как така?vyara написа:Правилата са, че няма правила
Виждам тук
- БОЙКО БОРИСОВ
Re: Благодаря ви
Това е поздрав за всички от този форум. Авторът съвпада с онзи -копи-пействащ:)
Защо избрах това за поздрав? Защото е хубаво да започнеш деня с мисълта за някоя от формите на любовта:)
П.П. Нали съм нова,не знам правилата:)[/quote]
ок мерси:)))
п.п. аз си падам параноичка малко, та хич не ми се вярва да не си наясно с каквото и да било тук
ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
Защо избрах това за поздрав? Защото е хубаво да започнеш деня с мисълта за някоя от формите на любовта:)
П.П. Нали съм нова,не знам правилата:)[/quote]
п.п. аз си падам параноичка малко, та хич не ми се вярва да не си наясно с каквото и да било тук
Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
:)
Да, кефят ме нещата, които не си личат от пръв поглед:)caliostro написа:човека си му е гот и си се кефи
А вие на какво се кефите:)
- БОЙКО БОРИСОВ
vyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
Re: :)
няма такова нещоГлен написа:Да, кефят ме нещата, които не си личат от пръв поглед:)caliostro написа:човека си му е гот и си се кефи
А вие на какво се кефите:)
от пръв поглед си личат нещата
аз се кефя на хубавите неща
- БОЙКО БОРИСОВ
тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
zlatokoska написа:Това е поздрав за всички от този форум. Авторът съвпада с онзи -копи-пействащ:)
П.П. Нали съм нова,не знам правилата:)
за ф19 нафта не става
само керосин трябва яко
zlatokoska написа:тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
Ааааа, това ли било.
Аз пък помислих, че нафтата за твореца са адмирациите на останалите..
- БОЙКО БОРИСОВ
ооооо това е двигателяvyara написа:zlatokoska написа:тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
Ааааа, това ли било.
но вдъхновението, вдъхновението е важно:lol:
ше ме изгонят от работа заради вас ей
нашите адмирации са му през оная работа ако го е обсебила ...vyara написа:zlatokoska написа:тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
Ааааа, това ли било.
музата
защото не и знам името де
Като са му през оная работа, що ги пльосва на вниманието на другите, м?caliostro написа:нашите адмирации са му през оная работа ако го е обсебила ...vyara написа:zlatokoska написа:тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
Ааааа, това ли било.
музата
ми сее заразаvyara написа:Като са му през оная работа, що ги пльосва на вниманието на другите, м?caliostro написа:нашите адмирации са му през оная работа ако го е обсебила ...vyara написа:zlatokoska написа:тц4avdar4e написа:Течно горивоvyara написа:Ако поясниш за нафтата, може да стане интересноzlatokoska написа: ма няма лошо творчеството иска нафта няма как
полет нафта самолет
с чужди мисли си поет
Ааааа, това ли било.
музата
и кой не е ваксиниран имунизиран и не пия това онова е моменталически и той за заразното
Аз съм имунизирана, начи! Ни ма фаща..caliostro написа:
ми сее зараза
и кой не е ваксиниран имунизиран и не пия това онова е моменталически и той за заразното
е даvyara написа:Аз съм имунизирана, начи! Ни ма фаща..caliostro написа:
ми сее зараза
този вирус обаче мутира.
няма 100% гаранции никакви.
Пу-пу, засега пия едни яки отвари (някои му викат горчиви чаши), нема шанс просто, дълго държат влага и имунизират здраво.caliostro написа:е даvyara написа:Аз съм имунизирана, начи! Ни ма фаща..caliostro написа:
ми сее зараза
този вирус обаче мутира.
няма 100% гаранции никакви.
- Dark Angel