I game, I saw...
- Dark Angel
Амаранта написа:Е така, де,Quid написа:
да бе да
земетресението у иранско кво беше а
ти кво искаш баш на датата ли
нема начин просто
то годината и аз я уцелвам, ако не гледаме района.
иранско беше у списъка:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
В Пауър Пойнт е, гълъб не мож го донесе.. Бе едни котешки сладки са...frisky lioness написа: Ползвай някой гълъб
Холи ш'ти услужи:winkw:
Който и да е, щом ме поздравява така "сладурско",:winkw: му върни този поздрав от мен
Пробвай тук да го дръпнеш:
http://tranz.it/load.php?id=XlP9qsnEEmUt2hwi153721
П.П. Поздравът е от Метаморфа
- snowprincess
- Света вода ненапита
мерси, мадам!4avdar4e написа: П.П. Поздравът е от Метаморфа
П.П. поздрава е специално за фриски, но е и към всички почитатели на котешкото царство...
Последно промяна от Света вода ненапита на 11.09.08, 16:04, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
тогава съм дал линк с картата на сл затъмнениеvyara написа:Турско не беше ли?Quid написа: иранско беше у списъка:blum:
но не и картите за земетръсните райони
когато двете карти се сравнят и готово:blum:
аз не съм се забавлявал изобщоSet написа:Е как да ви изоставя само вие да се забавлявате? И аз се включихDark Angel написа:Грийна хубаво отбеляза че някои хора могат да си имат проблеми заради забавления на чужд гръб
Ангелче!
заклевам се
- Dark Angel
чувствам се гадноSet написа:Е как да ви изоставя само вие да се забавлявате? И аз се включихDark Angel написа:Грийна хубаво отбеляза че някои хора могат да си имат проблеми заради забавления на чужд гръб
Ангелче!
като да съм излезла на площада да си приказвам с дружките и селския идиот все да налита да ме целува
- snowprincess
"искаш ли да се преборим или със саби да се колим?"4avdar4e написа:Ти па къде видя враждуващиQuid написа:добра идея би било враждуващите да си намерите начин да си се разберете или да се изтрепете
щото досадно нещо става
На това му се казва цивилизована обмяна на лични мнения и становища. Ний тук, в 3о4о, да не сме неандерталци, бе?!? С камъни ще се трепе...
или по-скоро като двете батареи от "чичовци"...
хахахахах
- snowprincess
Нумбер уно: Добре би било модератор. А аз една скромна сума да прибера4avdar4e написа:Ти па къде видя враждуващиQuid написа:добра идея би било враждуващите да си намерите начин да си се разберете или да се изтрепете
щото досадно нещо става
На това му се казва цивилизована обмяна на лични мнения и становища. Ний тук, в 3о4о, да не сме неандерталци, бе?!? С камъни ще се трепе...
Нумбер дуе:
1:3 И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина.
Memento mori.
- snowprincess
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, Боже:blink::shocked:4avdar4e написа:В Пауър Пойнт е, гълъб не мож го донесе.. Бе едни котешки сладки са...frisky lioness написа: Ползвай някой гълъб
Холи ш'ти услужи:winkw:
Който и да е, щом ме поздравява така "сладурско",:winkw: му върни този поздрав от мен
Пробвай тук да го дръпнеш:
http://tranz.it/load.php?id=XlP9qsnEEmUt2hwi153721
П.П. Поздравът е от Метаморфа
Приказни са....
Благодаря на теб.
Благодари му иму кажи, че посредникът ни е.....
не бе, не това...
...посредникът ни е

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Забравих да я попитам ...Метаморф написа:мерси, мадам!4avdar4e написа: П.П. Поздравът е от Метаморфа
П.П. поздрава е специално за фриски, но е и към всички почитатели на котешкото царство...
защо тя ми го предава от твое име
Вече не си говорим ли?!:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
Е нали сте двете бе!snowprincess написа:съкровище си ми ти, но ти трябват малко уроци на дърти години, ша тъ скъсамSet написа:
Това е една моя малка тайна!
а докторката що не целуваш? отровна ли ти се види или в сянката не мож да я намериш?
:rotfl24::rotfl24:
Не две в едно а куатро!
Беше (и ще ми бъде) много приятно
Memento mori.
- snowprincess
Е нали ти предложи групата на шароsnowprincess написа:Сетеееее, как две, бе!?!Set написа:
Е нали сте двете бе!
Не две в едно а куатро!
Беше (и ще ми бъде) много приятно
аз съм единствена и неповторима
и играя във висша лига - професионалист направо
мислиш ли, че ни трябва клакьорка?
:rotfl24::rotfl24:
Няма не искам ненаситницииииииииииииииии!
Memento mori.
- snowprincess
Ох на батя котето!snowprincess написа:размислих, виж кво съм котенце, кучки не ми трябват, зарежи всякакви списъци:winkw:Set написа:
Е нали ти предложи групата на шаро
Няма не искам ненаситницииииииииииииииии!
А Наташките лоши ли са бе! Мълчиш! Защото са те заслепили! *
* - Вилна зона
Memento mori.