Айде поздравявам ви с една луна, пък.....ще се радвам да се кротнете, щото форума иначе е готин, ама.....иска ми се да продължавам да качвам снимки тук...
МИР ВАМ...!!!

Аз май не съм ти казвал добре дошъл, нали?..adieli написа:

красавицаadieli написа:...по знайни и незнайни въпроси, аз си запуших ушите, излязох на двора, запалих цигарка и специално Ви заснех едно фото....освен това се натресох в бронята на колата / щото е в двора, пък аз на тъмно - заради снимката /....
Айде поздравявам ви с една луна, пък.....ще се радвам да се кротнете, щото форума иначе е готин, ама.....иска ми се да продължавам да качвам снимки тук...
МИР ВАМ...!!!
TerE написа:adieli написа:...по знайни и незнайни въпроси, аз си запуших ушите, излязох на двора, запалих цигарка и специално Ви заснех едно фото....освен това се натресох в бронята на колата / щото е в двора, пък аз на тъмно - заради снимката /....
МИР ВАМ...!!!
Мерси!
adieli написа:...по знайни и незнайни въпроси, аз си запуших ушите, излязох на двора, запалих цигарка и специално Ви заснех едно фото....освен това се натресох в бронята на колата / щото е в двора, пък аз на тъмно - заради снимката /....
МИР ВАМ...!!!
Снимките ти са прекрасниadieli написа:Айде поздравявам ви с една луна, пък.....ще се радвам да се кротнете, щото форума иначе е готин, ама.....иска ми се да продължавам да качвам снимки тук...
Абе аз бих могла, но никой не ме оставя да опитам.holi_day написа:Снимките ти са прекрасниadieli написа:Айде поздравявам ви с една луна, пък.....ще се радвам да се кротнете, щото форума иначе е готин, ама.....иска ми се да продължавам да качвам снимки тук...
Но и само със съзерцание не се живее
Не е коректно това ти изказванеМнемозина написа:Абе аз бих могла, но никой не ме оставя да опитам.
vyara написа:Хубаво, хубаво, Адиели. Завиждам ти, че толкова отблизо виждаш луната.
3о4о е място, което го няма, невърленд или нещо такова. То си ти, то съм аз, то е всеки поотделно и всички заедно. Ако останеш, няма начин да не го обикнеш. Както обичаш земята или космоса, независимо от бурите.

знаех си аз че има нещоadieli написа:Обработвана е с астропрограма, за това ти се струва "променена"...Quid написа:тая луна не е от снощи
снощи беше друга
нещо като HDR фотографията ли казваш:-)adieli написа:Registrax v.4
Правят се към десетина кадъра един след друг, задължително от статив. После качваш всичките снимки в програмата, пускаш я и тя ги стаква до финална една със супер качество.
Туй то...
не може ли да си сложиш на компа софтг и да ти показва фазите на луната вместо да свиркам ?4avdar4e написа:Може ли една лична молба??? Свиркай като има пълнолуДие, че поне да знам що народът около мен бълнува, разхожда се, не спи...Quid написа: знаех си аз че има нещо
щото аз я наблюдавам луната с едното око кви ги върши:-):shy:
Напомняйте ми
adieli написа:...по знайни и незнайни въпроси, аз си запуших ушите, излязох на двора, запалих цигарка и специално Ви заснех едно фото....освен това се натресох в бронята на колата / щото е в двора, пък аз на тъмно - заради снимката /....
МИР ВАМ...!!!