Вашите
Вашите
котки така ли реагират на принтера или може би така?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Вашите
Хаха, сладуриELBI написа:котки така ли реагират на принтера или може би така?
Нашият пък мре да спи върху принтера, за мой ужас
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ELBI написа:котки така ли реагират на принтера или може би така?
Ох, не е истина....
Моят не съм го пробвала
Рядко принтираме нещо в къщи
Даваш ми идеи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Елби, снощи цяла вечер се хилихме. Нощес мъж ми сънувал принтериELBI написа:котки така ли реагират на принтера или може би така?
Благодаря!
- Piqndurnik
Щерката няма достъп до принтера, иначе точно така щеше да е.
Някой знае ли как се подравнява текста на ICQ в дясно, че дребосъка още не може да обясни?
Друго любимо нещо е RESET-а и в къщи се стои на компа в странна изкелиферчена поза, като единият крак е пред компютъра, а с другия и със стола се опитвам да препреча достъпа до под бюрото.
Някой знае ли как се подравнява текста на ICQ в дясно, че дребосъка още не може да обясни?
Друго любимо нещо е RESET-а и в къщи се стои на компа в странна изкелиферчена поза, като единият крак е пред компютъра, а с другия и със стола се опитвам да препреча достъпа до под бюрото.
Наздраве 
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
Никкъв шанс, стола пред компа винаги е зает от някогоPiqndurnik написа:Няма вече високо. Вчера се покатерила и на стола пред компютъра. Майка и я заварила да и форматира някакъв doc.
Но виж, на масата за хранене хубаво се играе, спи, качване-слизане, цепят се устни и чела.. Такива ми ти работи забавни
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Алооооу, за котки говорим тук!4avdar4e написа:Никкъв шанс, стола пред компа винаги е зает от някогоPiqndurnik написа:Няма вече високо. Вчера се покатерила и на стола пред компютъра. Майка и я заварила да и форматира някакъв doc.:rotfl24:
Но виж, на масата за хранене хубаво се играе, спи, качване-слизане, цепят се устни и чела.. Такива ми ти работи забавни
Спамъри такива!
Panta rhei...
принтерът може да му го върне, като те сънува тебе...Stranniche написа:Елби, снощи цяла вечер се хилихме. Нощес мъж ми сънувал принтериELBI написа:котки така ли реагират на принтера или може би така?!
Благодаря!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сложна работа са човешко-котешко-принтерните взаимоотношения.ELBI написа:принтерът може да му го върне, като те сънува тебе...
особено в сферата на подсъзнанието, сънищата...Stranniche написа:Сложна работа са човешко-котешко-принтерните взаимоотношения.ELBI написа:принтерът може да му го върне, като те сънува тебе...
Хората объркват всичко - според мен.Stranniche написа:Сложна работа са човешко-котешко-принтерните взаимоотношения.ELBI написа:принтерът може да му го върне, като те сънува тебе...
Иначе при принтерно-котешките отношения нещата са ясни.
Panta rhei...
все пак темата не е достатъчно изследвана - както показа и това скромно обсъждане. Би могло една скромна дисертацийка да се заформи. ПримерноМнемозина написа:Хората объркват всичко - според мен.Stranniche написа:Сложна работа са човешко-котешко-принтерните взаимоотношения.ELBI написа:принтерът може да му го върне, като те сънува тебе...
Ти събери емпиричния материал, пък аз ще осигуря теоретичната база.ELBI написа:все пак темата не е достатъчно изследвана - както показа и това скромно обсъждане. Би могло една скромна дисертацийка да се заформи. ПримерноМнемозина написа: Хората объркват всичко - според мен.
Само не знам психологическият анализ върху котките или върху принтерите да бъде.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Трябва да се анализира въпросът от всички страни.Мнемозина написа:Ти събери емпиричния материал, пък аз ще осигуря теоретичната база.ELBI написа:все пак темата не е достатъчно изследвана - както показа и това скромно обсъждане. Би могло една скромна дисертацийка да се заформи. ПримерноМнемозина написа: Хората объркват всичко - според мен.
Само не знам психологическият анализ върху котките или върху принтерите да бъде.
Само да не се налага аз да пиша.
Мога например... да я принтирам дисертацията.
- Света вода ненапита
недей, че мъжа ти както нощеска е сънувал котки и принтери, утре мое да се помисли за котак и да накъса дисертацията...Stranniche написа:Мога например... да я принтирам дисертацията.
Последно промяна от Света вода ненапита на 17.09.08, 15:09, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.Stranniche написа:Трябва да се анализира въпросът от всички страни.Мнемозина написа: Ти събери емпиричния материал, пък аз ще осигуря теоретичната база.
И Елби, който ще осъществява наблюденията върху контрола на процеса.
Май си организирахме омагьосан кръг. Не можем да напишем дисертацията, преди да сме я принтирали.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нищо де, ти ми прати Елби. Мацки тук ще се намерят.Мнемозина написа: Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.
Май си организирахме омагьосан кръг. Не можем да напишем дисертацията, преди да сме я принтирали.
Елбииии, ела да те пращам при Странниче!Stranniche написа:Нищо де, ти ми прати Елби. Мацки тук ще се намерят.Мнемозина написа: Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.
Имало мацки там, за принтери нищо не каза обаче.
Panta rhei...
Не знам кога ще идва Катринчето, за да мога да осигуря емпирикатаМнемозина написа:Ти събери емпиричния материал, пък аз ще осигуря теоретичната база.ELBI написа:все пак темата не е достатъчно изследвана - както показа и това скромно обсъждане. Би могло една скромна дисертацийка да се заформи. ПримерноМнемозина написа: Хората объркват всичко - според мен.
Тема 1. Пс. анализ върху котките
Тема 2. Пс. анализ върху принтерите
Тема 3. Сравнителен анализ на Тема 1 и Тема 2, включваща теоретична обосновка и практически резултати
нее.... у нас повечето хора принтират дисертации, преди да са написали нещоМнемозина написа:Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.Stranniche написа:Трябва да се анализира въпросът от всички страни.Мнемозина написа: Ти събери емпиричния материал, пък аз ще осигуря теоретичната база.
Тюх, пак не съм в крак, начи...ELBI написа:нее.... у нас повечето хора принтират дисертации, преди да са написали нещоМнемозина написа: Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.
Panta rhei...
това не знам - дали и с крака се принтират дисертации...Мнемозина написа:Тюх, пак не съм в крак, начи...ELBI написа:нее.... у нас повечето хора принтират дисертации, преди да са написали нещоМнемозина написа: Ами аз освен да ти изпратя котката си, която да контролира процеса.
Щото и ти не си в крак явно.ELBI написа:това не знам - дали и с крака се принтират дисертации...Мнемозина написа:
Тюх, пак не съм в крак, начи...
Panta rhei...
ученото си е ученоМнемозина написа:Щото и ти не си в крак явно.ELBI написа:това не знам - дали и с крака се принтират дисертации...Мнемозина написа:
Тюх, пак не съм в крак, начи...