Изчакайте да мине рекламата на сайта
Е..и кратко експозе за това, което се вижда...
40-годишна тайна за Луната
вероятно се смееш на лошата си информираност:blum:4avdar4e написа:В тая статия са пропуснали да споменат тамплиерите, масоните и световния еврейски заговор ...:rotfl24:
зелени носърчета?Set написа: Само да се покажат зеленките и ги почнах!:lol: От балконя!
Ми то излиза, че тези са ни отсвирили още преди няколко хиляди години.МЪЖжжж написа:Оказа се, че много хора така и не са чували /еле пък гледали/. Понеже напоследък все я снимате тази луна... си позволих да пусна линка към филма от мисията на Аполо 11.
експедиция до Марс.МЪЖжжж написа:Оказа се, че много хора така и не са чували /еле пък гледали/. Понеже напоследък все я снимате тази луна... си позволих да пусна линка към филма от мисията на Аполо 11.
гледах/четох няколко материала във връзка със снимките на Луната.Set написа:Всъщност феномените около луната не са един-два.
Като се започне от скоростта и на въртене, абсолютно синхорнизирана с тази на земята и се свърши с неизвестно защо светещи точки от към тъмната и страна.
Филма ми беше интересен но не мога да кажа доколко е монтаж. Скафандрите не приличат на тези, ползвани от "аполонците".
П.с. Някакво развитие по темата с публикуването на инф?
Има естественоSet написа: П.с. Някакво развитие по темата с публикуването на инф?
Почти като по Закария Сичин.Мнемозина написа:
Ми то излиза, че тези са ни отсвирили още преди няколко хиляди години.
Този все не мога да го запомня какви ги е редил.БоЕВ написа:Почти като по Закария Сичин.Мнемозина написа:
Ми то излиза, че тези са ни отсвирили още преди няколко хиляди години.
Има.БоЕВ написа:Луната!!!
Абе нямаше ли някаква драма с живота на лунатиците след мисията?
те така и за Хауард Картър писаха и се оказа че е буба накаква...4avdar4e написа:Имаше и нещо друго.. че били откачили, че им дошла твърде много първо славата, а после забравата, че нарочно са ги отделили от света и т.н... дори, че били болни от някаква странна болест.. позабравила съм вече, а ме мързи да питам ЧичкотоМЪЖжжж написа: Има.
Да де, такова нещо и на мен ми е попадало.4avdar4e написа:Имаше и нещо друго.. че били откачили, че им дошла твърде много първо славата, а после забравата, че нарочно са ги отделили от света и т.н... дори, че били болни от някаква странна болест.. позабравила съм вече, а ме мързи да питам ЧичкотоМЪЖжжж написа: Има.
Най-добрата дезинформация е, когато пуснеш нещо в публичното пространство и оставиш хората да се ядат един -друг, дали е истинско или фалшифо.МЪЖжжж написа:Има.БоЕВ написа:Луната!!!
Абе нямаше ли някаква драма с живота на лунатиците след мисията?
.................
През лятото на 1952 година - на 20 юли във Вашингтон се разиграва, може би най-голямото предизвикателство с НЛО в най-новата история на човечеството. Било привечер, когато над Капитолия и Белия Дом прелитат на не голяма височина цяла ескадрила НЛО, конфигурирани в правилна геометрична форма. Интервентите направили този впечатлителен нальот точно над главите на американската администрация в отговор на хвърлената ръкавица по време на дебат в Белия Дом, че "ето виждате ли, щом като НЛО ги има и са тук, защо не прелетят над Капитолия".... и те наистина прелетели, при това без да се бавят.В отговор на това, само четири дни по-късно, лично от президента до Пентагона е издадена следната заповед:
"На основание разпореждане на президента Министерството на отбраната заповядва: да бъдат сваляни всички НЛО, ако не се подчинят на изискването да се приземят..."
Стражари и апаши...![]()
Б@си:blink::shocked:МЪЖжжж написа:Добре де...малко по-сериозно. Въпреки, че би трябвало почти всеки разумен човек вече да знае...
Има толкова много материали изписани, че и фактите не са толкова нужни за потвърждение.
Изгледайте например това филмче на братушките:
Документален филм Луната другата реалност
Въпроса ми към мен беше не има ли, ама верно ли има, ама кой знае, али ще е... ,
а защо именно сега?

Това е защото съм на родителска среща довечера.frisky lioness написа:Луняните/лунатиците
първо отказаха американците от посещения на спътника ни, а сега ни спряха и вселенообразувателя
Кое е защото си на среща?Мнемозина написа:Това е защото съм на родителска среща довечера.frisky lioness написа:Луняните/лунатиците
първо отказаха американците от посещения на спътника ни, а сега ни спряха и вселенообразувателя

Оти не си си въоръжила кюнците с лещи..frisky lioness написа: Снощи никой не копаеше (на луната)
Специално забелязах:winkw:
Това нямаше ли допълнени с "Дръж се, земьо мАкедонска" или е от друг вицМЪЖжжж написа: "Министерство обороны СССР утверждает, что курение вредно для вашего здоровие..."