Не пиша вече

Все същите
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Не пиша вече

Мнение от Пенчо Заека »

Установих, че откакто си опрайх кръстните проблеми, ни ми се пише, ни нищо. Само ми се ходи по туризъм и ми се дивее! Права е била една приятелка психоложка, като ми казваше, че тва мойто писателстване било "сублимация"...:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Някои психолози са едни зле прикрити фройдисти, да ме прощават тук присъстващите такива (психолози, не фройдисти). :blum:

Като свият сега студовете, ако ти се допише пак - не е права, значи.
Пък ако не ти се допише, тогава не знам. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Не пиша вече

Мнение от Stranniche »

Пенчо Заека написа:Установих, че откакто си опрайх кръстните проблеми, ни ми се пише, ни нищо. Само ми се ходи по туризъм и ми се дивее! Права е била една приятелка психоложка, като ми казваше, че тва мойто писателстване било "сублимация"...:rotfl24:
Глупости ти е наговорила! :winkw:
Не ги слушай психолозите. /Да ме извинят присъстващите :lol:./
Аватар
holi_day

Re: Не пиша вече

Мнение от holi_day »

Пенчо Заека написа:Установих, че откакто си опрайх кръстните проблеми, ни ми се пише, ни нищо. Само ми се ходи по туризъм и ми се дивее! Права е била една приятелка психоложка, като ми казваше, че тва мойто писателстване било "сублимация"...:rotfl24:
Нормално да му се отписва на човек. Нали за да пишеш трябва да събереш материал, емоции, да бъдат провокирани мисли... Та... приятно събиране, защото пак `реките шъ съ пълноводни`.:kiss:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор