............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 22:01, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Добре дошла на borislavka!
[unknown] написа:Ние сме се преместили тук. Ела при нас!
Ти се побъркА, бре. Вече зе да позравяваш и хора, които още не са дошли. Бреййййй
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако чете там, това едва ли ще го забележи:shocked:[unknown] написа:Ние сме се преместили тук. Ела при нас!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.

Въри първо й напиши ина биляжка да я поканиш, чи тугаз[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.
Е, ся кво? Да и пиша на ICQ- то ли?frisky lioness написа:Ако чете там, това едва ли ще го забележи:shocked:[unknown] написа:Ние сме се преместили тук. Ела при нас!

Ако е такава "писателка" като Гунила, ще има да Я чакаш[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
А, що не пише Гунила, а? Аре ръчкай я с остена, че да прописва!Kent написа:Ако е такава "писателка" като Гунила, ще има да Я чакаш[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.

Kent написа:Ако е такава "писателка" като Гунила, ще има да Я чакаш[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.
Бе барем едно здрасти няма ли да каже Гунила [а тя жена ти ли е
Май още мисли[unknown] написа:А, що не пише Гунила, а? Аре ръчкай я с остена, че да прописва!Kent написа:Ако е такава "писателка" като Гунила, ще има да Я чакаш[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.
Кажи й, че мисленето няма нищо общо с писанетоKent написа:Май още мисли[unknown] написа:А, що не пише Гунила, а? Аре ръчкай я с остена, че да прописва!Kent написа:Ако е такава "писателка" като Гунила, ще има да Я чакаш[unknown] написа:Тва е отдавна.vyara написа:
Ти се побъркА, бре.
Че само с мислене работите не стават...
Абе, окуражи я най-сетне, къв си такъв и ти!
- borislavka
Хе-хе-хе-хе... ние всичко знаем...borislavka написа:Здравейте на всички!
Извинявам се за въпроса, обаче откъде ме познавате?
Привет!:-)

Здравейborislavka написа:Здравейте на всички!
Извинявам се за въпроса, обаче откъде ме познавате?
Клубът граничи с мистиката /тънка граница, незначителна почти/, тъй че не се учудвай кой кого познава и от къде 77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- borislavka
Аре ,ве Ънноуне ...отвя ми фразата от уста/кейборд. На Пролет идвам във Влгр. Да ме черпиш за компесация.[unknown] написа:Няма нужда. Ти всичко сама ще си кажеш...borislavka написа:Питайте ме нещо ако ви интересува. Виждам че има доста екстрасенси тука.
П.П. Влгр не Волгоград
Готово! Нямаш проблеми.Kent написа:Аре ,ве Ънноуне ...отвя ми фразата от уста/кейборд. На Пролет идвам във Влгр. Да ме черпиш за компесация.[unknown] написа:Няма нужда. Ти всичко сама ще си кажеш...borislavka написа:Питайте ме нещо ако ви интересува. Виждам че има доста екстрасенси тука.
П.П. Влгр не Волгоградмакари там да ми се ходи.

- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Глей го нахала как ми развали празничната вечер!caliostro написа:поззнавам яМЪЖжжж написа:Моля те кажи, че това на снимката си ти ама в негатив!borislavka написа:Питайте ме нещо ако ви интересува. Виждам че има доста екстрасенси тука.Не си падам по руси бееее...
руса е
Мацето можеше да ме излъже бре!