............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 22:00, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Най- добрите снимки за 2006г.
Благодаря! Страшна снимка![unknown] написа:според Digital Camera Magazine
Нали има много котколюбци във форума, та се присетих за тях...
- Глас в пустиня
И мен таз снимка ми харесаБоЕВ написа:Благодаря за линк-а!:-)
Мен ей това ме изкефи максимално:
Ако някога имам такъв момент, бих предпочел да съм с карабина "Мазалат" и да гледам котето през оптичния мерник, а не приз визора на апарата.
Споко обаче - виж кво пишат: Taken at Six Flags, Vallejo, California. White tiger diving for scrap of meat, taken through thick glass.
забравил съм
втора криза на средната възраст
втора криза на средната възраст
Последно промяна от Strunz на 05.12.06, 16:55, променено общо 1 път.
ок де
Последно промяна от Strunz на 05.12.06, 17:02, променено общо 1 път.
За снимките, не помниш ли?Strunz написа:къде и за какво сте ме хвалили?vyara написа:
Вече та пофалихме![]()
И ти кат Рема...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не бре, оня Змей дето снощи се изока, че много работа го притиска...ама то е така като бегаш на изток от рая.Strunz написа:На русенката ли викаш Змей? Тя знае ли?:)БоЕВ написа:Що бе, готино е...да си ги припомняме, ето аз бях останал с впечетлението, че конете в мъглата са на Змея...Strunz написа:сетих се
обещавам да не се повтаря:)
:))БоЕВ написа:Не бре, оня Змей дето снощи се изока, че много работа го притиска...ама то е така като бегаш на изток от рая.Strunz написа:На русенката ли викаш Змей? Тя знае ли?:)БоЕВ написа:Що бе, готино е...да си ги припомняме, ето аз бях останал с впечетлението, че конете в мъглата са на Змея...Strunz написа:сетих се
Санким или чункин не разбра майтапа?:)
Е да дееееЗвеневия написа:Бацэ, сЯ подир тоа пост, ми излезна име на клубен дегустатор!Strunz написа:а с това поздравявам Звеневия
той като един фин естет да види потта по чашите:)
Ми не съм, само водка жулим и небцето ми е кат Дэлиормански цървул от тоа спирт и фасове...
Виж сега, и аз съм водкаджия
Ама то при такава пасторална картинка, в балкана, на каминка...да не пиеш една ракия, а вместо нея водка е все едно да отидеш с жена си на бардак
- Глас в пустиня
Ъ-ъ-ъ-ъ, такова...стоплих за майтапа...ама изглежда, че днеска съм на вълна шегУБИЕЦ:?Strunz написа::))БоЕВ написа:Не бре, оня Змей дето снощи се изока, че много работа го притиска...ама то е така като бегаш на изток от рая.Strunz написа:На русенката ли викаш Змей? Тя знае ли?:)БоЕВ написа:Що бе, готино е...да си ги припомняме, ето аз бях останал с впечетлението, че конете в мъглата са на Змея...Strunz написа:сетих се
Санким или чункин не разбра майтапа?:)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
И аз бех така. Ама ме научиха колегите ми. И сега ми се услажда много ракийката. Водката си я обичам тоже. Пък и вино пропих. Ама сега на. Пусто не пия.Звеневия написа:Strunz написа:... е все едно да отидеш с жена си на бардак
Ми жената е на далавера, ама аз пак си кльопам водката!
МНОоО мъ е срам, не флаа пуста рАкия!
Родоотстъпник сУм!
А дядо ми ква рАкия Пържиши, малиии, и пак не сфанах правилната страна...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
бисквити "Котешко езиче"[unknown] написа:според Digital Camera Magazine
Нали има много котколюбци във форума, та се присетих за тях...
Определено, това и на мен много ми хареса. Даже го пуснах тук, но не излезе, не знам защо.БоЕВ написа:Благодаря за линк-а!:-)
Мен ей това ме изкефи максимално:
Ако някога имам такъв момент, бих предпочел да съм с карабина "Мазалат" и да гледам котето през оптичния мерник, а не приз визора на апарата.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Нямам идея и аз не можах да отворя по-голяма, затова сложих тъмба, чувал съм, че някой сайтове блокират даването на линкове за да не им се претоварват сърварите, ама дали е така незнам. Определено си струва да се разгледа цялата галерия.[unknown] написа: Определено, това и на мен много ми хареса. Даже го пуснах тук, но не излезе, не знам защо.При разширението нещо обърках. И при други снимки така стана. След това ги трийнах всичките като оставих само горната. Тъй, де- който иска ще си ги разгледа сам.