Как се запълва пространството.Амаранта написа:Кое ти стана интересно?БоЕВ написа:
Голямо развитие около тоя паметник. Интересно ми стана.
Есенно
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Всъщност площадът расте. Когато бях на 5-6г., точно пред градската градина преминаваше един от най-оживените булеварди. После на негово място направиха площад (пространството м/у паметника и Съдебната палата), а булеварда го прехвърлиха зад градината, после отзад построиха Партийния дом и оформиха втори площад (м/у паметника и Партийния дом), и го обединиха с площадчето пред Операта, а булеварда изчезна напълно. Вече около 25г. си стои в този вид. Само в момента строят една доста висока сграда до хотел "Дунав", но тя не променя принципно нещата.БоЕВ написа:Как се запълва пространството.Амаранта написа:
Кое ти стана интересно?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
К'во?:blink:БоЕВ написа:Пусни нещо и ти де - скръндзо.frisky lioness написа:Хора, прекрасни снимки сте направили![]()
Радост за очите
Продължавайте да снимате!
Имам само стари неща
Отдавна не съм снимала
и никъде не ходя
Тази е съвсем от скоро
"Царевичар"

А тази е от миналата година

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
К'ва диета ма, докторкеdoktorka написа:frisky...frisky lioness написа: Тази е съвсем от скоро
"Царевичар"
tuj kote e za dieta...
inache e syshto kato mojta "ulavata" ( kakto i kazva muj mi)
....
Той си е баш арен отвсякъде
Строен, здрав и силен
Мускули, зъби и нокти, както неведнъж съм казвала

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е на диета, но е луд по царевицата:lol::lol:doktorka написа:zvqr!:lol::lol:frisky lioness написа:К'ва диета ма, докторке
Строен, здрав и силен
mi qde carevica...
rekoh da ne e na dieta.
ili e kotka vegetarianec?!

zvqr..;)frisky lioness написа:Не е на диета, но е луд по царевицата:lol::lol:doktorka написа:zvqr!:lol::lol:frisky lioness написа:К'ва диета ма, докторке
Строен, здрав и силен
mi qde carevica...
rekoh da ne e na dieta.
ili e kotka vegetarianec?!
moqta qde krastavici.( starata kotka)
a "ulavata" ade samo barabonki ( kazvam wi che i e malko mozucheto)
a kotarakut mi primirashe za maslini.
zvqr...
debeleqt mnogo ot suhite hrani.esti написа:Котките много обичат царевица.
Дори сухите им храни са на царевична основа.
Много хора са против тези храни точно, заради това, но пък на котките им харесва.
no samo ,ako sa v rucete na nepodgotven "domashen liubimec".
Ako si znaesh kolko da im slagash -ne debeleqt.
Дебелеенето е едно на ръка.doktorka написа:
debeleqt mnogo ot suhite hrani.
no samo ,ako sa v rucete na nepodgotven "domashen liubimec".
Ako si znaesh kolko da im slagash -ne debeleqt.
Повечето се опасяват, че уро проблемите при мъжките идват точно от тези храни, а това не е вярно.
Причините са не в храните, а в устройството на уретрата при мъжките.
Иначе кристали, пясъци и камъни се образуват от всяка храна.
Моята яде само суха храна, но проблем със затлъстяването нямаме, защото е злояда, проклета и капризна.
- Глас в пустиня
moqt kotarak umrq ot uremiq.esti написа:Дебелеенето е едно на ръка.
Повечето се опасяват, че уро проблемите при мъжките идват точно от тези храни, а това не е вярно.
Причините са не в храните, а в устройството на уретрата при мъжките.
Иначе кристали, пясъци и камъни се образуват от всяка храна.
Моята яде само суха храна, но проблем със затлъстяването нямаме, защото е злояда, проклета и капризна.
ne mi se spomnq.
Qdeshe samo domashna hrana.
( tova beshe greshkata,no suha navremeto nqmashe ..imashe edni barabonki ,koito i hamsterite ne qdqha)
otkakto umrq toj..sum samo na jenski kotki.
kolkoto za debeleeneto...
edin kotUrak veche sum go otslabnata..i e stanal pich i polovina...
- Глас в пустиня
...и умее да си служи с принтер.esti написа:Освен това е много красива, грациозна, царствена и интелигентна.БоЕВ написа:Кой казваше, че домашните любимци приличат на стопаните си?esti написа: Моята яде само суха храна, но проблем със затлъстяването нямаме, защото е злояда, проклета и капризна.:blum:
Уф...на майка ми и на сестра ми им умиряха котараците от същото.doktorka написа:
moqt kotarak umrq ot uremiq.
ne mi se spomnq.
Qdeshe samo domashna hrana.
( tova beshe greshkata,no suha navremeto nqmashe ..imashe edni barabonki ,koito i hamsterite ne qdqha)
otkakto umrq toj..sum samo na jenski kotki.
kolkoto za debeleeneto...
edin kotUrak veche sum go otslabnata..i e stanal pich i polovina...
И аз предпочитам женски котки, макар че страшно харесвам излъчването на котараците.
От нашите бебета си имах един любимец - Светльо.
Това му е родното име.
След това осиновителите му го кръстиха Мартин.
Такъв сладур беше, че.....ревах, когато го взеха.
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
На един приятел добермана обожаваше ябълки. Като гледаше как някой яде ябълка, лигите му течаха.Stranniche написа:Куче да яде банани! Какво ли не бях чувала, но това надмина всичко!БоЕВ написа:И мойте кучета също са с извратен вкус - от дворните едното яде царевица, другото ябълки, а къщната лигла - банани.
Имах котарак, който мреше за краставици.vyara написа:На един приятел добермана обожаваше ябълки. Като гледаше как някой яде ябълка, лигите му течаха.Stranniche написа:Куче да яде банани! Какво ли не бях чувала, но това надмина всичко!БоЕВ написа:И мойте кучета също са с извратен вкус - от дворните едното яде царевица, другото ябълки, а къщната лигла - банани.Изяждаше с кеф даже огризките.
И понеже беше крадливичък, ако донесеш торба, в която има салам и краставица и неразумно я оставиш без наблюдение, той отмъкваше краставицата.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Re: :)))
Чудесни са Ягишна! Само не знам, как ги омайваш тия гадини, та когато ги снимаш и изкарват едни такива погледи...сякаш всеки момент ще ти проговорят.Баба Яга написа:Нещо от днес
Кент-а пътува - сбира матриял.
Адиели се е покрил, гъста облачност е обвила обсерваторията му.
Ти се отчете.
Да се разпиша и аз - а?
Кофти само, че имам синмки с гледки селскостопанси, но пък сигурност ще съм един от малкото, от последните свидетели на тия събития. Полето, къра опустява.
В късния следобед тръгнахме на обиколка. Тъмни облаци бяха напълзели небето и заплашваха, аха-а-а-а, всеки момент да се катурнат върху хората.

Имаше две възможности, или да ни навали, или да ни се размине. Надявахме се на второто и поехме из дълбокия път.

На другия край, откъм светлата страна на пътя мъждукаше друг живот. Хроми старци шаваркаха из лозя и нивища, а времето сякаш беше спряло някъде в отминалите векове.

Срещи, поздрави, разговори, времето следваше своя път, а ние бързахме към стария пчелин, ако се наложи щяхме да го използваме като укритие, убежище от дъжда.

И ако не постна снимка на любимите си глогинки, значи разказът ми няма да е пълен.

И сега един въпрос, разчитам на вашето мнение, коя стои по-добре
в цвят

или черно/бяла

Боев, страхотен си, невероятен! Благодаря ти много; не можеш да си представиш колко ме развълнуваха снимките ти, особено 3, 4 и 5-та
Боже, направо рай в душата
Цветната повече ми харесва
Боже, направо рай в душата
Цветната повече ми харесва
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: :)))
на мен също ми хареса повече цветната, на другата ми се сливат каруцата и лозето някакБоЕВ написа:
И сега един въпрос, разчитам на вашето мнение, коя стои по-добре
но пък дятето хареса черно-бялата - каза - "това, че е цветна, още нищо не означава"
много... уютни снимки, чудесни са
най-много - снимката с каруцата и бабата и дядото... 5-та май се пада
- Stranniche
- Обратна връзка: