Кво стана?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кво стана?
Някой усети ли нещо
или още е рано
Ония протони или квито там бяха вече трябва да са се сблъскали...
Ама се оказа, че няма да са в пълната си мощност, та не стана ясно кога точно ще е краят на света
за пореден път
или още е рано
Ония протони или квито там бяха вече трябва да са се сблъскали...
Ама се оказа, че няма да са в пълната си мощност, та не стана ясно кога точно ще е краят на света
за пореден път

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Кво стана?
Не беее, октомври ще стане сблъсъка но датата е в тайна.
Сега пуснаха само единия сноп.
Питай ме мен, аз съм мнооо веща по тези въпроЗи.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Октомври ще бъде Майesti написа:Не беее, октомври ще стане сблъсъка но датата е в тайна.
Само да не направят някаква паралелна вселена, че кофти
Черна дупка е за предпочитане

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, аз помня, че казаха две датиlatrevw написа:казаха 21-ви октомври бе
10-ти и другата явно е била тази, но определено казаха и за още някаква, която засега или не е известна или се пази в тайна
Носете си новите дрехи.......

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък аз се питах новото другарче ново ли е или е старо с ново име и рагистрацияpocti_bezobidna написа:Ми кво чакаме, та не почваме да пиеме като за последно!
И никой ли не забелезА
унесени в дебати по силно интелектуални теми

pocti_bezobidna написа:Ми кво чакаме, та не почваме да пиеме като за последно!
пускала съм веднъж тема, че животът е по-дълъг от колкото си мислим.
цитирах баба ми.
Последно промяна от Semiramis на 10.09.08, 10:06, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има време тя...vyara написа:Има едно предаване за ясновидци по руската ТНТ. Там има една страшна направо, невероятна. Имаше и една серия за нея и мацката каза - ще умра на 93 години, на улицата ще грее слънце и т.н. А тя е на нашите години някъде. Така, че имаме време. Споко.
Ние...?!
Никой не знае кой, колко, докога:-)

Само да не преебем лова. Инак тез простаци да правят кот си искат!esti написа:Не беее, октомври ще стане сблъсъка но датата е в тайна.
Memento mori.
има си софт за възстановяване4avdar4e написа:И азQuid написа:днеска го усетих
напраооооооо ги усетих протоните начи как се натепаха едни у други
си мамата такова направоИзчезнали са ми една купчина стари файлове.. Ма цели папки и диретории ти казвам... Дъл да си ги търся у темната, така де, черната дупка???
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
(^_^) написа:Коя година?frisky lioness написа:кой месец?4avdar4e написа:12 ???frisky lioness написа: 10-ти и другата явно е била тази, но определено казаха и за още някаква, която засега или не е известна или се пази в тайна:rotfl24:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
-
Дядо Капинчо