Днес и небето плаче
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Днес и небето плаче
заедно с повечето ученици....
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Днес и небето плаче
Стига, беее, големият найш от кога чака да тръгне на училище, интересно му еПенчо Заека написа:заедно с повечето ученици....
А някъде е ведро и спокойно. Се ено годината свършва и почва ваканцията.Пенчо Заека написа:заедно с повечето ученици....
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ше му мине.4avdar4e написа:Стига, беее, големият найш от кога чака да тръгне на училище, интересно му еПенчо Заека написа:заедно с повечето ученици....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Нали? Аз така - от 1 октовмри - въз да ме няма за две-три седмици. Ще миткам из Европата, ха-ха-ха.holi_day написа:А някъде е ведро и спокойно. Се ено годината свършва и почва ваканцията.Пенчо Заека написа:заедно с повечето ученици....
Не ми се вярваПенчо Заека написа: Ше му мине.
Пък и докато му мине, ще вземе да стане абитуриент.. Ма те найш колко учат??? Ходят по паркове и градинки да снимат и да рисуват, само по български (ура, ура!!) ги тормозят.. Иначе, лежерна работа.. Миналата година така и не си купи дори по химия учебник ... кОлтурна работа
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Звучи ми твърде познато. Явно училищата по изкуствата са в перманентна ваканция. Поне по нормално време ли му почват часовете на твоя? Щото моя от тва го "боли" най-много - 7:30 си е посред нощ....4avdar4e написа:Не ми се вярваПенчо Заека написа: Ше му мине.
Пък и докато му мине, ще вземе да стане абитуриент.. Ма те найш колко учат??? Ходят по паркове и градинки да снимат и да рисуват, само по български (ура, ура!!) ги тормозят.. Иначе, лежерна работа.. Миналата година така и не си купи дори по химия учебник ... кОлтурна работа
Ми така де, за някои от нас сега почваholi_day написа:Се ено годината свършва и почва ваканцията.
Толкоз, ама не му пречи, той си придрямва следобедПенчо Заека написа: Звучи ми твърде познато. Явно училищата по изкуствата са в перманентна ваканция. Поне по нормално време ли му почват часовете на твоя? Щото моя от тва го "боли" най-много - 7:30 си е посред нощ....
Ама по-дълги ваканции, свършват по-рано, кеф изобщо..
- Green Light