Да си ни винаги такава добричка и умна!
И идващата година да ти донесе всички най-желани неща!
И да ти е ей такова шарено:

Да.[unknown] написа: Мнемо, ти за тая поправка ли ми говореше...
Мнемозина написа:Да.[unknown] написа: Мнемо, ти за тая поправка ли ми говореше...
Знаех си аз, че ще се сетиш.

Между другото, заглавието на темата ти беше "Понеже имах време за губене".[unknown] написа:Мнемозина написа:Да.[unknown] написа: Мнемо, ти за тая поправка ли ми говореше...
Знаех си аз, че ще се сетиш.
Ся, шъ поправя
Е, вече прекали, да знаеш!Мнемозина написа: Между другото, заглавието на темата ти беше "Понеже имах време за губене".
Като си тръгнал да поправяш...

Чакай, чакай.[unknown] написа:Е, вече прекали, да знаеш!Мнемозина написа: Между другото, заглавието на темата ти беше "Понеже имах време за губене".
Като си тръгнал да поправяш...![]()
Сори, ама те са безвъзвратно изтрити. Тва е. И може би така е по- добре...Мнемозина написа:Чакай, чакай.[unknown] написа:Е, вече прекали, да знаеш!Мнемозина написа: Между другото, заглавието на темата ти беше "Понеже имах време за губене".
Като си тръгнал да поправяш...![]()
Това е само началото.
После идват другите теми.
Ама стига сме спамили тук.

И аз не мога да й пожелая нищо оригинално, но ми се иска да я прегърна и да я поздравяМнемозина написа:Днес е ред на поредната от прекрасните ни деви - Странниче!
Това си беше опит за ритуално самоубийство, шъ знаеш[unknown] написа:Сори, ама те са безвъзвратно изтрити. Тва е. И може би така е по- добре...
Ха-ха, знамholi_day написа:Това си беше опит за ритуално самоубийство, шъ знаеш[unknown] написа:Сори, ама те са безвъзвратно изтрити. Тва е. И може би така е по- добре...
Не мисли, че не го забелязах

мъ ти поддаваш ли се на рекет?[unknown] написа:Ха-ха, знам
И се опита да ме спреш даже

честити рожден ден.esti написа:ЧРД Странниче!
Нека съдбата да е щедра и добра към теб.

!