Странно, преди малко гледах резултатите. Само един иска, а Сет си каза в темата, че иска. Значи?Semiramis написа: направо -
няколко пъти се коментираше че това е целта на Докторката.
ама изглеждаше като конспирация тогава
Харесва ли ви сегашното 3o4o
аха. е три са вариантите:vyara написа:Странно, преди малко гледах резултатите. Само един иска, а Сет си каза в темата, че иска. Значи?Semiramis написа: направо -
1. Единият не е гласувал;
2. Има разминаване м/у говоренето
3. Странно ... анкетата не е коректна.
или какво значи?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
пък на мен ми е грозно това което правишdoktorka написа:хахахаа...Dark Angel написа:чудна веселбаdoktorka написа: тц.
не от мен.
ситуацията е "положението в Афганистан"...
всеки си самопреценя поведението.
аз моето си го знам.
и си се веселя.
да му мислят тези ,които тепърва ще мъдруват.
просто чудна
за да натриеш нослето на една девойка направи баси мръсното място тук
всъщност направихте го вие
аз само ви отговарях и отварях очите
опитах се да ви предпазя
но вие не чухте
дори мен ме изкарахте виновна
както и сега.
аз защо мислиш се веселя?
психология на масите,Дарки...
това са моите принципи
жалко
и
грозно
и не разбирам как може да си толкова нагла
И слава Богу че не го разбирам!
Имате очи - ЧЕТЕТЕ!!!Капинчо написа:Семи, моля те обясни ми, защо на някого, в случая, според теб, Докторка ще му трябва мод? Не просто да го каже в една анкета, а да замисли и създаде скандал, с единствената цел да докара мод.Semiramis написа: направо -
Аз с моя беден мозък виждам само един спорен кяр - модът да изгони Рейн (представяш ли си колко омраза трябва, за да породи енергия за такава конспирация). И хубаво, успява и слагате мод. Къде й е гаранцията, че той/тя ще изгони Рейн? Ако изобщо това е целта. Ако не е, каква е?
като нямате - тя ще ви ги отвори
сто пъти се каза това, ама НЯМАШЕ КОЙ ДА ГО ПРОЧЕТЕ. Сега като всичко ври и кипи се подава по някоя пръчка на кучето да захапе - и а дано заобеснява.
е са пък аз нямам нерви.
Питай я, тя ще ти обясни! Всичко!
Аз прочетох Рем и ми стига ,че няма да има модератор.
Защото анкетите са пускани, пускани.....Капинчо написа: Семи, моля те обясни ми, защо на някого, в случая, според теб, Докторка ще му трябва мод? Не просто да го каже в една анкета, а да замисли и създаде скандал, с единствената цел да докара мод.
Аз с моя беден мозък виждам само един спорен кяр - модът да изгони Рейн (представяш ли си колко омраза трябва, за да породи енергия за такава конспирация). И хубаво, успява и слагате мод. Къде й е гаранцията, че той/тя ще изгони Рейн? Ако изобщо това е целта. Ако не е, каква е?
Знаят се резултатите.
Затова се налага друг подход - тва принципно, защото и Сет и Докторката отрекоха това да е им целта.
А защо на някой му е нужен мод не мога да ти кажа.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
през огън и лед и особено като не си прав! и за приятелите!Капинчо написа:Докторке, кажи ма, кажи че се измъчих, сън не ме хваща, отслабнах 3 кила.Semiramis написа:
Питай я, тя ще ти обясни! Всичко!
ей това ми е догадката.
оправдаване на модерирането
не че конкретно се надява някой да бъде баннат или изтрит, не, така просто...щото може да го направи и да разръчка всичко
а тя остава. и пак. следващия.
о, нима имаме личен конкфлит?
о, не ..това са принципи бе...
ми да си стои при принципите
да се видим отстрани колко сме смешни с приканването към приличен тон
ей това показва през цялото време
ма какво ли ме интересува.
смешка.
сега сме си го направили сами.
съгласна - щото имаше кой да търпи.
-
Дядо Капинчо
doktorka написа:Какъв морал ,бе госпожа?Мнемозина написа: Държа да увековеча.
Целта не е да въздадем морал, нали? Друга е.
Какво искаш, Док?
едната я прегърнахте,другата я нарекохте курва.
айде нема нужда от морал!
ще си правя каквото си искам
който иска - да си стои при чичковците
и да чете морал
щото единия е педал, а другия е пич, нали?
муахахахаааааааааааааааааааааааа
Капинчо написа:
Семи, знаеш ли какво си мисля аз. Не ми се сърди, че ще го кажа във второ лице, но моето отношение е малко по-различно....Та, мисля си, че на вас този спор ви е интересен.
да, Капинчо,
в момента сме на правата, когато може да тръгна след нея.
не за друго - ами щото имам принципи бе
аз виждам монолози
Re: Харесва ли ви сегашното 3o4o
Къф модератор, кви пет лева, бе Грийн? Тва за модераторството са некви малоумни фантазии на шепа лицемери. И изобщо, как може да е на дневен ред такъв въпрос? Все едно да ме питаш в клетка ли искаш да живееш или на свобода...Green Light написа:
По това горното ли да се изкажа? Виждам как ти предизвикваш Питката, как той ти отговаря и спора дали да няма модератор или да има по повод на семейните проблеми на чавдарчето и звеневия, без никакво основание минава в обсъждане на личните ви качества. Какво да ти напиша? Дали си лузер ли? Или дали Питката е червей? Аз откъде да знам, бе човек? Беше пуснал снимки от модерен, хубав кабинет, изглежда като че ли не си. За Питката същата работа - виждал съм го два - три пъти, страшен образ, остър език и ги плесва такива дето после може да се хилиш три дена. От друга страна може да е сериен убиец и да бие Магот с колан или да забива клечки под ноктите на децата всеки ден. Не знам, идея си нямам. И двамата изглеждате свестни, но ако дойдат от МВР да ме питат, ще кажа хора не питате когото трябва, изобщо не ги знам.
Тва по- горе ми изглежа като че ли ти си търсеше повод да се обидиш, намери го и се обиди.
Отговори ми! Казах ти интересува ме, имам очи, не си прав, поне ще се опитам да разбера. Но ти не формулираш никаква позиция досега, колкото и да искам да разбера, разбирам само това което предлага Житената Питка. Той го казва много ясно. Казва и защо, когато го попитам. Интересното е че засега аз съм против постоянен модератор. Тоест би трябвало да мисля като теб, а ти си този, който ме обвиняваш в нерзбиране.
Пишеш ми, че имало провокация- имало и отговор. Я се върни в онази тема и сравни провокацията от моя страна с идиотския и просташки отговор от негова. Къде ти е базата за сравнение, а? След това жена му, упс- не му била жена, се опитва да замаже просташката му реакция, с довода, че аз съм я обиждал и затова доблестният и спътник в живота я зящитил от мен. Да, ама друг път. Истината е, че не съм я обиждал. И тя много добре го знае. Затова и казах, че е жалък лицемер. И тя и питката са жалки лицемери. Намери едно мое мнение в което да има обида към нея. Когато и казах, че няма такова, тя пак се опитва да шикалкави- бил съм го изтрил. Хаохахахахахаахахахаха.... Едно изтрито мое мнение няма да намерите с изключение на заглавията на моите теми и водещият, първи постинг в тях.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Капинко, предпочитам да напиша последното, което имам да казвам по въпроса тук, отколкото утре да има тема - вижте какво получих на бележкаКапинчо написа: Рейни, явно си сложна личност.
Как миличко да ти обясним, че общия форум не е място за обмен на любовни съобщения.
Това е като да се чукаш в автобуса. На теб може и да ти е кеф, на няколко воайори също, но нормалните хора това ги отблъсква.
На мен ли да ми е кеф? Не, вярвай ми, откакто съм се прибрала, въобще не ми е кеф.
Досега си проветрявах главата. И забравях през изминалите години какво съм си говорила с двама ценни приятели.
почти толкова са грозни нещата , колкото и тия 2 мнения - пошло е да акцюентираш върху неблагоприятното положение на някой и да дълбаеш , анализираш , големи мъже дават съвети на дете ! Брраво за благородството и на двамка ви !МЪЖжжж написа:"Не търси зла умисъл там, дето и обикновената глупост е достатъчна"Капинчо написа: Рейни, явно си сложна личност.
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Не.Tinkerbell написа:....
Или четеш избирателно според настроението си...
Вместо увод - малко граматика
п.п. Искаш ли да се преместим в темата за свалките? Тази тук съвсем не ми се вдига нагоре...
Преместете се, ако обичате. Много групово ще стане някак. Тук имам други неща да чистя. Благодаря.МЪЖжжж написа:Не.Tinkerbell написа:....Не разбра.
п.п. Искаш ли да се преместим в темата за свалките? Тази тук съвсем не ми се вдига нагоре...
подавам ти един мр пропър и си тръгваме тихомълкомvyara написа:Преместете се, ако обичате. Много групово ще стане някак. Тук имам други неща да чистя. Благодаря.МЪЖжжж написа:Не.Tinkerbell написа:....Не разбра.
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.