Я дайте малко идеи, а???
Неделни дилеми
Неделни дилеми
Докато вие тука се чудите по разни дълбоко философски теми, моята днешна дилема е: коя точно рецепта за гофрети да избера, дали с вода или с мляко, дали с масло или маргарин.. И дали в крайна сметка да не направя бухтички.. Или..
Я дайте малко идеи, а???
Я дайте малко идеи, а???
Добре, тогава няма да подхождам философски.4avdar4e написа:Може, разбира се... Лошото е, че ако аз подходя така, просто ще излезем на една голяяяяяма разходка с културно-масови мероприятияМнемозина написа:Може ли да подходя философски към въпроса?
Хвърляй чоп.
Аз днес (но само днес
И не бих направила бухтички, защото не ми се пържи.
Panta rhei...
Re: Неделни дилеми
виж сега, ако подходим "професионално" по темата трябва да е ясно кой е "target audience"/"target sweet tooth", за да стане ясно дали ефектът ще се постигне с гофрети или направо трябва да се избере друга тактиката4avdar4e написа:
Я дайте малко идеи, а???
Последно промяна от wild_moon на 21.09.08, 11:48, променено общо 1 път.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Ееее, таргетът е ясен - един вечно г(л)аден младеж на средна възраст + братя (не по-малко гладни, но поне не така ясно показващи го). Всъщност, те сами правят гофретите, само някой трябва да забърка тестото и да виси до тях (за всеки случай).wild_moon написа: виж сега, ако подходим "професионално" по темата трябва да е ясно кой е "target audience"/"target sweet tooth", за да стане ясно дали ефектът ще се постигне с гофрети или направо трябва да ес избере друга тактиката
Бе, мързи ме просто и си търся оправдания
А, неее, баси гадта сиvyara написа:Аз предлагам палачинки.
Гофретите ми идват сухи.. И гофретника го ползвам само за сандвичи.
Ами, не стават сухи
Бе, пиша си аз, щото не мога да се добера до куфнята и пия кафета вече 3 час и дремя....
ооо, щом друг вместо теб ще ги прави какво толкова си се размислила!?4avdar4e написа: Ееее, таргетът е ясен - един вечно г(л)аден младеж на средна възраст + братя (не по-малко гладни, но поне не така ясно показващи го). Всъщност, те сами правят гофретите, само някой трябва да забърка тестото и да виси до тях (за всеки случай).
Бе, мързи ме просто и си търся оправдания
я ги научи да забъркват и тестото сами и си гледай кефа
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Е, да.4avdar4e написа: Щото ти е вътре, котлонът това
А Дзверът е САМО по гащи, не питай
От няколко дни забелязвам у себе си промяна в отношението към него.
Също и към миенето на чинии с гореща вода.
А иначе за обличането битките са епични.
То и аз не мога да приема още фактите. Все пак до миналата седмица ходех с летните рокли.
Panta rhei...
Аз така реших.. Неделно: най-любимите кюфтенца (мъненки такива топченца, по цариградски им викат), после ще си правим гофретите на холната маса, докато гледаме... о, дааа... ВластелинЪТ.pocti_bezobidna написа:Аз съм за бухтички.
Леле, баба кви бухтички прави!
Ама и аз някой ден ще се науча да готвя!
- Света вода ненапита
давам веднага идеи:4avdar4e написа:
Я дайте малко идеи, а???
1. ножа у рЪката
2. леба тоже
3. да си избира у ладилка кот си ареса и да си маже там...
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
При наличие на прясно мляко, нищо друго освен палачинки.4avdar4e написа:Я дайте малко идеи, а???
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Dark Angel