На чиляк да не му се струпа повече
На чиляк да не му се струпа повече
и достатъчно гадничко бачкане и гледа местения, размествания... Трябва пак да се регистрира чиляка, да си сменя фейвъритите и ...
Вместо очакваната почерпка с голяма мастичка ... не - едно сухо мартини с маслинка с аншуа, да регистритува отново.
Ама де с ама де.
Освен местенето - някой да е родил, да се е оженил, забременял или поумнял?
Примерно. 8)
Вместо очакваната почерпка с голяма мастичка ... не - едно сухо мартини с маслинка с аншуа, да регистритува отново.
Ама де с ама де.
Примерно. 8)
Re: На чиляк да не му се струпа повече
Такива сме, обичаме изненадитеELBI написа:и достатъчно гадничко бачкане и гледа местения, размествания... Трябва пак да се регистрира чиляка, да си сменя фейвъритите и ...
Ама де с ама де.
Примерно. 8)
Промени няма, освен че има доста нови, което си е гот!
Поумнели??? Ние към деменция отиваме, ти пък
П.П. За тоя петък нещо, а??? Той Звеневия пита, ама...не можеш да четеш сичко..
Айде сега ...и нови. Кои са? Колко? Кратък доклад, чаве. Да е на бюрото на форума до 5 мин. Може и до 5 дена. В 3 екземпляра, но може и в един.4avdar4e написа:Такива сме, обичаме изненадитеELBI написа:и достатъчно гадничко бачкане и гледа местения, размествания... Трябва пак да се регистрира чиляка, да си сменя фейвъритите и ...
Ама де с ама де.
Примерно. 8)![]()
Поумнели??? Ние към деменция отиваме, ти пък![]()
Никва дисциплина, никаква организация. И секретарката съвсем не води отчет. Фриски, нова комисия ще преназначаваме - ти нещо май също си опущила нещата от контрол. Да вземеш ги подредиш, прошнуроваш и пронумероваш.
Какво този петък? Май имаше нещо? Къде и кога? Колко са записаните (абе, аз бях ли се записал?).
Казвай, пионерче, че диска ще ти го давам 8)
Префърцунен англичанинELBI написа:Вместо очакваната почерпка с голяма мастичка ... не - едно сухо мартини с маслинка с аншуа, да регистритува отново.
Требе да пийнем по една - две бири - е така, по рокАрски
8) 8) 8)
Стига с тва бачкане, че ме боли целиот гръб
Не виждам никва друга файда от него
Кой каза "болки в гърба"???? Ааааа, не ми напомняй. От миналата седмица съм по 12 часа на компа, няма събота, няма неделяwoman eur написа: Требе да пийнем по една - две бири - е така, по рокАрски![]()
8) 8) 8)
Стига с тва бачкане, че ме боли целиот гръб![]()
Аре, ако искате да се организираме нещо за петък, верно!
Кат те фана отзад...никъв гръб няма те боли. Обаче минем ли на по-големи улици и надъниш ли до дупка... Де да знам - може да стискам по-здраво 8)woman eur написа:Префърцунен англичанинELBI написа:Вместо очакваната почерпка с голяма мастичка ... не - едно сухо мартини с маслинка с аншуа, да регистритува отново.
![]()
Требе да пийнем по една - две бири - е така, по рокАрски![]()
8) 8) 8)
Стига с тва бачкане, че ме боли целиот гръб![]()
От работа файда няма - да, но да те боли гърба... кофти. Тази вечер юро-мен-а да ти го оправи. Никви оправдания не приемам!
Ан тъй - захили се
Аз съм от новите- да си призная овремеELBI написа:Айде сега ...и нови. Кои са? Колко? Кратък доклад, чаве. Да е на бюрото на форума до 5 мин. Може и до 5 дена. В 3 екземпляра, но може и в един.4avdar4e написа:Такива сме, обичаме изненадитеELBI написа:и достатъчно гадничко бачкане и гледа местения, размествания... Трябва пак да се регистрира чиляка, да си сменя фейвъритите и ...
Ама де с ама де.
Примерно. 8)![]()
Поумнели??? Ние към деменция отиваме, ти пък![]()
Никва дисциплина, никаква организация. И секретарката съвсем не води отчет. Фриски, нова комисия ще преназначаваме - ти нещо май също си опущила нещата от контрол. Да вземеш ги подредиш, прошнуроваш и пронумероваш.
Какво този петък? Май имаше нещо? Къде и кога? Колко са записаните (абе, аз бях ли се записал?).
Пък и табелки нямаше- къде заверки? Къде печати? Кой?
Един по- малко ти остана да отметнеш в списъка
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
ELBI написа:Кат те фана отзад...никъв гръб няма те боли. Обаче минем ли на по-големи улици и надъниш ли до дупка... Де да знам - може да стискам по-здраво 8)
От работа файда няма - да, но да те боли гърба... кофти. Тази вечер юро-мен-а да ти го оправи. Никви оправдания не приемам!
Ан тъй - захили се
НикАлайчо-юро-мен го нема никъв тая вечер - разпива в Ники с колеги. 8)
Айде, организирайте - дайте дата, ден, час и ша те повозя, от мен да мине 8)
woman eur написа: Стига с тва бачкане, че ме боли целиот гръб![]()
АА, не помниш ли - ако ходиш на работа, е на пари!
Panta rhei...
Мнемозина написа:woman eur написа: Стига с тва бачкане, че ме боли целиот гръб![]()
АА, не помниш ли - ако ходиш на работа, е на пари!
Нещем пари, аз ходя на работа за лично удовлетворение 8)
Е така, за самочувствие, дет се вика
Верваш ли ми!?
Що бе, вервам ти - и против скука и срещу порочни мисли.woman eur написа:Мнемозина написа: АА, не помниш ли - ако ходиш на работа, е на пари!
Е така, за самочувствие, дет се вика![]()
Верваш ли ми!?Щото аз не си
Тия двете дупета си ги сложи по-добре като подпис, за да се виждат по-добре.
Panta rhei...
Аз съм ги качила в Хит-а, давам адреса оттам, ама неще, казва ми, че аватара трябва да е във форматите - jpg или едиквиси.Мнемозина написа:Тия двете дупета си ги сложи по-добре като подпис, за да се виждат по-добре.
Файла е в този формат - jpg, ама неще.
Не плачи, утре ще дойдат Рем, Маггот и Сет и ще го оправят.woman eur написа:Аз съм ги качила в Хит-а, давам адреса оттам, ама неще, казва ми, че аватара трябва да е във форматите - jpg или едиквиси.Мнемозина написа:Тия двете дупета си ги сложи по-добре като подпис, за да се виждат по-добре.
Файла е в този формат - jpg, ама неще.
Panta rhei...
ан тъй. Готинка горгонка.Gorgona_Meduzza написа:Аз съм от новите- да си призная овреме! Документи не можах да донеса, с едно наздраве казаха, че ставало
![]()
Пък и табелки нямаше- къде заверки? Къде печати? Кой?
Един по- малко ти остана да отметнеш в списъка
Сега... Документи по 3 броя. Основно снимки. Като за конкурс. Не за арматуристки - нали се досещаш... Записи на песни. Танци. На народите и анкетите.
Подаваш на секретарицата Фриски и след това многоуважаваното жури, ще те обсъди подробно. Пиенето и яденето ... без него си не може. С мазен блус.
8)
Re: Дойдоха
Eто ги! 8)Remmivs написа:Давай дупетата.
що неще бе!?
я така да видим ..
http://avatari22.hit.bg/Europe&USA.jpg

-
woman_eur
Re: Дойдоха
Мерси! 8) Ей, голЕм си майстор, ша знайш! Как ги плясна баш в профила ми!woman eur написа:Eто ги! 8)Remmivs написа:Давай дупетата.
що неще бе!?
я така да видим ..
http://avatari22.hit.bg/Europe&USA.jpg
Ама не мое ли малко да ги намалиш, наполовина например, че така е много утежняващо постовете!
- Dark Angel
Бе, мен ако питаш девочката у десно по трябва да я е страх от ходенето до 00Dark написа:кат погледна девочката от ляво и се чудя не я ли е страх да иде до ВЦ-то примерно. ВЦ в нощно ъндърграунд място. щот мераклии за такива девочки много. и все майсториRemmivs написа:Всичко мога аз
Ама трябва някъде да го пляснеш после. Примерно в snimka.bg imageshak ли беше и така
да се вижда отвън
Re: Привет, друже!
Привет!Remmivs написа:
Вече и дупетата са тук...изобщо купонът е на място!
Довечера ще има ли на живо или не?
8)
За другите не зная. За себе си откривам, че с всеки следващ ден ставам все по-стар, по-грозен и по-тъп.ELBI написа: някой да е родил, да се е оженил, забременял или поумнял? Примерно. 8)
Наздраве! :)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абсилютно Елби, липсвам почти колкуту теб, дамусеневидиимакарELBI написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз ходя на работа за да си почивам и да чета в клуба 8)woman eur написа:
Е така, за самочувствие, дет се вика![]()
Верваш ли ми!?Щото аз не си

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ние ,
отвън...Remmivs написа:сложих друг линк за да се вижда и "отвън"
ви благодарим,Сър!
" Ave ,Sir,......"
(по-нататък ни знам как ...
ELBI написа: ан тъй. Готинка горгонка.
Сега... Документи по 3 броя. Основно снимки. Като за конкурс. Не за арматуристки - нали се досещаш... Записи на песни. Танци. На народите и анкетите.
Подаваш на секретарицата Фриски и след това многоуважаваното жури, ще те обсъди подробно. Пиенето и яденето ... без него си не може. С мазен блус.
8)
На Фриски- ок, явно и на теб снимка. Ми третия кой е направо да му я давам с другите док-ти
На многоуважаемото жури
А за блуса -еее, тук вече се разберете, щото ще е само един
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Re: ние ,
Ave Imperator (Cesar)...doktorka написа: отвън...
ви благодарим,Сър!
" Ave ,Sir,......"
(по-нататък ни знам как ...)
Не ти и трябва. Продължението е гадно.
Re: ние ,
нееее...Remmivs написа:Ave Imperator (Cesar)...doktorka написа: отвън...
ви благодарим,Сър!
" Ave ,Sir,......"
(по-нататък ни знам как ...)
Не ти и трябва. Продължението е гадно.
как ще е :"ние отвъд сме ви безкрайно признателни "...;)