Ма тоя що бяга сега...maggot написа:Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:
пак повтарям: ....
Кви са тия гърли дето можем единствено и само да завиждаме? А?
Простак!
Ма тоя що бяга сега...maggot написа:Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:
И аз да съм - и аз ша бегам!maggot написа:
Хееехехехеееехехекvyara написа: Хе, съня на Ънноуна май беше това.
Remmivs написа:
Верно. Момъкът не е за завиждане.
Давай, ти поне можеш!maggot написа:Хееехехехеееехехекvyara написа: Хе, съня на Ънноуна май беше това.![]()
Му го сло'им за аватарче, а?
хванах уплахЖитената Питка написа:Открийте разликите
Я, двете крави станали три!Житената Питка написа:Открийте разликите

Да бе![unknown] написа:Я, двете крави станали три!Житената Питка написа:Открийте разликите
П.П. Ти що ме пунктоираш, бе? Не можа ли да измислиш друго име на кравите...ъъъъ...на темата?!
Никакъв сън, а чиста реалност!vyara написа:Хе, съня на Ънноуна май беше това.maggot написа:Ти са жена ли си, кво си?vyara написа:

Ейч, кой е простак, а?pocti_bezobidna написа:
Ма тоя що бяга сега...
Простак!

Само да си посмяла...maggot написа:Хееехехехеееехехекvyara написа: Хе, съня на Ънноуна май беше това.![]()
Му го сло'им за аватарче, а?

Вярно, тая гледка е неизличима.МЪЖжжж написа:Да бе![unknown] написа:Я, двете крави станали три!Житената Питка написа:Открийте разликите
П.П. Ти що ме пунктоираш, бе? Не можа ли да измислиш друго име на кравите...ъъъъ...на темата?!Аз за малко да я подмина...викайки си, че е оная. Ама щях да пропусна мотива за нощния си кошмар..

Тц, тц, тц, тц... Провокатор, такъв... А уж си приятел...vyara написа:Давай, ти поне можеш!maggot написа:Хееехехехеееехехекvyara написа: Хе, съня на Ънноуна май беше това.![]()
Му го сло'им за аватарче, а?![]()

То и за такива жени мъже ще се намерятЖитената Питка написа:Оп!
Доброутро!
Честит Никулден!
Честит празник и на всички останали!
Какво е женската красота без мъжко око да я оцени?
vyara написа:То и за такива жени мъже ще се намерят![]()
Четох някъде, че мъжете харесват най-разнообразни жени. Едва ли не, за всяка ще се намери някой мъж да я хареса. Докато при харесването от страна на жените е по-различно. Ако някоя жена харесва някой мъж, в по-общия случай, по-вероятно е и други жени да го харесват.
Ми невъзпитано е да се измъква така - по чорапи![unknown] написа:Ейч, кой е простак, а?pocti_bezobidna написа:
Ма тоя що бяга сега...
Простак!
Ми а де! Да си харесат! Ама жените като по-прости си харесват само хубави мъжеRemmivs написа:Ами да си хареса някой дето другите няма да харесват егати. Каква е тази сексуална дискриминация. Искам еманципация.frisky lioness написа:Има си решение всеки проблем. Погледни темата за "светкането":winkw:vyara написа: по-вероятно е и други жени да го харесват.
Не че няма изключения, но аз говоря за общия случай. Пък и има нещо друго. Ако някой хареса някого, когото никой не харесва, може би този някого е избрал да разкрие красотата си именно пред "някой" и затова с другите да не се е получило.4avdar4e написа:Хъм, в това далеч не съм убедена.. Още повече, че красотата е в очите на гледащия...vyara написа: Ми а де! Да си харесат! Ама жените като по-прости си харесват само хубави мъже
Да бе. То всичко е относително. За мен хубаво може да е това, дето ти няма да го погледнеш.vyara написа:Ми а де! Да си харесат! Ама жените като по-прости си харесват само хубави мъжеRemmivs написа:Ами да си хареса някой дето другите няма да харесват егати. Каква е тази сексуална дискриминация. Искам еманципация.frisky lioness написа:Има си решение всеки проблем. Погледни темата за "светкането":winkw:vyara написа: по-вероятно е и други жени да го харесват.

Ами много е просто - дядото си я знае от момиче и винаги ще вижда своето момиче у нея.frisky lioness написа:Да бе. То всичко е относително. За мен хубаво може да е това, дето ти няма да го погледнеш.vyara написа:Ми а де! Да си харесат! Ама жените като по-прости си харесват само хубави мъжеRemmivs написа:Ами да си хареса някой дето другите няма да харесват егати. Каква е тази сексуална дискриминация. Искам еманципация.frisky lioness написа:Има си решение всеки проблем. Погледни темата за "светкането":winkw:vyara написа: по-вероятно е и други жени да го харесват.
Нали знаеш онази приказка?
Попитали един дядо "Абе дядо, какво и харесваш на тази твойта бабичка? Виж я каква е сбръчкана и гърбава...", а той отговорил:" Я, да ти дам моите очи да видиш......"