Ако ...
Ако ...
Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Re: Ако ...
HippieTinkerbell написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
- Явор Митев
- Обратна връзка:
Интересна тема. Но кое ли по напред?! Като май са доста, а никое конкретно не излиза напред пред другите като желание... Май шъ предпочета в бъдещето да скокна, примерно 200г. напред. И стига ми да видя как живеят хората, а не да е в някакво събитие...Suzi написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
И моите желания са твърде много.Suzi написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
Но не да присъствам на някакви събития. Ще ми се да можех да поговоря с разни хора от различни времена и места.
А нещата, които със сигурност бих искала да преживея, са се случили някъде между 50-те и 90-те години на 20 век, тук.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
мисля, че съм си добре тук и сега...Suzi написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Правилно- едваStranniche написа:[unknown] написа:Да беше почнала с това...Stranniche написа:
Значи правя едно уточнение - и да съм мъж.![]()
![]()
Ами те май в миналото жените само за нЕкои неща едно са ги употребявали.![]()
И никой не им е гледал в... акъла.
Щото и за ония неща често мъже са употребявали. Уууупс...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
Ууууупс. Особено пък по онова време...[unknown] написа:Правилно- едваStranniche написа:[unknown] написа:Да беше почнала с това...Stranniche написа:
Значи правя едно уточнение - и да съм мъж.![]()
![]()
Ами те май в миналото жените само за нЕкои неща едно са ги употребявали.![]()
И никой не им е гледал в... акъла.
Щото и за ония неща често мъже са употребявали. Уууупс...
Навсякъде бих отишла стига да знам, че със сигурност ще мога да се върна тук и сега.
Искам в истински замък с огромен парк.
И с онези рокли....
И с онези рокли....
- Stranniche
- Обратна връзка:
Веднъж участвах в един филм.esti написа:Навсякъде бих отишла стига да знам, че със сигурност ще мога да се върна тук и сега.
И с онези рокли....
С онези ролки.
Колко време отне да ме нагласят...
И колко - за да ме върнат в 21 век.
Сигурно не им е било лесно едно време с тези фусти, но пък толкова красиви и женствени изглеждат...Stranniche написа:
Веднъж участвах в един филм.
С онези ролки.
Колко време отне да ме нагласят...
И колко - за да ме върнат в 21 век.
ПП Дай филма да те гледаме де.
Мноооооого студ и никва гигиенаesti написа: Искам в истински замък с огромен парк.
И с онези рокли....
Ей, ужас!4avdar4e написа:Мноооооого студ и никва гигиенаesti написа: Искам в истински замък с огромен парк.
И с онези рокли....
Веднъж да видим Ести в романтичен облик и ти веднага - прас.
Panta rhei...
Приземяване, другари, приземяване и снишаване. Т. ЖивковМнемозина написа: Ей, ужас!
Аз за малко бе, само да видя как е.4avdar4e написа:Мноооооого студ и никва гигиенаesti написа: Искам в истински замък с огромен парк.
И с онези рокли....
Няма да се заседявам в замъка.
Веднъж?Мнемозина написа:
Ей, ужас!
Такова впечатление ли създавам...
Ами не знам.esti написа:Веднъж?Мнемозина написа:
Ей, ужас!
Такова впечатление ли създавам...
Мен понеже все нещо ме приземяваш, та...
Panta rhei...
Ми то и на земята има романтика т.е. може да съм земна (поне според зодия) но не съм лишена от романтика.Мнемозина написа:
Ами не знам.
Мен понеже все нещо ме приземяваш, та...
И съм си много романтична ако искаш да знаеш!
- snowprincess
аз искам да съм за кратко времеLulqkova написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
Клеопатра
Екатерина Велика, руска императрица
Мария-Анна Каролина Пия Савойска - императрица на Австрия
и после да се върна в моя си сегашен живот

- Stranniche
- Обратна връзка:
И аз не съм го гледала.esti написа: ПП Дай филма да те гледаме де.
Не съм се заинтересувала.
Трябва да е излязъл по екраните след като си тръгнах от Япония.
И аз, и аз, чичодокторке!:-)doktorka написа:HippieTinkerbell написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
all we need is love!...АВе написа:И аз, и аз, чичодокторке!:-)doktorka написа:HippieTinkerbell написа:Ако можехте да се върнете назад във времето кой век бихте си избрали . Кое събитие / чудо (примерно ) бихте искали да видите , да участвате , да усетите непосредствено :)
ми може и унисекс да е, знам ли
не ми харесва мачизма под каквато и да е форма - агресивно, грозно и примитивно е
мъжете по дефолт си мислят че могат нещата по-добре и жените са в позицията да доказват
това меко казано ме вбесява - трябват векове за да се промият някои мозъци и всички да станем просто хора - по-умни или по-глупави, по-красиви и пр.
не ми харесва мачизма под каквато и да е форма - агресивно, грозно и примитивно е
мъжете по дефолт си мислят че могат нещата по-добре и жените са в позицията да доказват
това меко казано ме вбесява - трябват векове за да се промият някои мозъци и всички да станем просто хора - по-умни или по-глупави, по-красиви и пр.
По тая тема мога да пиша дъъъълго и напоително, но 1. ме мързи, 2. няма смисъл. Мисля, че освен на себе си, няма нужда на никого нищо да доказвамеshshtt написа:ми може и унисекс да е, знам ли
- Света вода ненапита
Кхмм... кхммм... кхмм...snowprincess написа:Клеопатра
Екатерина Велика, руска императрица
Мария-Анна Каролина Пия Савойска - императрица на Австрия
и после да се върна в моя си сегашен живот
Ногу ме съмнява, че сичкуту това, след като си чела "Интимните тайни на прочути хора".
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- snowprincess
не се съмнявайholi_day написа: Кхмм... кхммм... кхмм...
Ногу ме съмнява, че сичкуту това, след като си чела "Интимните тайни на прочути хора".
не искам живота им, а да бъда няколко дни в тяхната кожа