Шми зяпат родата??:shy:
Ще разработвам дистрибуторска мрежа с пощенски гълъби!:-)
б@@@х ги в измекярите, монополисти!!!