Сдухал се е[unknown] написа: бууум, замириса, запуши и спря да духа за винаги....
Някой каза ли ти...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това е последната тема, за която съм предполагала, че ще предизвика подобни... реакции
:shocked::shocked:.
Съгласна съм с Wild Moon за заряда и за всичко, което каза тук.
БоЕВ пусна темата от най-добри чувства - той си е сърцат
.
Ако нещо е направено с добри намерения и никому не вреди, не виждам защо трябва да му се скача.
BTW, значителна част от радостта от подаръците е в тяхното даване.
БоЕВ пусна темата от най-добри чувства - той си е сърцат
Ако нещо е направено с добри намерения и никому не вреди, не виждам защо трябва да му се скача.
Да, да, положително отношение на някого към някого, бла-бла.... А Странниче, когато аз казвам или показвам на някого положителните си чувства и Боев ми прави забележка, тогава това какво е?! Нека не забравяме някои неща, а?Stranniche написа:Това е последната тема, за която съм предполагала, че ще предизвика подобни... реакции:shocked::shocked:.
БоЕВ пусна темата от най-добри чувства - той си е сърцат.
- Глас в пустиня
ma nikoj ne e skochil..Stranniche написа:Това е последната тема, за която съм предполагала, че ще предизвика подобни... реакции:shocked::shocked:.
БоЕВ пусна темата от най-добри чувства - той си е сърцат.
dori s izvinenie i neudobstvo...taka se podhojda kum vuprosa,che neshto kato ne ti haresa,mojesh da go kajesh bez da te sochat s prust...
toi rem-a kazva "vsichko e edno"..no ne e kazal "vsichki sme ednakvi"...
( ili go e kazal i az sum propusnala?)
kolkoto do podarqwaneto...
za men podarqwaneto na podaruci e radost..a ne poluchavaneto.
spored men...
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да не забравяме какво?vyara написа: Да, да, положително отношение на някого към някого, бла-бла.... А Странниче, когато аз казвам или показвам на някого положителните си чувства и Боев ми прави забележка, тогава това какво е?! Нека не забравяме някои неща, а?
Признавам си, не чета всичко. Ако сте имали някакви пререкания на лична основа, честно казано не искам и да знам.
Не е моя работа.
БоЕВ го ценя неимоверно, макар да не съм съгласна с някои негови позиции.
Той имаше доблеста да се извини - нещо което много хора тук би трябвало да направят, но и през ум не им минава.
Всичко е написано, че и повтаряно в други теми. Който иска чете/вижда.Stranniche написа:Да не забравяме какво?vyara написа: Да, да, положително отношение на някого към някого, бла-бла.... А Странниче, когато аз казвам или показвам на някого положителните си чувства и Боев ми прави забележка, тогава това какво е?! Нека не забравяме някои неща, а?
Признавам си, не чета всичко. Ако сте имали някакви пререкания на лична основа, честно казано не искам и да знам.
Не е моя работа.
БоЕВ го ценя неимоверно, макар да не съм съгласна с някои негови позиции.
Той имаше доблеста да се извини - нещо което много хора тук би трябвало да направят, но и през ум не им минава.
Аз също ценя положителното в Боев. Отрицателното не го ценя. Просто е.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
По тоя въпрос няма две мнения.doktorka написа:kolkoto do podarqwaneto...Stranniche написа:BTW, значителна част от радостта от подаръците е в тяхното даване.
za men podarqwaneto na podaruci e radost..a ne poluchavaneto.
spored men...
Обаче ще е радост ли, ако реципиентът ти се намръщи?
Последно промяна от Stranniche на 18.09.08, 09:57, променено общо 1 път.
- snowprincess
не приемай нищо лично, БоЕВБоЕВ написа:ОК, момичета!
Уважавам правото ви на мнение, съжалявам само, че в началото ми прозвуча малко тенденциозно и затова реагирах така. Всеки има право да харесва или не харесавака когото/каквото и да е. След като не ви харесва поздрава, то приемете, че не се отнася за вас. Вие сте едно голямо и специално изключение.
гледал ли си "Пристигане в Америка"?

излиза Еди Мърфи от таксито и се провиква:
- обичаааам ви
един се показва през прозореца и му отговаря:
- да ти го начукам, копеле
а Еди ухилен:
- и аз да ви го начукам, копелета
та така с поздравите - на един харесва едно, на друг друго

- Stranniche
- Обратна връзка:
Сноу, много на място!snowprincess написа: не приемай нищо лично, БоЕВ
гледал ли си "Пристигане в Америка"?
излиза Еди Мърфи от таксито и се провиква:
- обичаааам ви
един се показва през прозореца и му отговаря:
- да ти го начукам, копеле
а Еди ухилен:
- и аз да ви го начукам, копелета
та така с поздравите - на един харесва едно, на друг друго
Любим филм!
ima dva nachina za podarqvane...Stranniche написа:По тоя въпрос няма две мнения.
ediniqt- proforma...
drugiqt -zaradi radostta ot podarqvaneto.
( kogato realno nqma znachenie dali shte ti se usmihnat ili hste ti se namrushtqt..ako se zamislish...
Обичам подаръци без повод. Тях ценя най-много.doktorka написа:ima dva nachina za podarqvane...Stranniche написа:По тоя въпрос няма две мнения.
ediniqt- proforma...
( kogato realno nqma znachenie dali shte ti se usmihnat ili hste ti se namrushtqt..ako se zamislish.....)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Абе не е точно да няма значение, ако се намръщят.doktorka написа: ima dva nachina za podarqvane...
ediniqt- proforma...
( kogato realno nqma znachenie dali shte ti se usmihnat ili hste ti se namrushtqt..ako se zamislish.....)
Радостта от подаряването включва и желанието да зарадваш и другия.
А другият може да се зарадва от жеста - не толкова от предмета, който се подарява.
Последно промяна от Stranniche на 18.09.08, 10:14, променено общо 1 път.
- Nejimaki-dori
Егати! Най-малко съм очаквала моето мнение така да развихри страстите и не това имаше за цел. Та май ще трябва да се пообясня.
И понеже нещо много на манджи го докарахте, да дам пример на мен как ми изглежда - събрали сме се всичките на една маса БоЕВ разбрал, че някой има нужда от вкисната салата и ся всички трябва да я ядем. Не, благодаря, няма нужда. Дори да е с най-добри намерения.
btw, БоЕв, за да няма чуденки сега да ти изясня - аз съм ОВЕН, 100%-ов, с всики положителни и отрицателни черти, които ги пише по разните книги. Аз съм единствена, уникална, неповторима, вярвам в себе си и в способностите си.
Оценявам обаче желанието ти да накараш хората да се усмихнат, дори да не е по най-сполучливия начин.
А, и още нещо - за мен винаги всички сте били уникални и специални и ако сте имали нужда някой да Ви го каже - ето казвам го.

Не ми е трудно, но не искам да оставям някой да се заблуждава, че ми е харесало и след някое друго време пак да ми го сервира.БоЕВ написа:Баси, момичета, толкова ли е трудно, когато нещо не ви харесва да го подминете.Smile
Ми да ти го беше казАл на бележка, а не да го пляска така във форума.МЪЖжжж написа:Брато` искаше да каже нещо на мен, каза го, разбрах го. Cool
Вие кво се мешате тука?!
И понеже нещо много на манджи го докарахте, да дам пример на мен как ми изглежда - събрали сме се всичките на една маса БоЕВ разбрал, че някой има нужда от вкисната салата и ся всички трябва да я ядем. Не, благодаря, няма нужда. Дори да е с най-добри намерения.
btw, БоЕв, за да няма чуденки сега да ти изясня - аз съм ОВЕН, 100%-ов, с всики положителни и отрицателни черти, които ги пише по разните книги. Аз съм единствена, уникална, неповторима, вярвам в себе си и в способностите си.
Оценявам обаче желанието ти да накараш хората да се усмихнат, дори да не е по най-сполучливия начин.
А, и още нещо - за мен винаги всички сте били уникални и специални и ако сте имали нужда някой да Ви го каже - ето казвам го.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Когато син ми беше малък ми подари за РД един пръстен от магазин за 1 лв.vyara написа: Обичам подаръци без повод. Тях ценя най-много.
Строил всички продавачки в редица и им огледал ръцете, за да види на коя от тях ръцете приличат на ръцете на мама, за да пробва на тях пръстена.
Още си го пазя.
Та....исках да кажа, че за мен подаръците придобиват стойност не от поводите и цената, а от хората, които ми ги правят.
Само за диамантите не ми пука от кого ще са.
imenno.Stranniche написа:Абе не е точно да няма значение, ако се намръщят.doktorka написа:ima dva nachina za podarqvane...Stranniche написа:По тоя въпрос няма две мнения.
ediniqt- proforma...
Радостта от подаряването включва и желанието да зарадваш и другия.
А другият може да се зарадва от жеста - не толкова от предмета, който се подарява.
za radostta ot podarqwaneto ide rech.
ne e vajno kakvo tochno.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Овен не беше ли от мъжки род, в женски май имаше съвсем друго звучене/дума.doktorka написа:dweNejimaki-dori написа: btw, БоЕв, за да няма чуденки сега да ти изясня - аз съм ОВЕН, 100%-ов, с всики положителни и отрицателни черти, които ги пише по разните книги. Аз съм единствена, уникална, неповторима, вярвам в себе си и в способностите си.
- Nejimaki-dori
Ми не знам, дадох я на "гладните" за се нахранят.БоЕВ написа: Тенкс, значи вкиснатата салата си е свършила работата.:lol:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
nikyde ne se kazva cherniq oven.БоЕВ написа:Овен не беше ли от мъжки род, в женски май имаше съвсем друго звучене/дума.doktorka написа:dweNejimaki-dori написа: btw, БоЕв, за да няма чуденки сега да ти изясня - аз съм ОВЕН, 100%-ов, с всики положителни и отрицателни черти, които ги пише по разните книги. Аз съм единствена, уникална, неповторима, вярвам в себе си и в способностите си.
:winkw:
a chernata ovca...
"aaaaz sam si izbrah tazi sydba...wechnata cherna ovca..":blum:
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
esti написа: Когато син ми беше малък ми подари за РД един пръстен от магазин за 1 лв.
Строил всички продавачки в редица и им огледал ръцете, за да види на коя от тях ръцете приличат на ръцете на мама, за да пробва на тях пръстена.
Още си го пазя.
Та....исках да кажа, че за мен подаръците придобиват стойност не от поводите и цената, а от хората, които ми ги правят.
Само за диамантите не ми пука от кого ще са.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чакай, беNejimaki-dori написа:
Не драматезирате ли прекалено много
Харесало му нещо-пуснал го
Какво толкова
Всеки пуска неща, които е решил
и далеч няма такива, които да се харесат на целия клуб
И аз много често попадам на нещо, което е старо за мен или безинтерсно, но не правя драми от това
Не можем всички да харесваме всичко
А и как го каза...пляснал
все едно е нещо гадно и гнусно (поне на мен така ми прозвуча)
И сега ще има 5 страници обяснения
кой какво и за кого пуснал и дали имал или нямал право
Всеки има право да пуска каквото си иска
Исаторията на този клуб го е доказала

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Наздравеdoktorka написа:nikyde ne se kazva cherniq oven.БоЕВ написа:Овен не беше ли от мъжки род, в женски май имаше съвсем друго звучене/дума.doktorka написа:dweNejimaki-dori написа: btw, БоЕв, за да няма чуденки сега да ти изясня - аз съм ОВЕН, 100%-ов, с всики положителни и отрицателни черти, които ги пише по разните книги. Аз съм единствена, уникална, неповторима, вярвам в себе си и в способностите си.
:winkw:
a chernata ovca...
"aaaaz sam si izbrah tazi sydba...wechnata cherna ovca..":blum:
Последно промяна от Ън на 18.09.08, 10:25, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!