Житената Питка написа:Хайде малко от днес:

Така е..Житената Питка написа: Установявам, че всъщност май искам някакъв микроскоп защото гоня дребния детайл а не художествената стойност на снимката.

С къпината да вземете да си прегледата дзъркелите, викам азholi_day написа:Капинчо написа:ПП Чак сега видях, че в косата на тая имало коньове.Ку не беше ти ги "открил" - нямаше да съм ги видяла и аз. Мерси.

Не е малка и така картинката, и ясно се вижда, мъ що не съм видяла аз...?!frisky lioness написа:С къпината да вземете да си прегледата дзъркелите, викам аз:lol::lol::blum:
Ку беше по-голямо фотото и щяха да ми се карат що съм боднала такава голяма картинка.....
Абе..holi_day написа:Не е малка и така картинката, и ясно се вижда, мъ що не съм видяла аз...?!frisky lioness написа:С къпината да вземете да си прегледата дзъркелите, викам аз:lol::lol::blum:
Ку беше по-голямо фотото и щяха да ми се карат що съм боднала такава голяма картинка.....
А сега само коне виждам, а не коса. Хммм
Преди се в чашата гледах и няколко пъти те подозирах, че си обрала реклама за кафе.
Сега се вторачвам да видя да не лазят и някои буболечки из гривите на конете.Не се виждат обаче или аз не ги виждам.

пчелата ми харесва многоЖитената Питка написа:Хайде малко от днес...

Чак па натрапчиви:lol::lol::lol:holi_day написа:ногу са натрапчиви тия! къде отиде спокойно примижалата, пиеща кафе?!frisky lioness написа:и устремът на конете

и аз рядко снимамDark Angel написа:през целия ден не извадих фотото, но за тези пухове реших да го направя