От мен толко, чакам и от вас.

Знам - тенкс!:winkw:esti написа:Боев, ти си съкровище!
Красивото не може да омръзне.Баба Яга написа:...ако съм я пускала извинете ме.
.
Втората ти снимка много ме очарова, много силно излъчване има това коте, веднага си добавям към кадъра жена ти с рибка в ръка.БоЕВ написа:Красивото не може да омръзне.Баба Яга написа:...ако съм я пускала извинете ме.
.
Страхотен котешки портрет!:-)
Това е бащата на котето. Голям е лигльо, мяучи едно такова провлачено и гледа като бик.TerE написа:...
а този на последната как гледа само
Много ми прилича на някого, на човек, така де, на женаБаба Яга написа:Благодаря ти, ако съм я пускала извинете ме.![]()
Наблюдава врабчетата на дървото.Баба Яга написа:
Втората ти снимка много ме очарова, много силно излъчване има това коте, веднага си добавям към кадъра жена ти с рибка в ръка.
БоЕВ написа:Това е бащата на котето. Голям е лигльо, мяучи едно такова провлачено и гледа като бик.TerE написа:...
а този на последната как гледа само
Портрет - страхотен портрет, нали го казах.4avdar4e написа:Много ми прилича на някого, на човек, така де, на женаБаба Яга написа:Благодаря ти, ако съм я пускала извинете ме.![]()
само да се сетя ..
П.П. Има нещо много тъжно в погледа й обаче...
Не те дразня Чаве. При мен е лесно, всичките котаци са на двора, щом излезеш и започват да прииждат, усукват се и се умилкват, да ги погалиш, да ги нахраниш...и така.4avdar4e написа:И що мъ дразниш сяяяя
Около нас е пълно с котаранчета, мънички такива, и детенце само това повтаря кат ги види "КО-ТИ" (така, разделено на срички!), с добавка "нннняяяяуууу".. И само ме подработват да си вземем (пак) едно. Да, бе, да, как ли пък не! Твърда съм, като стомана, като железобетон. Пък.
Ох, бееее, сладки са
Направо е така, по принцип бяга и се крие от хората, но с мен някак свикна.TerE написа:
авторитетно изглежда обаче, нищо, че е лигльо... така великодушно ти е позволил сякаш да го снимаш
Животните усещат - кой какъв еБоЕВ написа:Направо е така, по принцип бяга и се крие от хората, но с мен някак свикна.TerE написа:
авторитетно изглежда обаче, нищо, че е лигльо... така великодушно ти е позволил сякаш да го снимаш
Ми ей на, дразниш меБоЕВ написа: Не те дразня Чаве. При мен е лесно, всичките котаци са на двора, щом излезеш и започват да прииждат, усукват се и се умилкват, да ги погалиш, да ги нахраниш...и така.
Това коте ми скъса сърцето с този си поглед, всеки път като го срещна винаги гледа някак отнесено и тъжно, никога не се доближи да го погаля, хапне каквото му занеса и стои след това дълго време заслушано в нещо само негово си, имам усещането че живее в негов си свят, недокоснат от човешката злоба.4avdar4e написа:Много ми прилича на някого, на човек, така де, на женаБаба Яга написа:Благодаря ти, ако съм я пускала извинете ме.![]()
само да се сетя ..

За ДСК-ато пиши и мене.4avdar4e написа:Ми ей на, дразниш меБоЕВ написа: Не те дразня Чаве. При мен е лесно, всичките котаци са на двора, щом излезеш и започват да прииждат, усукват се и се умилкват, да ги погалиш, да ги нахраниш...и така.И аз искам двооооор, и коткииииии, и бултериери, и болонки... и Марусяяяяяя
И Банк ДСК ...
Радвам ти се, нали знаеш?? Де ти бега хуморът, бе, я да излизаш от дупката, ама ха!!!
Коте аутист.Баба Яга написа:Това коте ми скъса сърцето с този си поглед, всеки път като го срещна винаги гледа някак отнесено и тъжно, никога не се доближи да го погаля, хапне каквото му занеса и стои след това дълго време заслушано в нещо само негово си, имам усещането че живее в негов си свят, недокоснат от човешката злоба.4avdar4e написа:Много ми прилича на някого, на човек, така де, на женаБаба Яга написа:Благодаря ти, ако съм я пускала извинете ме.![]()
само да се сетя ..
Тенкс!(^_^) написа:Много хубави снимки!
Особено втората.![]()
Майка ми храни 7 котки /броят им постоянно се мени, така че може и да бъркам:lol:/. Хвърля им храна от балкона, защото не може лично да се покатери на покрива на долната сграда.
А баща ми често мърмори, защото котаците ловят любимите му гълъби и ги ядат...
Казваме му: "Ти пилешко не хапваш ли?"