Ооо номер 5!Semiramis написа:не, не искам модератор.
и няма да си ходя.
И аз няма. Нали ти обещах
А и няма нужда, всичко е на показ за всеки желаещ.vyara написа:Поемам отговорността. Но е дълго за обясняване. Уморена съм.Fairy of the Flowers написа: Бляк. Отвратена съм направо. И кое точно предизвика това откровение на Верчето? Не разбрах, защото стреснато излязох от темата.
аз не знам как по ясно да го напишаМнемозина написа:Стига рева, де!Set написа:Искам модератор!
Ще ви скъсам от бъзик после. Обещавам
П.с. Тавтологията е позволена
Разбрахме.
Тук си има ред и дисциплина.
Даваш хиляда евро на Капинчо да подкупи Куида, пък после ще видим.
Той Къпина е неприлично богат (сам си го каза магарето), дава на всички по 5 000 евра да го изберем. На мен ми давате по 10% от тях, щото съм ви намерил мод. А после той (същият тоз Къпин) ми дава под масата едно 200 000 евра.Мнемозина написа:Стига рева, де!Set написа:Искам модератор!
Ще ви скъсам от бъзик после. Обещавам
П.с. Тавтологията е позволена
Разбрахме.
Тук си има ред и дисциплина.
Даваш хиляда евро на Капинчо да подкупи Куида, пък после ще видим.
Питай финансовите експерти, аз не знам.Quid написа:
аз не знам как по ясно да го напиша
и се чудя
що хората не искат да си плащат
си плати
капинчи ще стане мод
веднага взима капинчи % щото ще има разходи доста
и жми градо
ще ти го обясним алгоритъма у детайли къв еSet написа:По грегорианския или по юлианския календарQuid написа:ти ще береш ядове
е са ти гледам хороскопа
нямаш си на идея колко ти стана е са хороскопа кофти
мое да ми верваш
у календарите съм мнооо силенМнемозина написа:И по рабош-календара също.Set написа:По грегорианския или по юлианския календарQuid написа:ти ще береш ядове
е са ти гледам хороскопа
мое да ми верваш
Няма измъкване.
Абе с две думи - изгоре. Ако слушкаш и помагаш с гласове - 3%. Аде че после мое нищо да не еQuid написа:ще ти го обясним алгоритъма у детайли къв еSet написа:По грегорианския или по юлианския календарQuid написа:ти ще береш ядове
е са ти гледам хороскопа
мое да ми верваш
и у двата датата се такова у единия и после минава у другия
по формулите на Jean Meeus
аз да ти приличам случайно на оная кокошка алена а:blum:
Ами тя Семирамида беше пуснала едно време една тема за синхрона...esti написа:А женските календари дали вършат работа....Мнемозина написа:И по рабош-календара също.Set написа:
По грегорианския или по юлианския календар
Няма измъкване.:lol:
Чакай, че ми хрумнаха едни мисли... то си имаме и клубен календар, като се сетиш.Амаранта написа:Всичко върши работа,Мнемозина написа:Ами тя Семирамида беше пуснала едно време една тема за синхрона...esti написа:
А женските календари дали вършат работа....:lol:
Може пък да вършат.
за този, който умее да вижда.
Искаме БАН[unknown] написа:А искаме ли мажоретки?

Ареееее, както сте тръгнали ще го докарате до:frisky lioness написа:Искаме БАН[unknown] написа:А искаме ли мажоретки?
целите трябва ясно да се очертаят/дефинират4avdar4e написа:Ареееее, както сте тръгнали ще го докарате до:frisky lioness написа:Искаме БАН[unknown] написа:А искаме ли мажоретки?
До Австралия, де, това исках да кажа

Искаш цялата Българска академия на науките???frisky lioness написа:
Искаме БАН

по-скоро това:winkw:[unknown] написа:Искаш цялата Българска академия на нЕуките???frisky lioness написа:
Искаме БАН