Кои са
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кои са
...любимите ви комп. игри? Тва въпросче в стил "лексикон" пияндурника ме подсети в отговора си към ести и премиждията и с клона:winkw:
Моят безспорен фаворит е Siberia.
No one lives forever
Delta Force
Diablo, ееееех класика
и една безкрайно забавна Neverhood
Моят безспорен фаворит е Siberia.
No one lives forever
Delta Force
Diablo, ееееех класика
и една безкрайно забавна Neverhood

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Кои са
Таз я минахме цялата фамилия, с малко помощ от руски другарчетаfrisky lioness написа: и една безкрайно забавна Neverhood
А иначе аз играя (обикновено за събуждане) на най-простите възможни - карти, пъзели...
Но фаворит от 10-на години ми е Волфенщайн
-
?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Страхотнаcaliostro написа:а оня пластелина е добра игра
Имаше и още една, дето много ме кафеше Марбълдроп и една дето се строяха някакви водопроводи, по които пускаш едни води, дето ако не внимаваш ти изтичат в нищото. Нещо, дето В и К играят от години:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: ?
тази нямах предвид
но става
- frisky lioness
- Обратна връзка:
първата е на IBM с водопроводаfrisky lioness написа:Страхотнаcaliostro написа:а оня пластелина е добра игра
Имаше и още една, дето много ме кафеше Марбълдроп и една дето се строяха някакви водопроводи, по които пускаш едни води, дето ако не внимаваш ти изтичат в нищото. Нещо, дето В и К играят от години:lol::lol:
имаше и една сокобан - за склададжията
и дигераааааааааааа
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къф е тоя склададжия:blink::shocked:caliostro написа:първата е на IBM с водопроводаfrisky lioness написа:Страхотнаcaliostro написа:а оня пластелина е добра игра
имаше и една сокобан - за склададжията![]()
и дигераааааааааааа

frisky lioness написа:Къф е тоя склададжия:blink::shocked:caliostro написа:първата е на IBM с водопроводаfrisky lioness написа:Страхотнаcaliostro написа:а оня пластелина е добра игра
имаше и една сокобан - за склададжията![]()
и дигераааааааааааа
един който бута едни сандъци и ги реди
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С колите съм много зле:shy::( Дрънчат тенекии на поразия. Пръстите ми се завързват на фльонга и .....нищо. От едната мантинела в другатаcaliostro написа:иначе симулаторите с хеликоптерите и самолетите от двете войни са ми на сърцето

аз за какво мислиш че харесвам старите самолетиfrisky lioness написа:С колите съм много зле:shy::( Дрънчат тенекии на поразия. Пръстите ми се завързват на фльонга и .....нищо. От едната мантинела в другатаcaliostro написа:иначе симулаторите с хеликоптерите и самолетите от двете войни са ми на сърцето
летят си бавно и има някаква романтика
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кажи някоя игра да погледнаcaliostro написа:аз за какво мислиш че харесвам старите самолетиfrisky lioness написа:С колите съм много зле:shy::( Дрънчат тенекии на поразия. Пръстите ми се завързват на фльонга и .....нищо. От едната мантинела в другатаcaliostro написа:иначе симулаторите с хеликоптерите и самолетите от двете войни са ми на сърцето
летят си бавно и има някаква романтика

- Глас в пустиня
Как кои? 3о4о.нет, естесвено!:winkw:frisky lioness написа:...любимите ви комп. игри?
Re: neverwinter nights
Пък на менRemmivs написа:абе много са
Рапунцел...;)
Марулка такаваdoktorka написа:Пък на менRemmivs написа:абе много са
Рапунцел...;)
-
опърничава
Не играя на комп. игри. Рядко ми се случва да имам свободно време. А ако имам мъничко, тишината и нищонеправенето по ми допадат. За кратко. Колкото да ми се уталожат мислите. 
-
почти безобидна
И аз не играя. Фаща ме скука безмерна.опърничава написа:Не играя на комп. игри. Рядко ми се случва да имам свободно време. А ако имам мъничко, тишината и нищонеправенето по ми допадат. За кратко. Колкото да ми се уталожат мислите.
Не я отбирам тая страст.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Пък аз саде пасианси редя, и трепя мини. На мините съм супер. Другите не смея да ги почна, щото имам склонност къв видиотяване:rotfl24:почти безобидна написа:И аз не играя. Фаща ме скука безмерна.опърничава написа:Не играя на комп. игри. Рядко ми се случва да имам свободно време. А ако имам мъничко, тишината и нищонеправенето по ми допадат. За кратко. Колкото да ми се уталожат мислите.
Не я отбирам тая страст.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
И аз съм тъй, ама ме беше срам да си кажаПенчо Заека написа:Пък аз саде пасианси редя, и трепя мини. На мините съм супер. Другите не смея да ги почна, щото имам склонност къв видиотяване:rotfl24:почти безобидна написа:И аз не играя. Фаща ме скука безмерна.опърничава написа:Не играя на комп. игри. Рядко ми се случва да имам свободно време. А ако имам мъничко, тишината и нищонеправенето по ми допадат. За кратко. Колкото да ми се уталожат мислите.
Не я отбирам тая страст.
Само дето наблягам на таблата...
Ей ся мое да турим един бас че на табла нямаш никакви шансовеvyara написа: Само дето наблягам на таблата...
Ти кажи за кво
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ееее, не се изхвърляй толкова де. После да не пищиш като мъжа ми "Да, да, на тебе зарът ти върви"wishes написа:Ей ся мое да турим един бас че на табла нямаш никакви шансовеvyara написа: Само дето наблягам на таблата...
Ти кажи за кво
Много такива като тебе са ми минали през ръцетеvyara написа: Ееее, не се изхвърляй толкова де. После да не пищиш като мъжа ми "Да, да, на тебе зарът ти върви"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези всичките съм ги изиграла преди години. Тогава като че ли имах повече свободно време. Сега в къщи с един комп не мож съ врЕди. Кат сме всички "заклети" геймъри. Малкия като легне остава време и за дъртите геймъри, ама PC-то пак си е само едно:(опърничава написа:Не играя на комп. игри. Рядко ми се случва да имам свободно време. А ако имам мъничко, тишината и нищонеправенето по ми допадат. За кратко. Колкото да ми се уталожат мислите.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Свалям яRemmivs написа:абе много са

Може, бе, може. Пак на два шамара. Искаш?wishes написа:Много такива като тебе са ми минали през ръцетеvyara написа: Ееее, не се изхвърляй толкова де. После да не пищиш като мъжа ми "Да, да, на тебе зарът ти върви"
Да ти дам възможност за реванш
Ок, ставаvyara написа:Може, бе, може. Пак на два шамара. Искаш?wishes написа:Много такива като тебе са ми минали през ръцетеvyara написа: Ееее, не се изхвърляй толкова де. После да не пищиш като мъжа ми "Да, да, на тебе зарът ти върви"
Да ти дам възможност за реванш