Ку една млада дама се появи с тиган в ръката на първа среща няма ли да има двоен ефект - хем да изглежда благонадеждна като домакиня, хем - като строга господарка?
Та какво освен себе си да носи?
Какво "грабва" погледа първо?
Вчерашната тема на "Огледала" - "Как да хвана чужденец?". Спряха се по-подробно на плячка: англичанин, италианец и грък.snowprincess написа:червена рокля изпрана с персил
По-добре тиган.holi_day написа:та да попитам аз, нищо че шъ ви се стори налудничаво... няма да е за сефте:lol:
Ку една млада дама се появи с тиган в ръката на първа среща няма ли да има двоен ефект - хем да изглежда благонадеждна като домакиня, хем - като строга господарка?
... като се предполага, че ще е с надежда в гласа ли?Stranniche написа:По-добре тиган.
Ако се появи с прахосмукачка или метла, могат да я попитат дали не смята скоро да отлети.
стига си се кокорила, не съм го гледала, бях на романтичен уикендholi_day написа:Вчерашната тема на "Огледала" - "Как да хвана чужденец?". Спряха се по-подробно на плячка: англичанин, италианец и грък.snowprincess написа:червена рокля изпрана с персил

Бъдещата балдъза, естествено!holi_day написа: Какво "грабва" погледа първо?
МЪЖжжж написа:Бъдещата балдъза, естествено!
![]()
Културните хора онагледяват със снимки, ку ще и ногу романтични да са.snowprincess написа:стига си се кокорила, не съм го гледала, бях на романтичен уикенд
holi_day написа: Вчерашната тема на "Огледала"
е, как кое? циците естествено!holi_day написа: Какво "грабва" погледа първо?
"Първа среща"... боужееее, кога бяха тез работи, не повня вече....holi_day написа:та да попитам аз, нищо че шъ ви се стори налудничаво... няма да е за сефте:lol:
може и тиганици...vyara написа: Тааа, ако питаш за рецепта за тиганя - палачинки!
Абсолютно съм ЗА!!! Отках граднАх на Сноу от родителското тяло една рецепта за тиганици със сиренце, мъррр, котараците са мноу доволни!Метаморф написа: може и тиганици...
Чи дай я де! Баба ми, бог да я прости, правеше най-страхотните тиганици - с ръчно точени кори и сирене, сгънати на триъгълник и поляти с мед от пчелина на дядо - и него бог да го прости, ееееех, ееех... Тя едва ли ще е същата рецепта, ама дай я плийз!4avdar4e написа:Абсолютно съм ЗА!!! Отках граднАх на Сноу от родителското тяло една рецепта за тиганици със сиренце, мъррр, котараците са мноу доволни!Метаморф написа: може и тиганици...
Сноу, специално да й благодариш И за това
ето ти специално за теб една друга рецепта.4avdar4e написа:Абсолютно съм ЗА!!! Отках граднАх на Сноу от родителското тяло една рецепта за тиганици със сиренце, мъррр, котараците са мноу доволни!Метаморф написа: може и тиганици...
Сноу, специално да й благодариш И за това
ето ти, бре, коте! ето ти колкото си искаш рецептички!wild_moon написа:дай я таз рецепта, Чаве, че виж как всички почнахме да се облизваме като котета
Мчи то сичко е много просто... Забърква се най-просто тесто като за мекици (аз го правя в машината за леб, ако речете, ще напиша, ама си е най-класическата рецепта за тесто), става и с готовото тесто, дет го продават из баничарници разни, и в тестото се добавя намачкано сирене. Раздърпват се и се пържатwild_moon написа:дай я таз рецепта, Чаве, че виж как всички почнахме да се облизваме като котета
Глей си работата, това е единият вид пататник (щото другият е печен и с тесто)Метаморф написа: Еко тиганици “Последен картоф”
А това печено или пържено???vyara написа: Баба ми, бог да я прости, правеше най-страхотните тиганици - с ръчно точени кори и сирене, сгънати на триъгълник и поляти с мед от пчелина на дядо - и него бог да го прости, ееееех, ееех...
Пържени на тиган. Нали затова са тиганици. Но съм срещала всякакви "тиганици", но не и тези на баба...4avdar4e написа:А това печено или пържено???vyara написа: Баба ми, бог да я прости, правеше най-страхотните тиганици - с ръчно точени кори и сирене, сгънати на триъгълник и поляти с мед от пчелина на дядо - и него бог да го прости, ееееех, ееех...
ч'ш, альоооо... ни мой ма учи мен точно кое какво е...4avdar4e написа:
Глей си работата,
Аз уточнявам заглавието, името, не процесаМетаморф написа: ч'ш, альоооо... ни мой ма учи мен точно кое какво е...
мойте сто кила да не мислиш, че от въздуха са натрупани???
Аз съм едно нещастно градско дете, отрасло без баби, кво да правишvyara написа: Пържени на тиган. Нали затова са тиганици. Но съм срещала всякакви "тиганици", но не и тези на баба...
абе, ти виж линка, дето съм дал по-нататък... виц колко много видове тиганици има...4avdar4e написа:Аз уточнявам заглавието, името, не процесаМетаморф написа: ч'ш, альоооо... ни мой ма учи мен точно кое какво е...
мойте сто кила да не мислиш, че от въздуха са натрупани???
тогаз що спориш за неща, дето не са те учили?4avdar4e написа:
Аз съм едно нещастно градско дете, отрасло без баби, кво да правишЗатуй си питам и се уча .. от телевизията
Щото чета дебели книги ...Метаморф написа: тогаз що спориш за неща, дето не са те учили?
фнимафай с пичатнитйе грежки!4avdar4e написа:
Щото чета дебели книги ...
най-искрено те съжалявам... и съм (вече) загрижен за психичното ти здраве...4avdar4e написа:... и доклади на ДКЕВР
ще и предам4avdar4e написа: Сноу, специално да й благодариш И за това

дааа бе, как ли пък неholi_day написа: Културните хора онагледяват със снимки, ку ще и ногу романтични да са.

Ндей, добре съм си, ама вместо да си четя Артуро Перес-Реверта, се налага да се занимавам с "любимите" на всички ни дружестваМетаморф написа: най-искрено те съжалявам... и съм (вече) загрижен за психичното ти здраве...
а с Кадаре какво стана, м?4avdar4e написа:ама вместо да си четя Артуро Перес-Реверта,
дори не споменах да са в близък планsnowprincess написа:дааа бе, как ли пък неholi_day написа: Културните хора онагледяват със снимки, ку ще и ногу романтични да са.
Ку знаеш пъ в кви сайтове имам регистрация... Съвсем шъ съ възмутиш.Метаморф написа::shocked::shocked: ти гледаш тази гадост?!
:shocked::shocked:
И аз така... хахахvyara написа:"Първа среща"... боужееее, кога бяха тез работи, не повня вече....
Ох, тук от снощи се изкушавам да напиша, че е подходящо да носи "Доктор Живаго" в твърда подвързия, но едва ли някой ще се сети каква връзка свързах.holi_day написа:та да попитам аз, нищо че шъ ви се стори налудничаво... няма да е за сефте:lol:
Мнемозина написа: Ох, тук от снощи се изкушавам да напиша, че е подходящо да носи "Доктор Живаго" в твърда подвързия, но едва ли някой ще се сети каква връзка свързах.![]()