Капинчо, глей кво правят хората...
- Света вода ненапита
Капинчо, глей кво правят хората...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Re: Капинчо, глей кво правят хората...
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 15:38, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
Re: Капинчо, глей кво правят хората...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
ИзвратенякоооооооКапинчо написа:НЕНАСИТНИКООООМетаморф написа:аре, не се прави на сетя... не мож му достигна върховете...Капинчо написа:Ластиче мое ненагледно.Метаморф написа:Капинчо написа:Ше взема да го опъна Метаморфа да види с очите си (изскочили).аз да не съм антена, та да ме опъваш?!
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
капинчо, едно не ми е ясно....
как успяваш повечето теми които докоснеш да станат пошли и гадни....
за приятелите-планинари на баща ми споменах - намери да кажеш че си падам по дърто, и от там ми идват страстите към възрастни мъже. и ми стана толкова гадно......тези хора са ме носили на гръб през Кончето......
като страдах че мъж ми няма време ти го възприе като покана към мъжете тук да се присъединят към мен. и ми идваше някак да се пресегна през виртаялния свят и да ти шибна един шамар щото от премного работа с мъж ми едва се засичаме, да се видим едва се засичаме.....
като писах за въздържане от писане, ти го възприе като да спра да "пускам" на мъж ми
също така бе особено любознателен да научиш става ли му на мъж ми и как му става.....
като писахме някъде из темите за възрастни мъже които си галят егото с девойки ти запита що трябва да не даваме младо агнешко на дъртите и само дето не се издрайфах като си представих щерката след някоя и друга година в ръцете ти.....
това че работя премного и водя премного битки (щото пазара си е една битка, за дял, за клиенти, за обем....) не те касае - аз се гордея с това което съм и което правя и саркастични и иронични забележки ме дразнят....
изтощава ме да опошляваш всичко което напиша....
с "мръсни" очи виждаш......
и още нещо да ти кажа - ти бая ме псувА тука.... интересно ми е да видя как би повторил всичко това както си седя сама или с мъж ми....
и друго - като не харесваш някой или пазиш крехък мир и се държиш любезно или не контактуваш. не ми е ясно като съм ти толкова неприятна, като ме намираш луда, откачена, тъпа и каква ли още не защо изобщо пишеш....
спри бе човек.....
как успяваш повечето теми които докоснеш да станат пошли и гадни....
за приятелите-планинари на баща ми споменах - намери да кажеш че си падам по дърто, и от там ми идват страстите към възрастни мъже. и ми стана толкова гадно......тези хора са ме носили на гръб през Кончето......
като страдах че мъж ми няма време ти го възприе като покана към мъжете тук да се присъединят към мен. и ми идваше някак да се пресегна през виртаялния свят и да ти шибна един шамар щото от премного работа с мъж ми едва се засичаме, да се видим едва се засичаме.....
като писах за въздържане от писане, ти го възприе като да спра да "пускам" на мъж ми
също така бе особено любознателен да научиш става ли му на мъж ми и как му става.....
като писахме някъде из темите за възрастни мъже които си галят егото с девойки ти запита що трябва да не даваме младо агнешко на дъртите и само дето не се издрайфах като си представих щерката след някоя и друга година в ръцете ти.....
това че работя премного и водя премного битки (щото пазара си е една битка, за дял, за клиенти, за обем....) не те касае - аз се гордея с това което съм и което правя и саркастични и иронични забележки ме дразнят....
изтощава ме да опошляваш всичко което напиша....
с "мръсни" очи виждаш......
и още нещо да ти кажа - ти бая ме псувА тука.... интересно ми е да видя как би повторил всичко това както си седя сама или с мъж ми....
и друго - като не харесваш някой или пазиш крехък мир и се държиш любезно или не контактуваш. не ми е ясно като съм ти толкова неприятна, като ме намираш луда, откачена, тъпа и каква ли още не защо изобщо пишеш....
спри бе човек.....
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
Бе, аз като казвам, че животът и действителността квито ги раждат, никой не мож ги родиSet написа:http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk
беса се разпростирва
като ви казах да си го утрепаме оня пич с камичета
вие нееееееееееее
е са бес яко
са трябва напрао напалм да се метка
и кво оцелеее оцелеее кво умре умре
като ви казах да си го утрепаме оня пич с камичета
вие нееееееееееее
е са бес яко
са трябва напрао напалм да се метка
и кво оцелеее оцелеее кво умре умре
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
тва е цинизъмDark Angel написа:неприлично е капинчо
неприлично е всичко да бъде опошлявано
има и чисти неща на тоя свят
изкушението е голямо човек да стане циник
като беса е
принципно няма изборdoktorka написа:при бяса нямаш избор...Quid написа:тва е цинизъмDark Angel написа:неприлично е капинчо
неприлично е всичко да бъде опошлявано
има и чисти неща на тоя свят
изкушението е голямо човек да стане циник
като беса е
а и не принципно пака няма избор
ще си избягаш от сянката ли?
айде бе:-)
то тва си беше неква болестdoktorka написа:ммммм не...Quid написа:принципно няма избор
но можеш да стоиш на сянка...
тогава няма от какво да бяяяягаш...
принципно..
за тези който седят все у сянката
затова винаги е добре да имаш здрав слънчев тен...Quid написа:то тва си беше неква болестdoktorka написа:ммммм не...Quid написа:принципно няма избор
но можеш да стоиш на сянка...
тогава няма от какво да бяяяягаш...
принципно..
за тези който седят все у сянката
здрав дух,в здраво тяло...
Quid написа:ако на някой не му е ясно то истинския секс е след 50:rotfl24:
до тогава е некво такова ала бала:rotfl24:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.