Рече и отсече.vyara написа:Не, няма.Мнемозина написа: Мда, само дето общественото положение на мъжа има общо с природното.
Кой от мъжете тук не е ходил в казарма?
Re: Кой от мъжете тук не е ходил в казарма?
Panta rhei...
+ 1vyara написа: Не, няма.
Че виж по върховете на властта кво става. Да виждаш мъжкари?Мнемозина написа: Рече и отсече.
- Dark Angel
чудя се дали ако пратя мъненкия (или щерката) ще успеят да пребият сина тиКапинчо написа:.
Баща ми, аз и сина ми имаме генно заложена еднаква фигура - хърбава и прегърбена. Преди казармата бях кожа и кости. Там направих нормална мускулатура и добих средностатистическа мъжка сила. Синът ми не отиде в казарма (сега е на 22), мина всимки прегледи, но нали отпадна казармата. Сега като го гледаш, да ти се доплаче - ще се счупи. Мускулите на ръцете му са като на пет годишно хлапе. И най-малката тежест го озорва. ....
големия нама да го пращам щото е сигурно четейки те
и как реши че казармата прави мускули????
това доста глупаво ми звучи.......
- Piqndurnik
Те за това и не станах добър войник. Не бива началника да е по-тъп от подчинения. Все ми лъсваха черепа за пререкания с началството.vyara написа:...Предполага се, че ще се научи да изпълнява команди, без да мисли. Това е "добрият войник". Робот. Ама... така си мисля само.
А в гимназията имах период, в който мислех да ставам военен. Героично звучи някак си. После се усетих, че има много служба дорде стана генерал. Тогава дори и мислех, че се става наистина за заслуги.
Аз пък две години без два месеца - драснах овреме в чужбина. Наборите ми ги уволниха за НГ.Капинчо написа: Бях 2 години и два месеца...
Наздраве 
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 15:30, променено общо 1 път.
нали галерия ше правиме щяхме4avdar4e написа:Кент написа: п.п. бе аз и снимка имамКат ви гледам така двете мнения на теб и Боев едно след друго, така де, кат ви гледам фотките, ами като братя сте бе, по оружие
:rotfl24:
гледъм ънноуна обаче дал фира
и пак рипнал на клона:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Абе хора, учителя по таекуондо казал на сина ми, че ако тренира и плуване и таекуондо едновременно, тялото не се развивало добре. Ставало безформено. Трябвало или плуване, или таекуондо. Знаете ли нещо по въпроса? Сет, ти може ли да питаш някой от твойте приятели от б. спортове, може някой да е чувал нещо?(^_^) написа: Имам приятели, които си водят децата от предучилищна възраст на плуване, на карате и др. ......
Моите тренират 3 пъти карате и 3 пъти плуване. Мисля да добавя и двуразови по самбо събота/неделя. Не ни стига седмицата.Green Light написа:Абе хора, учителя по таекуондо казал на сина ми, че ако тренира и плуване и таекуондо едновременно, тялото не се развивало добре. Ставало безформено. Трябвало или плуване, или таекуондо. Знаете ли нещо по въпроса? Сет, ти може ли да питаш някой от твойте приятели от б. спортове, може някой да е чувал нещо?(^_^) написа: Имам приятели, които си водят децата от предучилищна възраст на плуване, на карате и др. ......
Но сме и по-големи.
Смени тренера.
Memento mori.
- Green Light
thanks!Set написа:Моите тренират 3 пъти карате и 3 пъти плуване. Мисля да добавя и двуразови по самбо събота/неделя. Не ни стига седмицата.Green Light написа:Абе хора, учителя по таекуондо казал на сина ми, че ако тренира и плуване и таекуондо едновременно, тялото не се развивало добре. Ставало безформено. Трябвало или плуване, или таекуондо. Знаете ли нещо по въпроса? Сет, ти може ли да питаш някой от твойте приятели от б. спортове, може някой да е чувал нещо?(^_^) написа: Имам приятели, които си водят децата от предучилищна възраст на плуване, на карате и др. ......
Но сме и по-големи.
Смени тренера.
И моите тренират плуване и таекуондо, но техните треньори си мълчат по въпроса.Green Light написа:Абе хора, учителя по таекуондо казал на сина ми, че ако тренира и плуване и таекуондо едновременно, тялото не се развивало добре. Ставало безформено. Трябвало или плуване, или таекуондо. Знаете ли нещо по въпроса? Сет, ти може ли да питаш някой от твойте приятели от б. спортове, може някой да е чувал нещо?(^_^) написа: Имам приятели, които си водят децата от предучилищна възраст на плуване, на карате и др. ......
Но от собствен опит мога да кажа (навремето тренирах едновременно плуване и айкидо),
че при двата спорта има разлика в начина на синхронизиране на дишането с физическото усилие. Но, според мен, това по-скоро обогатява физическата култура (ако мога така да се изразя:winkw:), отколкото да пречи. Всъщност, най-сериозен проблем при съчетаването на двете възниква, когато тренировките са по едно и също време.
Ама Ранто, с теб вече не искам да се запознавамАмаранта написа: Но от собствен опит мога да кажа (навремето тренирах едновременно плуване и айкидо),
че при двата спорта има разлика в начина на синхронизиране на дишането с физическото усилие. Но, според мен, това по-скоро обогатява физическата култура (ако мога така да се изразя:winkw:), отколкото да пречи. Всъщност, най-сериозен проблем при съчетаването на двете възниква, когато тренировките са по едно и също време.
Къв проблем, ма, кака, найш в нашто у-ще кви оферти валят... Направо да станеш фен на "Левски".. Кеф ти безплатно плуване, кеф ти тенис... Ама има един мъъъъъъничък проблем
- Dark Angel
ние минаваме без айкидо, тенис и плуване.....
с мъж ми ги тренираме сами
той ги учи, понякога и приятелите му ги учат
Боен клуб си направиха преди повече от 15 години и си ги бива
аз съм по тичане, скачане, катерене
щерката особено действа доста подтискащо на бая мъже
Боев, ти гледа ли Боен клуб?
ако не си, ти го свалям и пращам по пощата
това е филм който много искам точно ти да гледаш
Ей там много ме кефеше Едуард Нортън. После гледах още няколко филма с него- страшен е!Dark Angel написа:ние минаваме без айкидо, тенис и плуване.....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 15:30, променено общо 1 път.
С какво пък те подразних сега, а? Предполагаш, че имам време ли?:lol:4avdar4e написа:
Ама Ранто, с теб вече не искам да се запознавам
Къв проблем, ма, кака, найш в нашто у-ще кви оферти валят... Направо да станеш фен на "Левски".. Кеф ти безплатно плуване, кеф ти тенис... Ама има един мъъъъъъничък проблемПо нам-си-коя-си-европейска-програма плуването и тениса са безплатни, нооооо.. транпорта до базите на "Левски" не са. Ако така, случайно, някой по-свободен родител, като мен, разбирай, се навие да води още 10 чужди деца до Борисовата... еха.. спорт
:evil:
Тц, всички тренировки се провеждат в училището, има група по таекуондо, има басеин, само тренировките по тенис са на друго място, но до там ги водеше треньорът им (който ни се пада френд), и после ги караше до вкъщи или до офиса. За тениса пиша в минало време, защото нещо така и не се ентусиазираха. А той (същият този тенисист), неговата дъщеря я води на баскетбол и фигурно пързаляне, плуването и тениса са по подразбиране и няма защо да се споменават.
моят син сега тръгна на айкидо, много ми се ще и на плуване да ходиАмаранта написа: Но от собствен опит мога да кажа (навремето тренирах едновременно плуване и айкидо),
обаче айкидото е 4 пъти в седмицата, 2 пъти в седмицата сигурно ще ходи на английски, 1 път на математика, е къде майка му да шибна и плуването и как да успея навсякъде да го заведа
дъщерята и тя сега ще тръгне на народни танци, и тя ходи 2 пъти на английски, обикалям града с лаптопа и пиша на всемъзможни места
лудост е това, как се справяте бе
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
а кога това дете ще се почуства дете?latrevw написа:обаче айкидото е 4 пъти в седмицата, 2 пъти в седмицата сигурно ще ходи на английски, 1 път на математика,
П.П. препоръчвам ти да го запишеш и на пиано и солфеж, балет, голф, ветроходство и фектовка... тъй де, щом го готвиш да влезе добре в обществото е добре да е запознат с всички неща, които ползват благородниците...
П.П.П. щях да забравя... задължително и френски език...
Виж подводницата!
това сме го говорили вече, днешните деца не ограят навън, за да се почувстват деца, стоят пред компютъра, затова предпочитам, всъщност той ми проглуши ушите с това айкидо и умира от кеф там, аз пък не се предавам от математиката и няма празно, лошото е, че бензина за обикаляне на града, май ще ми излезе по-скъпо от курсовете муМетаморф написа:а кога това дете ще се почуства дете?latrevw написа:обаче айкидото е 4 пъти в седмицата, 2 пъти в седмицата сигурно ще ходи на английски, 1 път на математика,
плюс това е хубаво да се спортува
абе ти що все с моя син се заяждаш, я виж по-горе, всички деца са така
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
щото ти най-дразнещо описваш как тормозиш детето си!latrevw написа:абе ти що все с моя син се заяждаш, я виж по-горе, всички деца са така
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мойто не е.latrevw написа:това сме го говорили вече, днешните деца не ограят навън, за да се почувстват деца, стоят пред компютъра, затова предпочитам, всъщност той ми проглуши ушите с това айкидо и умира от кеф там, аз пък не се предавам от математиката и няма празно, лошото е, че бензина за обикаляне на града, май ще ми излезе по-скъпо от курсовете муМетаморф написа:а кога това дете ще се почуства дете?latrevw написа:обаче айкидото е 4 пъти в седмицата, 2 пъти в седмицата сигурно ще ходи на английски, 1 път на математика,
плюс това е хубаво да се спортува
абе ти що все с моя син се заяждаш, я виж по-горе, всички деца са така
Не ходи на нищо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
frisky lioness написа:Мойто не е.
Не ходи на нищо:blum::winkw:
Виж подводницата!
Метаморф написа:щото ти най-дразнещо описваш как тормозиш детето си!latrevw написа:абе ти що все с моя син се заяждаш, я виж по-горе, всички деца са така
може, ама после като порасне силен и умен мъж, шъ ти го навирам в очите
- Света вода ненапита
искаш ли да ти кажа акъв ще порасне: един уморен от живота мъж!latrevw написа:Метаморф написа:щото ти най-дразнещо описваш как тормозиш детето си!latrevw написа:абе ти що все с моя син се заяждаш, я виж по-горе, всички деца са така
може, ама после като порасне силен и умен мъж, шъ ти го навирам в очите
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дърт сиМетаморф написа:frisky lioness написа:Мойто не е.
Не ходи на нищо:blum::winkw:
мое ли да ме вземеш и мен за твое дяти? много ша та слушкам и обичкам...
Сори:blum::winkw:
Аз сън б@ти и готината майка...чак сама не се понасям.
Сигурно ще ми се качи на главата (ако вече не е)
Позволявам много неща
Добре, че си имам и половинка, която да е будната съвест и трезвата мисъл на семейството:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
frisky lioness написа: Дърт си
Виж подводницата!
- Dark Angel
ти са квоlatrevw написа: може, ама после като порасне силен и умен мъж, шъ ти го навирам в очите
тия дето не ходят на английски, айкидо и плуване няма да станат мъже ли
малейййй
къде отиваш ти може би
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни мой плачиМетаморф написа:frisky lioness написа: Дърт си
направо уби всичко детско в мен...
Ш'ти потърся някоя кака, за да положиш главичка на рамото и/скута:winkw:

ама много се ядосвам като говориш такива глупостиМетаморф написа: искаш ли да ти кажа акъв ще порасне: един уморен от живота мъж!
спорта сам си го иска и ходи с невероятно желание
английския му е любим , пак иска
значи аз натискам единствено математиката, която 2 часа веднъж седмично, кво му е толкова стресиращото
спорта може да даде евентуално малко дисциплина, ако иска да ходи ще трябва да се организира и с ученето, въобще едно лошо нещо не виждам
хич не си у ред да знаеш
- Света вода ненапита
сладуранка си ми ти!frisky lioness написа:Ни мой плачиМетаморф написа:frisky lioness написа: Дърт си
направо уби всичко детско в мен...
Ш'ти потърся някоя кака, за да положиш главичка на рамото и/скута:winkw:
П.П. между другото ми хареса "организацията", която сте "създали" - ти си добрата, а таткото - този, който "вкарва в правия път"... мисля, че точно такива са и истинските "роли" на мъжа и жената...
надявам се да ме разбереш правилно, де...
Виж подводницата!
абе аз ли криво пишаDark Angel написа:ти са квоlatrevw написа: може, ама после като порасне силен и умен мъж, шъ ти го навирам в очите
тия дето не ходят на английски, айкидо и плуване няма да станат мъже ли
малейййй
къде отиваш ти може би
казвам само, че е хубаво да спортуват децата (кой каквото си иска), че е хубаво и да учат, но за да му го осигуря, на мен не ми стига времето