Някой каза ли ти...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Света вода ненапита
Re: Някой каза ли ти...
БоЕВ написа:
и аз ти го казвам...
и на всички ви го казвам!!!
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За съжаление
правейки това, което обичаш
не е достатъчно:(
Благодаря ти

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
организираш обществено хранене?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Благодаря ти, БоЕВ. Страхотно е.
Поздравче и от мен за всички ВАС
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря, БоЕВ!
Освен посланието...
има много силни снимки. Като втората - портрета на човека с черната шапка.
- Dark Angel
не мога да го видяМаичка написа: Поздравче и от мен за всички ВАСhttp://forbidd.data.bg/GIVOTA1.pps
вероятно правя нещо смотано
отваря ми се страничка с буквички и знаци....
не мога да го видя
отваря ми се страничка с буквички и знаци....[/quote]
не знам защо не ти се отваря. Да не би аз да не съм го направила както трябва
, но аз като го стартирам тръгва.
отваря ми се страничка с буквички и знаци....[/quote]
не знам защо не ти се отваря. Да не би аз да не съм го направила както трябва
- frisky lioness
- Обратна връзка:
не знам защо не ти се отваря. Да не би аз да не съм го направила както трябваМаичка написа:не мога да го видя
отваря ми се страничка с буквички и знаци....
Аз го отварям
Благодаря
Приемам го като подарък
точно днес
Страхотни снимки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Nejimaki-dori
аз много се извинявам...vyara написа:Не.Nejimaki-dori написа:Само на мен ли това ми изглежда като терапия за склонни към депресия.
Освен това противоречи само на себе си - казва ти, че е достатъчно да бъдеш себе си, а в същото време те набеждава за гладен, щом не си получил дозата си одобрение.
ма не можах да го изгледам докрая.
стигнах до клетката с енергията и очаквах следващата реплика да е:"и елате в нашат църква на свидетелите на Йехова да си споделим енергията "
или нещо такова.
сори.
- Глас в пустиня
Извини се на мен докторке, не на вяра, защото аз отправих поздрава.doktorka написа:аз много се извинявам...vyara написа:Не.Nejimaki-dori написа:Само на мен ли това ми изглежда като терапия за склонни към депресия.
Освен това противоречи само на себе си - казва ти, че е достатъчно да бъдеш себе си, а в същото време те набеждава за гладен, щом не си получил дозата си одобрение.
ма не можах да го изгледам докрая.
стигнах до клетката с енергията и очаквах следващата реплика да е:"и елате в нашат църква на свидетелите на Йехова да си споделим енергията "
или нещо такова.
сори.
Баси, момичета, толкова ли е трудно, когато нещо не ви харесва да го подминете.
За какво аджеба дърпате дявола за опашката -а?!
аз именно на теб се извинявам...БоЕВ написа:Извини се на мен докторке, не на вяра, защото аз отправих поздрава.
Баси, момичета, толкова ли е трудно, когато нещо не ви харесва да го подминете.
За какво аджеба дърпате дявола за опашката -а?!
можех и без извинението...
подминах го,но си дадох мнението.
кой тук е дявол и кой дръпна опашката?
ако ме поканиш на гости и ми сложиш ястие ,което не ми харесва-няма да го ям.
например.
- Глас в пустиня
Да, знам за теб, че обеща да казваш истината и само истината...vyara написа: Аз го подминах. Ама като ме пита някой, отговарям.
Не се сърди, не си ти авторът, все пак.
Според мен няма нищо лошо в това да обърнеш внимание на хората около теб дори това да не са ти роднини или много близки познати. Може изпълнението да е лошо, но замисълът според мен е добар.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Да, бе, така е, аз защо си замълчах. Ама виждаш ли, Боев... Я виж например темата ми за мисълта на деня как всички ми наскачаха и аз си я браних като моя, мислата на Махариши.БоЕВ написа:Да, знам за теб, че обеща да казваш истината и само истината...vyara написа: Аз го подминах. Ама като ме пита някой, отговарям.
Не се сърди, не си ти авторът, все пак.
Според мен няма нищо лошо в това да обърнеш внимание на хората около теб дори това да не са ти роднини или много близки познати. Може изпълнението да е лошо, но замисълът според мен е добар.
И за паяжината извинявай, ако има нещо.
за да сме наясно с истините.БоЕВ написа:Ако отидем на ресторан и си поръчам боб по манастирски, а след това ти го препоръчам и на теб, пак ли ще ти прозвучи сектантски...doktorka написа:
ако ме поканиш на гости и ми сложиш ястие ,което не ми харесва-няма да го ям.
например.
:lol:
бих предпочела боб по манастирски ,отколкото по-горното послание...
без да се замисля.
Мисля си, че ако заглавието беше "Ти днес каза ли на някого...", нещата щяха да се наместят от само себе си.
Защото посланието всъщност е това, нали?
Panta rhei...
Ха! Че да се почувстват съдени пък сега хората. Няма да го възприемат. Кой се замисля какво е дал, всеки гледа какво е получил или не е получил.Мнемозина написа:Мисля си, че ако заглавието беше "Ти днес каза ли на някого...", нещата щяха да се наместят от само себе си.
Мнемо, да съ фана за теб на хорцетоМнемозина написа: Мисля си, че ако заглавието беше "Ти днес каза ли на някого...", нещата щяха да се наместят от само себе си.
Боев, това, което пусна, е от ония неща, дето постоянно се въртят из нета, кюто и скайпа. Затова на хората може би им е поомръзнало. Ей мъ на, досега си мълчах
Исках само да ти допълня това, което са написали Верка и Докторка: снимките ти носят в пъти повече топлина, мекота и искреност от това, написаното от някой друг (или по-скоро сглобено, попреведено и натъкмено). Не приемай мнението ми за ритник, а по-скоро за прегръдка
П. П. Аз па наготвих леща-чорба по манастирски, пукнете се от ... яд/глад
Зависи с каква интонация си го четеш.vyara написа:Ха! Че да се почувстват съдени пък сега хората. Няма да го възприемат. Кой се замисля какво е дал, всеки гледа какво е получил или не е получил.Мнемозина написа:Мисля си, че ако заглавието беше "Ти днес каза ли на някого...", нещата щяха да се наместят от само себе си.
Ако е с онази от "А ти записа ли се като доброволец" - няма начин просто.
Panta rhei...
гладна съм4avdar4e написа:П. П. Аз па наготвих леща-чорба по манастирски, пукнете се от ... яд/глад
много.
Да, и анонимността е в техен ущърб, между другото.4avdar4e написа:Мнемо, да съ фана за теб на хорцетоМнемозина написа: Мисля си, че ако заглавието беше "Ти днес каза ли на някого...", нещата щяха да се наместят от само себе си.
Боев, това, което пусна, е от ония неща, дето постоянно се въртят из нета, кюто и скайпа. Затова на хората може би им е поомръзнало. Ей мъ на, досега си мълчах![]()
Исках само да ти допълня това, което са написали Верка и Докторка: снимките ти носят в пъти повече топлина, мекота и искреност от това, написаното от някой друг (или по-скоро сглобено, попреведено и натъкмено). Не приемай мнението ми за ритник, а по-скоро за прегръдка
П. П. Аз па наготвих леща-чорба по манастирски, пукнете се от ... яд/глад
Но ако приемеш, че - извън поомръзването - това Боев е искал да го каже на всеки от нас, би се отнесла по друг начин, нали?
Panta rhei...
Ми де да знам, аз само го отворих, видях какво, казах си "Ох, пак ли...Мнемозина написа: Но ако приемеш, че - извън поомръзването - това Боев е искал да го каже на всеки от нас, би се отнесла по друг начин, нали?
не.няма.Мнемозина написа:Да, и анонимността е в техен ущърб, между другото.
Но ако приемеш, че - извън поомръзването - това Боев е искал да го каже на всеки от нас, би се отнесла по друг начин, нали?
Боев казва повече със снимките без коментар.
оставя ме да избирам аз как да ги възприема , не думи наготово.
я виж кво е отговорил ЕЛБИ...
Още по-добре ще е да си пускаме празни постинги - тогава свободата на възприемане ще е най-голяма.doktorka написа:не.няма.Мнемозина написа:Да, и анонимността е в техен ущърб, между другото.
Боев казва повече със снимките без коментар.
оставя ме да избирам аз как да ги възприема , не думи наготово.
я виж кво е отговорил ЕЛБИ...
Panta rhei...
Пробвах, не ставаМнемозина написа: Още по-добре ще е да си пускаме празни постинги - тогава свободата на възприемане ще е най-голяма.
П.П. Той Мъжжжж-ът си е признал, че за него било посланието... и го бил възприел, мдам.
Много често хората се изказват положително, за да подкрепят човека, а не това, което цитира отнякъде. За какво е тогава темата? За какво си говорим изобщо, ако едни други се заблуждаваме. Ми да се пускат празни теми! Аз уважавам достатъчно Боев, за да не го лъжа. Тва е.Мнемозина написа: Още по-добре ще е да си пускаме празни постинги - тогава свободата на възприемане ще е най-голяма.
мерси, Боев! на мен посланието ми хареса и не ми се стори сектантско, тривиално, не достатъчно авторско или нещо подобно 
п.п. но, ако се съди по последвалите коментари сигурно аз съм от онези "лапни-шараните", които винаги биха се зарадвали на поздрав, цвете или усмивка и няма да изпаднат в откровения в стил "мерси за жеста, но е прекалено тривиален", но то и затова всички сме различни
според мен смисълът на жестовене не е във "формата, размера или цвета", а в заряда, който носят.
п.п. но, ако се съди по последвалите коментари сигурно аз съм от онези "лапни-шараните", които винаги биха се зарадвали на поздрав, цвете или усмивка и няма да изпаднат в откровения в стил "мерси за жеста, но е прекалено тривиален", но то и затова всички сме различни
според мен смисълът на жестовене не е във "формата, размера или цвета", а в заряда, който носят.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~